PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Best "Friday Night Lights" Boy

dimath
9 Ιανουαρίου 2008, 02:30
http://img100.imageshack.us/img100/8347/12ji9.jpg

kskenteris
9 Ιανουαρίου 2008, 02:33
O Landry giati mpike, mono senariaka ipirxe periptosi na brei aftos. An kai eimai periergos na do poia/os tha ton psifisei...

careless
9 Ιανουαρίου 2008, 02:36
Matt το γλυκούλι μου...

και μετά ο coach Taylor...

kapadain
9 Ιανουαρίου 2008, 02:37
Τι δουλεια εχουν οι αλλοι ρε παιδια και φτιαξατε και poll αφου στη κουρσα τρεχει μονο ενας!! Tim Riggins para siempre

Rorschach
9 Ιανουαρίου 2008, 02:37
Αντικειμενικα Ριγκινς.
Ο Λαντρυ ειναι μαζι με τον Adama οι πιο ασχημοι στην τηλεοραση.
Ο libero ψηφισε Λαντρυ:grin:

dimath
9 Ιανουαρίου 2008, 02:41
O Landry giati mpike, mono senariaka ipirxe periptosi na brei aftos. An kai eimai periergos na do poia/os tha ton psifisei...

Σεναριακά τουλάχιστον έπρεπε να μπει. Γιατί να μην τον βάλω άλλωστε. Όσο για το ποιος θα τον ψηφίσει;
Season 2 Spoiler
Εδώ κατάφερε την Tyra! :shock:
Μετά από αυτό τι να πεις... Γούστα είναι αυτά.:???:

Matt ψηφίζω, γιατί τα σπάει όταν μιλάει! :lol:

edit:
Είδες που έλεγες ποιος θα τον ψηφίσει; Μπράβο ρε πατριώτη, με δικαιώνεις! :lol:

kskenteris
9 Ιανουαρίου 2008, 02:43
Αντικειμενικα Ριγκινς.
Ο Λαντρυ ειναι μαζι με τον Adama οι πιο ασχημοι στην τηλεοραση.
Ο libero ψηφισε Λαντρυ:grin:

Ypervoles o Olmos opos itan sto miami vice isos, tora omos bgazei toulaxiston ena kyros.
Alla aftos o Landry panagia mou, o afksimenos tou screen time dipla sto prostixo koritsaki me exei ksenerosei afantasta fetos.

dimath
9 Ιανουαρίου 2008, 02:53
Alla aftos o Landry panagia mou, o afksimenos tou screen time dipla sto prostixo koritsaki me exei ksenerosei afantasta fetos.

Έλα, άσε τα σάπια τώρα. Πες ότι ζηλεύεις να τελειώνουμε. :P

careless
9 Ιανουαρίου 2008, 02:56
:shock: ο Λάντρι με την Τάιρα;

Rorschach
9 Ιανουαρίου 2008, 03:00
careless εχεις μεγαλη λατρεια για τα σπόιλερ τελικα ε;

careless
9 Ιανουαρίου 2008, 03:01
careless εχεις μεγαλη λατρεια για τα σπόιλερ τελικα ε;

Ι just can't help it...

kskenteris
9 Ιανουαρίου 2008, 03:02
Έλα, άσε τα σάπια τώρα. Πες ότι ζηλεύεις να τελειώνουμε. :P

Δεν ζηλευω τον φ...η απλα μου χαλαει το τοπιο. Εκει που απολαμβανω Tyra, κολλαει και η μαπα του και..... μπλιαααχχχ

SDRyche
9 Ιανουαρίου 2008, 03:03
Αφήστε κάτω το Landry! Είναι γαμώ τα παιδιά.. Αν και με ξενέρωσε λίγο με την επιμονή του να παραδοθεί.
Κατά τα άλλα είναι ειδική περίπτωση, αλλά τον πάω κι ας λέτε ότι θέλετε!:P :P :P

kskenteris
9 Ιανουαρίου 2008, 03:06
Καλος ειναι ρε ο Λαντρυ αλλα εμεις μιλαμε για την μαπα του. Ειναι μαπα αυτη?

careless
9 Ιανουαρίου 2008, 03:07
Καλος ειναι ρε ο Λαντρυ αλλα εμεις μιλαμε για την μαπα του. Ειναι μαπα αυτη?

δεν είναι...:)

kskenteris
9 Ιανουαρίου 2008, 03:08
Ε πεστα ντε!!

SDRyche
9 Ιανουαρίου 2008, 03:10
Ε τι να κάνουμε μας βγήκε λίγο ασχημούλης..:P
Δηλαδή δεν έχουν διακαιώματα σ'αυτή τη ζωή οι άσχημοι? Επειδή είμαστε εμείς ομορφόπαιδα θα γίνουμε και ρατσιστές!:P :P :P

dia24
9 Ιανουαρίου 2008, 10:21
Ελάτε, ρε παιδιά. Κριμα το παιδί, είναι άσχημος, δεν λέω, αλλά τον θάψατε. Έχει καλό χαρακτήρα. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση ψήφισα κόουτς, γιατί είναι καο ο πρώτος, αλλά εδώ ψήφισα Ρίγγινς, μιά και μιλάμε για boys. Και όχι γιατί είναι όμορφος, αλλά γιατί είναι τελειωμένος!:(

sheppard
9 Ιανουαρίου 2008, 12:28
Ε καλά, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το συζητάμε και πολύ πολύ. Riggins δαγκωτό! :yes:

savvas999
9 Ιανουαρίου 2008, 15:57
φαντάζομαι ο riggins θα σας αρέσει πιο πολύ σε σχέση με τους άλλους ;)
έτσι ψήφισα riggins

Grace_Kelly
9 Ιανουαρίου 2008, 16:06
Tha tin ksekinisw tin seira sintoma alla apo tis photo pou valate o Riggins einai o pio wraios:)

sofia24
9 Ιανουαρίου 2008, 16:18
Πρώτος και καλύτερος ο coach!!!Και μετά Τιμ και Ματ.

sheppard
9 Ιανουαρίου 2008, 16:18
Tha tin ksekinisw tin seira sintoma alla apo tis photo pou valate o Riggins einai o pio wraios:)

Με διαφορά! :lol: :lol: :lol:

dimath
9 Ιανουαρίου 2008, 16:21
Για να σε βοηθήσω να την ξεκινήσεις πιο γρήγορα Grace, να βάλω ολόκληρη την φωτογραφία. :)

http://img181.imageshack.us/img181/3505/668533596e93d8fb642no9.th.jpg (http://img181.imageshack.us/img181/3505/668533596e93d8fb642no9.jpg)

careless
9 Ιανουαρίου 2008, 17:14
ΟΚ, έχει ωραίο σώμα...αλλά δεν μιλάει όπως ο Matt ;)

dimath
9 Ιανουαρίου 2008, 17:22
ΟΚ, έχει ωραίο σώμα...αλλά δεν μιλάει όπως ο Matt ;)

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Γι' αυτό και ψήφισα Matt.

Κοίτα εκεί στο spam, να την προσηλυτίσεις την Grace. Πες της ότι είναι ένας κατεστραμμένος αλκοολικός κτλ. Βλέπε τις τεχνικές του Ror με τον Baltar, για να μαθαίνεις.

Πολύ "βαρύ πεπόνι" το παίζει άλλωστε. ("Heavy melon" όπως λέμε και στο χωριό μου)

Αν και κάτι τέτοιοι είναι που σας αρέσουν συνήθως...

careless
9 Ιανουαρίου 2008, 17:28
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Γι' αυτό και ψήφισα Matt.

Κοίτα εκεί στο spam, να την προσηλυτίσεις την Grace. Πες της ότι είναι ένας κατεστραμμένος αλκοολικός κτλ. Βλέπε τις τεχνικές του Ror με τον Baltar, για να μαθαίνεις.

Πολύ "βαρύ πεπόνι" το παίζει άλλωστε. ("Heavy melon" όπως λέμε και στο χωριό μου)

Αν και κάτι τέτοιοι είναι που σας αρέσουν συνήθως...

έχει αρχίσει ο προσηλυτισμός για FNL στο σπαμ...θα αρχίσει και για τον Matt :lol:

αυτό το στυλάκι bad and damaged boy ποτέ δεν μου άρεσε :yes:

ScottAndJean
20 Ιανουαρίου 2008, 00:55
Ήμουν ανάμεσα σε Ριγκινς και Ματ αλλά τελικά ψήφισα Ματ γιατί είναι πιο γλυκούλης!:o

Λάντρυ με τίποτα! Απαπαπαπα

kostasm13
23 Μαρτίου 2008, 01:52
Απο την στιγμη που βαλατε τον Coach Taylor μεσα, δεν ηταν δυνατον να παει η ψηφος μου αλλου! :respect:

Chrisb
7 Ιουλίου 2008, 20:02
Οταν λετε Best "Friday Night Lights" Boy; Πιο ομορφόπαιδο εννοείτε; :lol: :P

Αφου στο άλλο θρεντ ψήφισα ως αγαπημένο τον Σμας, εδώ θα βαλω τον Santiago που δεν εχει πάρει ακομα ψήφο! :grin:

irene_gemini
6 Φεβρουαρίου 2009, 12:57
Αντικειμενικα το πιο κουκλακι ειναι ο Ριγγινς,αλλα επειδη εμενα ποτε δε μου αρεσαν οι "και καλα μαγκες αλλα κατα βαθος ψυχουλες" προτιμω τον Τζεϊσον για οσο προλαβα να τον απολαυσω πριν το ατυχημα!

Παντως και ο Κοουτς για την ηλικια του ειναι σουπερ!Αν ο αντρας μου θα ειναι ετσι σε αυτη την ηλικια θα ειμαι πολυ ευχριστημενη!

thanasislost
30 Οκτωβρίου 2013, 14:45
Ο Coach είναι απο τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες ever...Απλά respect για τα πάντα....