PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Grey's Anatomy 5x13 - Stairway to Heaven

sheppard
23 Ιανουαρίου 2009, 02:47
http://i349.photobucket.com/albums/q392/dimath/5x13-1dd-1.jpg

Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιo μην τη διαβάσετε):

Η Μπέιλι απελπίζεται, καθώς η κατάσταση του ασθενούς της ολοένα και χειροτερεύει. Όλοι στο νοσοκομείο προσπαθούν να βρουν έναν νέο δότη για τον παιδάκι, μαζί και η Μέρεντιθ η οποία σκέφτεται την επιθυμία του θανατοποινίτη να πεθάνει πριν την εκτέλεσή του. Στο μεταξύ, ένας τραυματισμός βάζει τον Μαρκ στο χειρουργείο, ενώ η Κριστίνα προσπαθεί να αποφύγει τον Όουεν. Η Ίζζι μαθαίνει τελικά το λόγο της επιστροφής του Ντένι.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

elefthpan
23 Ιανουαρίου 2009, 12:54
ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!:clapping:
ΜΠΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ IZZIE ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΧΕΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ :haha: )
ΕΠΙΣΗΣ :respect: :worthy: ΣΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕΚ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ)

ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΝΤΕΡΕΚ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο SERIAL-KILLER ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΙΘ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ?

ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :respect: ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ)

marinos20
23 Ιανουαρίου 2009, 16:24
ΚΟΡΥΦΑΙΟ επσισοδειο!!! τελειο!!!
Επιτελους η Ιζζι αρχιζει να ξυπναει και αρχιζει και βλέπει τι γίνεται μπρόστα της....(αφου βεβαια την βοήθησε πρωτα το πτώμα.... παντως νομιζω οτι θα κανουμε καιρο να ξαναδουμε το πτώμα....)....
Και επίτελους η Μερ και η Κριστινα φαινεται πως τα ξαναβρηκαν.....
Πολυ γέλιο με αυτο που επαθε ο Σλοαν :haha: αν και ηταν λιγο..αουτσ (μακρυα απο εμάς):oops: :P και τρομέρες οι αντιδρασεις του.... Α και φάνηκε και η Σαντι σε κατι χρησιμη....
Πολυ Συγκινητικη η Μπέιλι... και χαιρομαι που το παιδακι σώθηκε και ο σιριαλ-κιλλερ πηρε αυτο που του άξηζε.....
Βεβαια εμεινα λιγο με την αντιδραση της Μερ σε ολη την υποθεση ομως νομιζω οτι εδειξε μεγαλη μεγαλοψυχια που πηγε στην εκτελεση του υστερα απο το δουλεμα που της έκανε....

_Pixie_
23 Ιανουαρίου 2009, 17:05
Πολυ δραμα το σημερινο αλλα αξιζε!!Πολυ ανθρωπινες οι αντιδρασεις ολων,απο τη μερεντιθ και την μπειλι ως και το θανατοποινητη.η ιστορια του μαρκ αν και προστεθηκε νομιζω για να ελαφρυνει λιγο το βαρυ κλιμα δεν μου αρεσε.Γενικα, αν και ανυπομονουσα να δω τη σχεση μαρκ-λεξι δε μου κολλανε τελικα.Ο Μαρκ ειναι αντρας με ολη τη σημασια της λεξης και η λεξι κοριτσακι.και αυτο το little gray που τη λεει συνεχεια ειναι λες και φωναζει το κουταβι του ..Χιλιες φορες καλυτερα με την καλι,εχει αλλη υποσταση αυτη.Τα τελευταια λεπτα του εργου ηταν κορυφαια.ημουν σιγουρη πως η μερεντιθ θα πηγαινε στη φυλακη αλλα με εξεπληξε ο ντερεκ που την περιμενε απ'εξω και μετα την πηγε στην κριστινα.ποσο πιο τελειος μπορει να γινει:innocent:
Τελος μου αρεσε που την αφηγηση την εκανε ο μαρκ,ηταν νομιζω πρωτη του φορα και ηταν κατι διαφορετικο...

ξεχασα την ιζζυ...τελικα δεν καταλαβα,ο ντενυ τι υποτιθεται πως ηταν?πνευμα,ο φυλακας αγγελος της ?και εμεις πρεπει να αρχισουμε τα αααα,οοοο και ιιιιι που την προειδοποιησε και της εσωσε τη ζωη?πολυ ακυρη ιστορια ακομη και στο τελος της..

avastagadi
23 Ιανουαρίου 2009, 23:10
την αφήγηση ο Ντένυ δεν την έκανε;;;

matovel
23 Ιανουαρίου 2009, 23:14
Τελος μου αρεσε που την αφηγηση την εκανε ο μαρκ,ηταν νομιζω πρωτη του φορα και ηταν κατι διαφορετικο...

Εγώ πάλι νόμιζα ότι την έκανε ο θανατοποινήτης....:shock::lol::lol::lol::lol:

avastagadi
23 Ιανουαρίου 2009, 23:21
lol. ότι ναναι!!! Υπάρχει κανά imdb να δούμε;;; Καμιά σελίδα έγκυρη εννοώ...!

elefthpan
23 Ιανουαρίου 2009, 23:57
Εγώ πάλι λέω οτι ήταν ο Ντέννυ...

sheppard
24 Ιανουαρίου 2009, 00:02
Ο Ντένι είναι καλέ, LOL!!!

Ιδού και η απόδειξη από το buddytv.com (http://www.buddytv.com/articles/greys-anatomy/greys-anatomy-episode-513-stai-25779.aspx)

On tonight's episode of Grey's Anatomy, Dead!Denny! takes over voiceover duties for Meredith. He says something about believing in both heaven and hell, despite not having seen them. Wait, so is it really Izzie who is voiceovering? Or does Dead!Denny! actually exist in his own right?

Greg House
24 Ιανουαρίου 2009, 00:03
Δεν έχω ξαναβάλει Αριστα σε κανένα επεισόδιο καμίας άλλης σειράς όσο είμαι εδω. Και αυτό το αξίζει και με το παραπάνω.
Ισως και το καλύτερο επεισόδιο της σειράς! πραγματικά αριστουργηματικό! απο που να αρχίσω και πού να τελειώσω??? η ιστορία με τον θανατοποινήτη παίχτηκε τέλεια, η Ιζυ ξύπνησε επιτέλους, πωπω είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Δεν ειναι και απο τις πολύ αγαπημένες μου σειρές αλλα αυτο το επεισόδιο ειναι όλα τα λεφτα!!! :worthy:
Μακαρι να συνεχίσουν έτσι...

velvet@
24 Ιανουαρίου 2009, 00:09
Τέλειο...τέλειο..τέλειο!!!!!!Επιτέλους...το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα 5ης σεζόν!!
Μ'άρεσε πολύ η Μπέιλι που έμεινε επαγγελματίας και δεν λύγισε!
Επίσης μπράβο του ο Ντέρεκ...κανονικά θα έπρεπε να νευρίασει με Μερ....αχ αχ αυτή η αγάπη!!
Επιτέλους η Ιζζι κατάλαβε οτι δεν είναι και πολύ στα καλά της...καιρός να κοιταχτεί σε κανέναν γιατρό....:D οοο θα έχουμε άλλα περιστατικά τώρα δηλαδή....μμμμ...;)
Και τι ωραία....όπου να ναι τα ξαναβρίσκουν Μερ και Κριστίνα!!
αυτάαααα.....ααα ναι νομίζω και εγω οτι την αφήγηση την έκανε ο Ντενυ..ετσι ακούγεται!

_Pixie_
24 Ιανουαρίου 2009, 00:33

αχ ναι,ο ντενι ηταν..στην επαναληψη το καταλαβα,ελεγε για παραδεισο και κολαση και τα τοιαυτα,λαθος εκανα:oops: μαλλον ηταν τα τελευταια του λογια...ελπιζω δηλαδη:???:

elefthpan
24 Ιανουαρίου 2009, 00:35
Ολοι το ευχωμαστε....

Greg House
24 Ιανουαρίου 2009, 00:38
Ολοι το ευχωμαστε....

εγω δεν το ευχόμουν. είναι κούκλος :lol:

edora
24 Ιανουαρίου 2009, 11:35
Καιρό είχα να νιώσω τόσο ευχαριστημένη με ένα επεισόδιο του Grey's Anatomy.
Επιτέλους λίγο δράμα - και όχι μελόδραμα - και ανάπτυξη χαρακτήρων.
Συναρπαστικό, συγκινητικό και με όσο χιούμορ χρειαζόταν. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

matovel
24 Ιανουαρίου 2009, 18:14
Ρε παιδιά πολύ ωραίο επεισόδιο!!! Σειρά επεισοδίων δηλαδή... και να πω την αλήθεια πιστευα ότι τα όργανα θα τα έδινε τελικά ο κατάδικος γιατί ως τώρα όλες οι περιπτώσεις κατέληγαν κάπως "ρομαντικά", οπότε αυτή η πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση με εξέπλιξε ευχάριστα.
Σωστή η Μπέιλι που δεν λύγισε τελικά και πάρα μα πάρα πολύ τέλειος ο Ντέρεκ (επιτέλους έκανε και κάτι σοβαρό σ' αυτά τα επεισόδια). Αν και η ιστορία παρέμεινε γραφική μέχρι το τέλος, τώρα που ξεκουμπίστηκε ο Ντενυ το χάρηκα και δεν πα να ήταν κι ο φύλακας άγγελος ή ο Χάρος.... Ούστ!
Α, αφηγούνταν ωραία όμως δεν μπορώ να πω... αιντε να παίρνει και κανας άλλος σειρά!!!!

soren 10
24 Ιανουαρίου 2009, 19:27
paidia egw xekinisa "ga" apo ton ant1 kai mou arese para poli.. otan akousa gia to
"ga" prin apo 2-3 xronia to thewrisa mia glikanalati ekdosi tou "er" dhl to thewrisa mia asximi antigrafi tou.. vlepontas omos merika episodia apo ton ant1 fetos sinidititopoihsa ooti ekana megalo lathos.. h seira apla ta spaei... korifees skines se kathe episodio einai oi skines "sloan-derek" ta tipakia einai ola ta lefta.. kai apo tin 3 season ousiastika kai meta mporw na thewrw to "ga" mia apo tis kaliteres seires pou parakolouthw..!!!!!! pantos ekei pou eixe arxisei na valtonei i seira fetos sta prwta episodia kai meta apo afta pou ematha gia ton t.r.knight pou ithele na figei kai me tin shady pou fevgei + me tin "han" pou efyge thewrisa oti i seira kindineve na mas apoxeretisei.... ela pou afto to story me ton filakismeno mas epanefere sto palio kalo "ga"....!!!!!! anyway i seira ta spaei ti na leme twra..!!!!!!

sirina
24 Ιανουαρίου 2009, 23:08
Αριστο το επεισοδιακι.

Ολοι φερονταν συμφωνα με τπον χαρακτηρα τους, η υποθεση ειχε αισια αλλα οχι παραμυθενια καταληξη, επιτελους η Ιζυ ξυπνησε, γενικα τα εσπασε ολο το επεισοδιο..

brazdas
24 Ιανουαρίου 2009, 23:58
Άψογο επεισόδιο, μακάρι να υπήρχε επιλογή καλύτερη και απ' το άψογο!!
Μιράντα απίστευτη όπως και σε κάθε επεισόδιο.
Καλά ο Μαρκ μόνο αυτό δεν περίμενα να πάθει και από ποια, την Λέξι! Δεν φαίνεται και πολύ "τρελή"!!
Για την Γκρέι δεν λέω τίποτα παρά μόνο ότι την έχουμε συνηθίσει, πλέον, στις μ@λ@κίες αλλά σε κάθε επεισόδιο θα μας εκπλήξει και με μία νέα!! Δεν το κόβω να την επιπλήξει ο Ντέρεκ για τίποτα, πάλι κερδισμένη βγήκε:lol:
Το καλύτερο είναι ότι βρήκαν όργανα και τα βάλανε στον μικρό, οπότε όλα καλά!

nala
25 Ιανουαρίου 2009, 00:55
Τέλειο,άψογο,υπέροχο επεισόδιο!Η Μιράντα απίθανη :respect: :respect: :respect:
Αν και δεν την πάω την Γκρέι αυτή την φορά κέρδισε τον σεβασμό μου!

to.katerin
25 Ιανουαρίου 2009, 01:19
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά τι έγινε με την Ίζζι. Μου εξηγεί κάποιος;;; Είναι τελικά άρρωστη ή όχι;; Ο Ντέννυ αφού δεν ήρθε για να την προειδοποιήσει γιατί ήρθε;; Τελικά το επεισόδιο τι αφήνει να εννοειθεί;; Θα ζήσει ή όχι η Ίζζι;; Εξηγήστε μου please τι έγινε..!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

jaiel
25 Ιανουαρίου 2009, 01:46
Και νόμιζα ότι το πρόηγούμενο ήταν το καλύτερο επεισόδιο για φέτος..Αυτό ήταν ακόμα καλύτερο.Πραγματικά ότι καλύτερο μας έχει δείξει το γκρέις γενικά. Συγκλονιστικό! Ένταση, δράμα, κορύφωση, αποκαλύψεις...

I'm here FOR ΥOU...

sirina
25 Ιανουαρίου 2009, 02:14
Ηρθε να την παρει μαζι του. Ο Χαρος βγηκε παγανια που λεμε..

sheik
25 Ιανουαρίου 2009, 03:38
Συγκλονιστικο επεισοδιο.Αριστο φυσικα...
Αντε μακαρι να συνεχισει ετσι στην υπολοιπη σαιζον γιατι μεχρι πριν απο το 3 episode arc που μολις τελειωσε η σειρα ειχε βαλτωσει ασχημα.

Τα 2 τελευταια επεισοδια ομως ηταν φανταστικα με αποκορυφωση αυτο το επεισοδιο.Τι να πρωτοπω...Ολα κυλησαν υπεροχα και ειδικα το ΣΑΧΛΟ στορυ με τον Ντενυ ελαβε τελος,επιτελους.Ας ελπισουμε πως η Ιζζυ δεν θα μας αποχαιρετησει λογω αρρωστιας.

Τελος να πω, πως αν δεν εβρισκαν οργανα στον μικρο και πεθαινε, δε θα μπορουσα να κοιμηθω.Αληθεια...

Αλλα μιας και βρηκαν, παω για υπνο :D

matovel
25 Ιανουαρίου 2009, 13:52
Δεν κατάλαβα ρε παιδιά τι έγινε με την Ίζζι. Μου εξηγεί κάποιος;;; Είναι τελικά άρρωστη ή όχι;; Ο Ντέννυ αφού δεν ήρθε για να την προειδοποιήσει γιατί ήρθε;; Τελικά το επεισόδιο τι αφήνει να εννοειθεί;; Θα ζήσει ή όχι η Ίζζι;; Εξηγήστε μου please τι έγινε..!

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μάλλον γύρισε για να την "πάρει", αλλά επειδή και καλά την αγαπούσε τόσο πολύ δεν το έκανε με την πρώτη και της άφησε περιθώριο να καταλάβει τι έχει μπας και γίνει καλά... Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
Ε και είπε μιας και ήρθα που ήρθα
δεν κάνουμε και σεξ αφού δεν πρόλαβα όσο ήμουν ζωντάνος???:lol::lol::lol::lol:
Τι να πω;;; Περί ορέξεως....

Greg House
25 Ιανουαρίου 2009, 13:57
^ Γενικότερα η ιστορία με τον Ντενυ ήταν πολύ κουλή και φάνηκε απο το πώς τελείωσε. Και εγώ στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε με αυτό αλλα κατέληξα σε 2 πιθανές λύσεις.
1) Αυτό που είπε κ ο/η Matovel, οτι ήρθε να την πάρει ή
2) Οτι, αν δείτε όταν το παίρνει χαμπάρι η Ιζζυ, μιλάει με τη μάνα του παιδιού που της λέει "i'm here for him", οτι δηλαδή είναι εκεί να του συμπαρασταθεί μέχρι το τέλος...
Τωρα εγώ αυτό κατάλαβα...

charmader
25 Ιανουαρίου 2009, 14:00
Πολύ ωραίο επεισόδιο και με ρεαλιστική αντίδραση όλων των χαρακτήρων.

Καλύτερη στιγμή για μένα ήταν όταν η Izzie συνειδητοποίησε αυτό που της συμβαίνει, ο διάλογος ήταν καταπληκτικός. (γιατί η αλήθεια είναι οτι τόσο καιρό ήταν η πιο βαρετή ιστορία..:yawn:)

Ηρθε να την παρει μαζι του. Ο Χαρος βγηκε παγανια που λεμε..

Καλό.....:lol::lol::lol:

liakanel
25 Ιανουαρίου 2009, 14:39
Το επεισοδιο ειναι μακραν το αριστοτερο στην σειρα...!!!
Τοσο κλαμα δν εχω ξαναριξει σε επεισοδιο καμιανης σειρας...
Μεχρι κ η Μερεντιθ επαιξε ωραια,η χαζη με συγκινησε!!

Τι να πω...ο καημενος ο Σλοαν...μα κ αυτη η Λεξι! Βρηκαν μερος για να γινει το κακο!
Επισης η Μπειλι,ο Ντερεκ,η Ιζζι παιξανε φανταστικα,δραματικα και γενικα δν εχω λογια...πολυ καλες ερμηνειες!!

Παει ο Ντενι,τον ευχαριστηθηκαμε...εγω νομιζα πως θα μεινει να παρει την Ιζζι(νεκρη) και να φυγει,οχι να φυγει μολις συνηδειτοποιησει πως ειναι αρρωστη!! Κριμα κ εκεινη...την θελω παρα πολυ στην σειρα αλλα νομιζω πως η 5η σεζον θα ναι κ η τελευταια της...

Αχ,υπομονη για το επομενο π αργει κιολας...

great
25 Ιανουαρίου 2009, 18:18
Συμφωνώ με όλους, άριστο το επεισόδιο.
Αν και πολύ δραματικό , καμία σχέση από τι έχουμε συνηθίσει για το ύφος της σειράς αλλά άξιζε και με το παραπάνω.

Επιτέλους ξύπνησε η Ιζζι και τελείωσε αυτό το μαρτύριο που μας είχαν υποβάλει!

Leli
25 Ιανουαρίου 2009, 18:41
Grey's Anatomy 5x13 :worthy::worthy::worthy:
Μακράν το καλύτερο επεισόδιο της 5ης season...

Meredith,Derek,Miranda & PDR :respect::respect::respect:

leonidask
25 Ιανουαρίου 2009, 21:18
an upirxe epilogi pio pano apo to apsogo tha tin evaza!!!!! apisteuto epeisodio.... eriksa poli klama kai den klaio se seires!!

i love bailey

i skini pou itan sto xeirourgio me ton derek itan theiki.. auto to travlisma pou itan etoimi na pesei kato kai na klaei itan theiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai sto telos ekei pou milouse me ton cheaf itan para poli kali...
kai i mer mou arese poli. vevaia gia kapoio logo genika tin simpatho. apisteuti i antidrasi tis me ton filakismeno se ola ta epeisodia alla i skini otan vgainei apo tin filaki....:worthy::worthy::worthy:

asxeto re paidia alla o george poso kairo exei na paiksei kanonika??? kai ton alex den to eidame poli se auto to epeisodio alla genika deixnei oti uparxei. ton george exo ksexasei poso kairo exo na to do se kanoniko kommati kai oxi duo-treis atakes.

liakanel
25 Ιανουαρίου 2009, 21:38
asxeto re paidia alla o george poso kairo exei na paiksei kanonika??? kai ton alex den to eidame poli se auto to epeisodio alla genika deixnei oti uparxei. ton george exo ksexasei poso kairo exo na to do se kanoniko kommati kai oxi duo-treis atakes.
[/LEFT]
[/CENTER]

Το ξερω και συμφωνω απολυτα...αφου και διελυσε το γαμο του με τν Καλι και τα φτιαξε και τα χαλασε με την Ιζζι εχουμε να τον δουμε παρα πολυ καιρο...ειχε παιχτει κ αυτο με τν Λεξι αλλα τπτ το ιδιαιτερο...Κριμα και μ'αρεσει στις δραματικες σκηνες ο Τζορτζι!! Ενταξει ο Αλεξ παιζει λιγο παραπανω... :P

evangeline
26 Ιανουαρίου 2009, 00:47
moλις το ειδα μιλαμε εριξα πολυ κλαμα :cry3: χαλαρα το καλυτερο επεισοδιο της 5 σεζον και για μενα ενα απο τα καλυτερα της σειρας -η ιστορια με το παιδακι και η αγωνια μεχρι τελους ηταν το κατι αλλο- η σκηνη στον χειρουργειο με μπειλι και ντερεκ σουπερ :respect: -ολες οι σκηνες με ντενι και ιζζι και ιδιως η τελευταια πολυ συγκινητικη ελπιζω η ιζζι να γινει καλα:thumbsup1 - οσο για την τελευταια σκηνη με ντερεκ και μερεντιθ απο τις καλυτερες για μενα σκηνες -καλοπαιγμενη και απο τους δυο με εξεπληξε η μερεντιθ και με συγκινησε δεν το περιμενα - ποσο πιο τελειος μπορει να γινει ο κ. ντερκ σεπαρντ ????απλα υπεροχος:yahoo: - greys is back μετα απο καιρο!!!!!!!:worthy:

steda
26 Ιανουαρίου 2009, 03:18
Καταπληκτικό επεισόδιο...Δεν έχω λόγια...Πάει ο Denny?Είχα ακούσει οτι θα παίζει μέχρι τον Φεβρουάριο αλλά μάλλον φαίνεται πως τον έδιωξαν νωρίτερα...

Αχ,υπομονη για το επομενο π αργει κιολας...
Πότε είναι δηλαδή??

sheppard
26 Ιανουαρίου 2009, 03:26
Έχει κενό αυτή τη βδομάδα, πάμε για την επόμενη.

pwlina
26 Ιανουαρίου 2009, 20:46
ena mono tha pw....pooooolu klama!!!!makari h izzie na ginei kala giati ekei na deite ti exei na ginei....k h meredith epaixe polu kala sto telos!bravo ths...twra gia heigl,wilson k oh den tha pw tpt giati xeroume poso kales hthopoioi einai!pooolu kalo epeisodio!:D

1980
29 Ιανουαρίου 2009, 14:18
Tι επεισοδιαρα ηταν αυτη..ηταν σε τελειως διαφορετικο mood απο ολα τα επεισοδια Grey's μεχρι τωρα και αυτο φανηκε απο το πρωτο δευτερολεπτο με αυτο το "σκοτεινο" τραγουδι και την αφηγηση του Denny...
Πολυ συγκινηθηκα γενικως αλλα ειδικως και παραδοξως με την Μερεντιθ στο τελος εκει που λεει ουτε εγω με καταλαβαινω...και εκλαιγε
Το σκηνικο με το Σλοαν λιγο ακυρο σε ολη την ατμοσφαιρα του επεισοδιου που ηταν σοβαρη και οχι αστεια...
Σωστα τελικα ενηργησε η Μπειλυ..και τα ιατρικα περιστατικα πολυ καλα δουλεμενα και με αισιο τελος οπως αρμοζε στον καθενα.
Επιτελους ξεκαθαρισε και το σκηνικο με την τρελοΙζζι να δουμε απο τι θα παει ομως..
Και πολυ χαρηκα που τα βρηκαν τα δυο οργια καιρος ηταν..

sheppard
29 Ιανουαρίου 2009, 15:53
Πολυ συγκινηθηκα γενικως αλλα ειδικως και παραδοξως με την Μερεντιθ στο τελος εκει που λεει ουτε εγω με καταλαβαινω...και εκλαιγε

Επιτελους ξεκαθαρισε και το σκηνικο με την τρελοΙζζι να δουμε απο τι θα παει ομως...

Εμένα πάλι γιατί μου φάνηκε πολύ χάλια το παίξιμό της εκεί ρε παιδί μου. Εντάξει όχι ότι είναι και καμιά ηθοποιός για Όσκαρ, αλλά η σκηνή ήταν κάπως.

Για να δούμε, θα πάει? Γιατί ναι μεν αυτή θέλει να φύγει, οι σεναριογράφοι όμως δεν δέχονται να την αφήσουν. Απλά άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάθε περίπτωση. Γιατί λέει η Ίζζι "I choose life". Οπότε μπορεί και να τη σώσουν.

Γενικώς πάντως, ήταν πολύ άκυρο όλο αυτό με τον Ντένι (παρόλο που τον πάω τρελά και δεν ήθελα να τον έχουν πεθάνει εξαρχής), δεν ήξεραν πώς να το μπαλώσουν και το έκλεισαν όπως όπως. Γιατί είχε πει η Shonda σε συνεντεύξεις ότι και καλά όταν μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει, θα μείνουμε :shock:

Σιγά το σοκ. Πρόχειρο και αψυχολόγητο ήταν να επιστρέψουν τον Ντένι.

1980
29 Ιανουαρίου 2009, 16:08
Ειχα συνεπαρθει απο την ατμοσφαιρα ολου του επεισοδιου και μεχρι και η Μερεντιθ με αγγιξε.:oops: ..απλα μου εκανε εντυπωση και αυτο το ξεσπασμα...δεν το συνηθιζει.
Θα δουμε τι θα παιχτει και με την Ιζζυ και εμενα μαρεσε ο Ντενι αλλα μετα απο ολο αυτο χαλαστηκα λιγακι...και οντως σιγα το σοκ εκτος κι αν συνεχισει καπως αλλιως παρακατω..

Minority4
2 Φεβρουαρίου 2009, 02:33
Εμένα μου άρεσαν περισσότερο τα αστεία σημεία των επεισοδίων όπως π.χ. το ατύχημα του Σλόουν...:lol::lol::lol:
Από εκεί και πέρα η περίπτωση του θανατοποινήτη ήταν ωραία και σήκωνε πολλές διαφορετικές γνώμες, μ' άρεσε που ξεφορτωθήκαμε επιτέλους το φάντασμα αλλα μέχρι εκεί, αυτά με τις αρρώστιες της Ιζζι είναι πολύ σαπουνόπερα.
Την αντίδραση της Μερ δεν μπορεσα να την καταλάβω ώστε να με συγκινήσει το παίξιμό της... Μα τον δολοφόνο βρήκε να συμπονέσει πια??? Ούτε συγγενης της να ήταν!!!
Η Ντερεκ ήταν απλά τέλειος, δεν πάει πιο πάνω!!!:thumbsup1:thumbsup1
Δεν έπαιξε πολύ ο καλός μου ο Άλεξ...:( αυτο ήταν απογοητευτικό...

KaFFiR
3 Φεβρουαρίου 2009, 16:38
Σας βλέπω να μιλάτε για ασθένεια της Ιζι, με ιδιαίτερη άνεση! Έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο, ή γενικά κ αόριστα "Είναι άρρωστη!" ???

_Pixie_
4 Φεβρουαρίου 2009, 01:16
Σας βλέπω να μιλάτε για ασθένεια της Ιζι, με ιδιαίτερη άνεση! Έχει ακουστεί κάτι συγκεκριμένο, ή γενικά κ αόριστα "Είναι άρρωστη!" ???

υπαρχει ενα κειμενο στα σποιλερ,λιγο πριν τις γιορτες δημοσιευτηκε...
λεει οτι (μην ανοιξεις το σποιλερ αν δεν θελεις να μαθεις)

η ιζυ εχει ανευρυσμα στον εγκεφαλο και γιάυτο βλεπει φαντασματα

Miss_Depp
4 Φεβρουαρίου 2009, 03:17
Ξέρω οτι κατά γενική ομολογία το επεισόδιο ήταν το καλύτερο της φετινής season και θα με βρείτε σύμφωνη, ΑΛΛΑ... δεν με ενθουσίασε...! Μπορώ να πω, οτι προς το τέλος νύσταξα κιόλας!:yawn:

Η κατάσταση με τον Denny, όσο και να μου αρέσει ο Denny, με έχει κουράσει ΠΑΡΑ πολύ πιά :thumbdown ! Δλδ, όλοι το καταλάβαμε οτι η Izzie ΔΕΝ είναι καλά! Χρειαζόταν τόοοοοσα επεισόδια για να το καταλάβει και η ίδια?? Έλεος! Λογικό ήταν πως η παρουσία και μόνο του Denny, μαρτυρούσε από μόνη της οτι κάτι έπρεπε να συντελεστεί, για να καταφέρει να "φύγει"...

Και συνεχώς τα ίδια και τα ίδια: Η Christina, δεν μπορεί να κάνει μια νορμάλ σχέση, η Meredith κάνει τα πάντα για να διώξει τον Derek, ο Derek ανέχεται τα πάντα για να κρατήσει την Meredith κλπ κλπ

Αυτό που μου άρεσε και ήταν μια ευχάριστη αλλαγή, ήταν η Μπέϊλι... Μου άρεσε που έγινε πιο ρεαλιστική (σαν χαρακτήρας) και που για μια φορά λύγισε. Ωραία ήταν επίσης και η τροπή που πήρε η σχέση Sloan-Lexie :yes: !

Αυτή η Death (η μαζοχίστρια τέσπα...) δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ακόμα, αλλά πιστεώ οτι σύντομα θα μάθουμε. Επίσης, και θα εκπλαγώ αν κάνω λάθος, αυτό το δαχτυλίδι, δεν πρόκειται να μπεί έτσι εύκολα στο δάχτυλο της Meredith! Δεν την φοβάμαι αυτή! Όλο και κάποια βλακεία θα κάνει για να διώξει τον Derek...:P

Ακόμα, μου έχει λείψει ο George και o Chief! Όλο τον χρόνο τον καταναλώνει η Meredith με τις ανασφάλειές της και η Izzie με τον "i-see-dead-people-" φίλο της!:mad:

Αυτά για το επεισόδιο. Να δούμε τι (άλλο) θα δούμε παρακάτω...

ps Γιατί κανένας σε αυτό το νοσοκομείο δεν μπορεί να έχει μια υγειή σχέση?? ΕΛΕΟΣ πια! Και μετά λέμε για τον Jack Bauer!:P

ceasar
5 Φεβρουαρίου 2009, 23:12
Ειδα το 11 το 12 και το 13 μαζι, πρωτη φορα διατηρεί τοσο καλό επίπεδο σε 3 επισόδεια στη σειρά πιστευω το grey's! Το ένα χορταστικότερο από το άλλο! Καλό σενάριο και επιτέλους εξέλιξη στο θέμα Izzy που είχε καταντησει αφόρητο. Κατι που παρατήρησα και στα 3 τελευταία ειναι οι έλαχιστες ατάκες του George, οι νοσοκόμες πιο πολύ συμμετοχή έχουν!

stelbak
16 Φεβρουαρίου 2009, 04:33
Aπίστευτο επεισόδιο!
Μάλλον το καλύτερο της σεζόν!
Πολύ ωραία η ιστορία με τον θανατοποινίτη.
Ευτυχώς σώθηκε το παιδάκι στο τέλος.
Συγκινήθηκα πολύ σε 2 σκηνές.
Η μία όταν η Κριστίνα στο τέλος πήγε να συμπαρασταθεί στην Μερ,άντε επιτέλους να τα ξαναβρούν.
Και η άλλη με την τελευταία σκηνή Ίζι-Ντένι.
Αν και η ιστορία τους στα τελευταία επεισόδια ήταν ηλίθια αυτή η σκηνή άξιξε!
Δεν θέλω να πάθει τίποτα η Ίζι ρε γμτ!:*(
:rotfl:με τον Σλόαν!!

sakkoulis
10 Μαΐου 2009, 14:39
Θα συμφωνησω και εγω παιδια με τους περισσοτερους, το επεισοδιο ηταν τελειο και το καλυτερο της σεζον μεχρι στιγμης!Αυτο συνηθως το λεμε για επεισοδια που εχουν πλακα και μας κρατουν σε μια χαρουμενη και πιο αναλαφρη διαθεση, αλλα οταν συμβαινει και με επεισοδια τοσο δυνατα, συγκινητικα και μηνυματα, αυτο σημαινει πως η σειρα ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη, χωρις ταμπελες, καλοφτιααγμενη, με ωραιες ερμηνειες και φως στα σημεια που αξιζει να τονισουμε περισσοτερο. Ας πουμε στο συγκεκριμενο, το περιστατικο με τον Μαρκ ηταν πιο υποδεεστερο απο τα αλλα και το αφησαν για να εχουν και ενα πιο light θεμα, τουλαχιστον μια πιο light αντιμετωπιση ενος θεματος και να υπαρχει μια ας το πουμε ισορροπια, σε σχεση με τις υπολοιπες ιστοριες που ειλικρινα σου εκοβαν την ανασα!:yes:

Η Μπέιλι ηταν συγκλονιστικη οπως καθε φορα που δινει την ψυχη της για να σωσει καποιον και λειτουργει με το συναισθημα παρολο που και με την ιδια, δεν θα επρεπε. Στην προκειμενη περιπτωση θα μπορουσαμε να πουμε οτι ισχυσε το "καθε εμποδιο για καλο". Δηλαδη δεν καταπατησε τον ορκο που εχουν δωσει, αλλα το καλο τους ηρθε απο αλλου.Βεβαια συν Αθηνα και χειρα κινει που λεμε, γιατι για να ακριβολογουμε, αν ο Διευθυντης δεν ετρεχε για τα οργανα, αυτα δεν θα ειχαν εμφανιστει απο μονα τους.

Μεχρι κ η Μερεντιθ επαιξε ωραια,η χαζη με συγκινησε!!

Δε μπορεις να φανταστεις πόσο συμφωνω!Η Μερεντιθ μας εχει συνηθισει στο κλαψουρισμα ολα αυτα τα χρονια και στο ανουσιο κλαψουρισμα που σε καθε ευκαιρια το εριχνε για να περναει η ωρα.Και εκτος αυτου, δεν το εκανε και καλα. Ενω τωρα πραγματικα ηταν πολυ πειστικη, αληθινη και σου μετεδιδε ολα αυτα τα συναισθηματα που επρεπε, για να μπεις στο μυαλο της και κυριως στην καρδια της εκεινη τη στιγμη τουλαχιστον. Ηταν παρα πολυ συγκινητικο που σταθηκε εστω και με αυτον τον τροπο στον καταδικο, γιατι προφανως τον ενιωσε οταν της εξομολογηθηκε πως μια ζωη ηταν μονος του και δεν ειχε κανεναν. Και περα απο αυτο, παρολο που θελησε να την κοροιδεψει, εκεινη πήγε, κατι που συναισθηματικα διελυσε και τον ιδιο οταν βεβαιωθηκε για το μεγαλειο της καρδιας της και δε μπορουσε να ξεκολλησει τα ματια του απο πανω της.

Οσον αφορα την Κριστινα, πιστευω το πανε παρα πολυ καλα με τον Οουεν και αυτες οι μικρες δοσεις ειναι ο,τι πρεπει.Αυτος ειναι α ρκετα συμπαθης, εκεινης εχει καει η γουνα της και ειναι πιο επιφυλακτικη και το πανε σιγα σιγα. Απο το να το κανουν στο τεταρτο επεισοδιο και να μεινει εγκυος στο ογδοο ισως και να ει ναι καλυτερο.Το βλεπουν και απο την πιο ρομαντικη του πλευρα και θεωρω γενικοτερα πως ταιριαζουν και δεν χορταινω να τους βλεπω να ανταλλαζουν αυτες τις αθωεες, αλλα και αγαπησιαρικες ματιες.

Και τελος, επιτελους ο Ντενι πηγε στο καλοι!Ποσο τη βαρεθηκα αυτη την ιστορια, δε λεγεται.Οσο και να μου αρεσε το love story τους, τωρα τοσο το σιχαθηκα. Οποια σκηνη και να εβλεπες με την Ιζζυ ηξερες οτι απο πισω θα ξεπεταχτει ο Αορατος Εραστης.Ενταξει, γελασα οταν πεταγοταν σαν την τσουτσου στις συζητησεις με τους αλλους, αλλα παρατραβηξε.Και επιτελους που η Ιζζυ καταλαβε οτι εχει προβλημα, γιατι θα λιγο θελαμε να κλειστουμε και εμεις σε καμια "Γαληνη". Και ευτυχως, ευτυχως, που τα αφησα να μαζευτουν τα επεισοδια να τα δω ολα μαζι, γιατι παιδια απο το 7, μεχρι και το 13, να βλεπω λιγο λιγο αυτο το πραγμαα, οσο και κορυφααια να ειναι τα επεισοδια στο συνολο τους, δεν θα το αντεχα!Λυπαμαι που το λεω!!!:lipsseale