PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Grey's Anatomy 6x01 & 6x02 - Good Mourning / Goodbye

sheppard
25 Σεπτεμβρίου 2009, 02:30
Season Premiere

Καλή χρονιά!

http://i715.photobucket.com/albums/ww152/dimath83/6x01-120dd-2.jpg

Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιo μην τη διαβάσετε):

Το προσωπικό του Σιάτλ Γκρέις πρέπει να αντιμετωπίσει έναν τραγικό θάνατο. Όλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν αυτόν τον χαμό, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ κάνουν σεξ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, ενώ η Δρ. Γουάιατ προτείνει αποχή από το σεξ στον Σλόαν και την Λέξι.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

GAizzie
25 Σεπτεμβρίου 2009, 07:12
Οκ....μολις τωρα τελειωσε η πρεμιερα της 6ης σεζον Grey's Anatomy!Δεν θα σας πω τι ειδα....γιατι σιγουρα θα θελετε να τη δειτε μονοι σας......Το μονο που θα σας πω ειναι οτι δειχνει τι γινεται μεσα σε 41 μερες απο το τελευταιο επεισοδιο της 5ης σεζον και μετα....δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.....στην αρχη ηταν καλο....αλλα απο τη μεση και μετα ηταν λιγακι βαρετο....Μπορω να πω οτι ειναι ενα νεο Grey's Anatomy....το οποιο κρυβει πολλες εκπληξεις....!Θα μου επιτρεψετε να πω μια πληροφορια,η οποια αφορα το Seattle Grace Hospital και για τους περισσοτερους δεν εχει και πολυ σημασια.....λοιπον,Το Seattle Grace Hospital συγχωνευεται με το Mercy West Hospital....νομιζω οτι αυτο θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο στην 6η σεζον....

Αυτα...για οποια απορια εχετε....εδω ειμαι....

konner kent
25 Σεπτεμβρίου 2009, 16:07
Διαβάζοντας την περίληψη, ξανασκέφτομαι την απόφασή μου να δω την πρεμιέρα...:thumbdown:thumbdown:thumbdown

Prison Breaker
25 Σεπτεμβρίου 2009, 18:47
Omg...Μόλις το είδα...Ψυχοπλακώθηκα παιδιά!:(
Ειδικά στη σκηνή με την Callie να κλαίει στο 6x02...
Goodbye George...:*(

_Pixie_
25 Σεπτεμβρίου 2009, 19:37
πολυ καλη ηταν η πρεμιερα,ακριβως στο κλιμα των τελευταιων επεισοδειων του περασμενου κυκλου.Εγω δεν ψυχοπλακωθηκα πολυ,να πω την αληθεια.ισως επειδη ηξερα οτι ο τζωρτζ θα πεθανει και ειχα δει και τα απειρα sneak peeks που ειχαν κυκλοφορησει.Παντως περιμενα πιο δραματικες καταστασεις και με εξαιρεση 1-2 σκηνες, μου φανηκε οτι ο θανατος του τζωρτζ περασε λιγο στο ντουκου,περισσοτερο στα λογια παρα στις πραξεις.Δηλαδη περισσοτερο στεναχωρηθηκα βλεποντας τους οταν πεθανε ο μπαμπας του τζωρτζ παρα ο ιδιος...
Μου αρεσαν το τριο μαρκ-λεξι-καλι(εδωσαν μια ευχαριστη νοτα στο ολο στορι),οι αλεξ-ιζζυ στο τελος , οι σκηνες οουεν-κριστινα στην ψυχολογο(το honey της κριστινα στον οουεν ολα τα λεφτα:haha:)και η αγαπημενη μου η σκηνη που αδειαζουν το ερμαρι του τζωρτζ με την μερεντιθ.
Δε μου αρεσαν η συμπεριφορα του τσιφ(ισως πρεπει τελικα να αποχωρει σιγα σιγα)
η ελλειψη της μερεντιθ(αλλα ενταξει το περιμενα λογω εγκυμοσυνης να εχει περιορισμενο ρολο)
ομορφη η λεξι αλλα την παραειδαμε στο επισοδειο και μαλλον θα την βλεπουμε πολυ απο εδω και περα....

Αντε καλη αρχη...:)

GAizzie
25 Σεπτεμβρίου 2009, 20:03
Οσον αφορα τη Μερεντιθ....αν παρατηρησατε...την εδειχνε μονο στο προσωπο....για να μη φανει η κοιλια.....και φανηκε παρα πολυ το μαγουλακι που ειχε κανει λογω εγκυμοσυνης.

Συμφωνω οτι ο θανατος του Τζορτζ περασε στο ντουκου κι αυτο με ξενερωσε....ειδικα στο τελος...που ενω μας εχει δειξει ποσο καλα περνανε μετα το θανατο το Τζορτζ....ξαφνικα συνειδητοποιουν οτι πεθανε....ε ηταν λιγο καπως.

konner kent
25 Σεπτεμβρίου 2009, 20:48
Eίδα και εγώ την πρεμιέρα...

Καλή ήταν..
Ο θανατος του Τζόρτζ στα περισσότερα σημεία ήταν σα το ρόλο του την 5η σεζόν, ανύπαρτκος δηλαδή..

Κάλι-Λέξι: Όλα τα λεφτά ... Θα τις βλέπουμε συχνότερα φαίνεται..
Μαρκ: Περίμενα περισσότερες ατάκες...

Δε θα σχολιάσω καν το φινάλε με την Κριστίνα. ΑΚΥΡΟ . :offtopic: Η κοπέλα έχει και επίσημα τον απάλευτο ...

Περίμενα 2 ώρες να κλάψει η Μερ. Ακόμα και εδώ , τη ψυχή μας βγάζει...

Το γέλιο στην κηδεία ήταν άθλιο , αλλά υποθέτω πως ήταν ξέσπασμα....

Η Κάλι στις σκηνές που έκλαιγε ήταν όλα τα λεφτά...Όσο για την καινούρια της δουλειά , τις πάει πολύυυυυ να είναι attending.. ..Πάρα πολύ.

Αυτά τα ολίγα γαι τώρα...

Zathura007
25 Σεπτεμβρίου 2009, 20:50
Στο 47ο λεπτό... τι της είπε..! :O

Καλά για τα άλλα, τις γνωρίζετε τις απόψεις μου, υπέρτατη χαζομάρα που σκοτώσαν τον Τζώρτζι και κράτησαν την ξανθόψειρα.
Τώρα μόνο για Κριστίνα-Μέρεντιθ συνεχίζω να βλέπω.

Greg House
25 Σεπτεμβρίου 2009, 21:12
Πολύ μέτρια πραγματα. Περίμενα για πρεμιέρα κάτι ξεχωριστό. Και δεν ειχε τίποτα.
Ένα πραγμα που περίμενα πώς και πώς όλο το καλοκαίρι ήταν η κηδεία οποιου θα πέθαινε. Τις τελευταίες μέρες εμαθα ότι θα είναι ο Τζορτζ και περιμενα να πεσει πολύ κλάμα. Απο μια σειρα οπως το Grey's περιμενεις καταθλιψάρα. Και... τίποτα. Μεγάλη απογοητευση η κηδεία.
Τα υπόλοιπα απλά... αδιαφορα.

marinos20
26 Σεπτεμβρίου 2009, 01:00
Το είδα και εγώ... να σας πω την αλήθεια περίμενα να είναι κάπως αλλιώς η σκηνή της κηδείας... το γέλιο τραγικό μεν αλλά ήταν αντίδραση....

Δεν μου αρέσει ο τρόπος που φέρθηκε η Μπέιλι... (δεν λέω της κόστισε ο θάνατος του Τζορτζ) όμως μου φάνηκε ότι καβάλησε το καλάμι τώρα που πήρε προαγωγή... ούτε θα μου άρεσε μια Μπέιλι με αυστηρά επαγγελματικό χαρακτήρα...
Επίσης δεν μου αρέσει που έφυγε η Καλι για το Mercy West....(Callie come back.....)

GROUGER
26 Σεπτεμβρίου 2009, 12:14
na s kala eisai kai o prwtos

grey's anatomy
26 Σεπτεμβρίου 2009, 15:24
γενικα το επισοδιο καλο ηταν αλλα 8α μπορουσε να ειναι και καλυτερο.

πραγματα που 8α αλλαζα:
1)να μη φυγει η τορρες
2) να μη συγχονευ8ει το σιατλ γκρεις με το μερσι γουεστ (το εχουμε παραχεσει με το καστινγκ)
3)να πε8αινε η ιζζι κ οχι ο τζωρτζ
4)το γελιο στην κηδεια (ελεος!)
5)η αμαντα (ελεος επισης!)
6)η μπειλι που τωρα τελευταια ειναι πολυ ελεος
7)μερντερ που πηδιουνται σαν τα κουνελια
8 )να μη φυγει ο τσιφ
9)η τελευταια σκηνη της κριστινα (ΕΛΕΟΣ!!!!)
10)που η ιζζι ακομα εχει καρκινο αν και εντα3ει 8α ζησει κ.λπ. (σιγουρα την εβαλαν να εχει καρκινο ωστε με την επομενη μαλακια της κα8ριν χαιγκλ μεγαλωνει η σοντα τον καρκινο κ η ιζζι ειναι αουτ! :haha: )

πραγματα που μου αρεσαν κ ηταν πετυχημενα:
1)λε3η-τορρες (πολυγελιο)
-how gay are you?
-he doesn't look at my boobs anymore
2)μερντερ (εντα3ει παρολο που πηδιουνταν σαν κουνελια ηταν χαριτωμενοι)
3)ο speech της ιζζι προς την αμαντα
4)αλε3-ιζζι (παρολο που ηταν καπως στην αρχη αλλα στο τελος ηταν ωραια)
5)ο τσιφ που πηγε στο μερσι γουεστ
6)ιδιαιτερα μου αρεσε (δεν 3ερω πως λεγεται γι'αυτο 8α το περιγρα4ω) αυτα που λεει στην αρχη κ στο τελος η μερεντι8 που αυτη τη φορα κ το 8εμα ηταν καλο κ που ελεγε ο κα8ενας τα δικα του
7)που τελικα εκλα4ε η μερεντι8! (επιτελους!!!)

γενικα ηταν καλο επισοδιο με χιουμορ αλλα κ πολλες πολυ συγκινιτικες σκηνες
αλλα κ πολλες που πραγματικα λυπη8ικα κ απογοητευτικα (η τορρες που φευγει)

το προσε3ατε η οχι?
κ στην προηγουμενη σεζον (5χ01) ο τσιφ κανει ανακοινωσεις στο νοσοκομειο κ τους 8ετει ολους σε δια8εσιμοτητα (αν και τωρα τους ειπε απλα να προσεχουν της δουλειες τους κ να δει3ουν τον καλυτερο τους εαυτο)

izzie 8EA
26 Σεπτεμβρίου 2009, 16:04
για να πω την αληθεια περιμενα καλυτερη την πρεμιερα!συμφωνω και εγω οτι δεν ωραιο που περασαν στο ντουκου τον θανατο του george!απο τους πρωταγωνιστες ηταν πια!τι χαλι με mer-der!γιατι επρεπε να παει η tores στο mercy west καλα δεν ειμασταν!πολλη φαση με lexie-sloan!μπορω να πω οτι στο επισοδειο ηταν η καλυτερη απο ολες!!ελεος πια με christina-owen σαν την merentith εχει καταντησει πια!!

myrona
26 Σεπτεμβρίου 2009, 16:19
Πολύ καλός ο πιλότος, όχι βέβαια άριστος. Κάπως έτσι περίμενα να αντιμετωπίσουν το θάνατο του George, οπότε μου φάνηκε οκ, μου άρεσαν οι εξελίξεις με τους Owen-Christina, μου άρεσε το ξεσπάω στο sex για να μη σκέφτομαι των Meredith- Derek (θα μπορούσε να κάνει τόσα χειρότερα πράγματα η Shonda με την mer που το θεωρώ την καλύτερη πιθανή επιλογή :P ). Το Izzie- Alex στόρι θέλει λίγο ακόμη δουλειά, το θέμα με τη Bailey το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά μπορούσαν αν το δώσουν καλύτερα.
Τέλος οι Callie- Mc Steamy είναι amazing :respect: αλλά και η Lexie έχει ανέβει πολύ τελευταία και δε το περίμενα.
Τέλος μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η εξέλιξη της συνένωσης των 2 νοσοκομείων, μένει να δούμε πως θα το χειριστούν, τι νέα πρόσωπα θα μπουν (ευτυχώς δε βάζουν εκ νέου ειδικευόμενους στο cast απ 'ότι φαίνεται τώρα που οι interns γίνανε resindents και αυτοί attendings).
Θα δούμε...

Crazy-Heart
26 Σεπτεμβρίου 2009, 18:58
Και εμένα μού φάνηκε μετρια η πρεμιέρα και με χάλασε ιδιαίτερα όταν στην κηδεία τους έπιασε νευρικό γέλιο, όπως και κάποια άλλα σημεία που γελούσαν οι πρωταγωνιστές-- εμένα αντιθέτως μού προκαλούσε κάτι τέτοιο -> :rolleyes:
είχε μερικά καλά σημεία (Κάλι-Σλόαν στο ντους!) αλλά γενικά μέτρια πράγματα..

mefisto26
26 Σεπτεμβρίου 2009, 19:18
Είχα πει πέρυσι μετά το απογοητευτικό φινάλε ότι μάλλον δε θα συνέχιζα τη σειρά, αλλά τελικά υπέκυψα...
Καλή προς μέτρια η έναρξη της σεζόν.
Και εγώ δε περίμενα να δώσουν περισσότερη βάση στο θάνατο του Τζορτζ, αλλά δε μπορώ να πω πως δε με χάλασε. Ειδικά η σκηνή της κηδείας ήταν πολύ στο "άντε να τελειώνουμε" και περίμενα πως θα βλέπαμε και τη συνέχεια της σκηνής στο ασανσέρ.
Το καλό είναι πως η Ιζζυ δεν είδε τα ραδίκια ανάποδα, μιας και εδώ και πολύ καιρό είναι από τους ελάχιστους ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς μαζί με τον Σλόαν, την Κάλι και τον Καρεβ, κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα.
Βέβαια αφήσανε και ένα παραθυράκι με τον καρκίνο της, ότι μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψει και να την ξεκάνει, κάτι που είμαι σίγουρος πως είναι μήνυμα της Shonda Rhimes στην Katherine Heigl να μη ξανασηκώσει κεφάλι γιατί θα πάρει πόδι από τη σειρά.

jaiel
26 Σεπτεμβρίου 2009, 19:22
Φορτισμένο συναισθηματικά όλο το επεισόδιο, με τόσα που έγιναν, υπήρχε μια βαριά ατμόσφαιρα. Γενικώς μου φάνηκε αρκετά καλό για πρεμιέρα. Ήταν ένα κλασικό γκρέις επεισόδιο. Κι εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η συνένωση των δύο νοσοκομείων, νομίζω ότι έχει πολλά να μας δώσει.

Το γέλιο στην κηδεία δε μου φάνηκε κακό, συμβαίνει έτσι κι αλλιώς, νευρικό ήταν, δεν ήταν ότι τους φαινόταν αστείο.

Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από τη σειρά, με άφησε ικανοποιημένη.

katerinna
26 Σεπτεμβρίου 2009, 22:57
:clapping:

EviRules
27 Σεπτεμβρίου 2009, 11:28
Ντάξυ,δεν τρελάθηκα κιόλας...Με εξάιρεση τις σκηνές της Callie και του Mark το υπόλοιπο επισόδειο πέρασε και δεν ακούμπησε..Η Κριστινα είναι ακόμα πιο αφόρητη -- πάνω που λες πως δεν πάει άλλο με αυτή τη γυναίκα...Η Μπαειλυ ήταν η μόνη που φάνηκε πως συγκλονίστηκε απο το χαμό του Γεώργιου και δεν μπαίνω καν στον κόπο να χαλαλήσω λέξεις για την izzy.

Τα θετικά ήταν πως επιτέλους άρχισε και πως λόγω γκαστριάς της πρωταγωνίστριας θα βλέπουμε πιο πολύ Callie-Mark :dance::dance::dance: (αντε και Lexie...)

great
27 Σεπτεμβρίου 2009, 20:40
μέτριο...
Το γέλιο στην κηδεία ήταν απαράδεκτο και γενικώς το πως πέρασαν όλοι πέραν της Callie τον θάνατο του George δεν μου άρεσε καθόλου, πολύ στο ντούκου.

Συγγνώμη αλλά τελικά δεν διώξαν την Izzie από την σειρά ???

stelbak
27 Σεπτεμβρίου 2009, 21:02
Ωραία η πρεμιέρα.
Θα μπορούσε να ναι και καλύτερη βέβαια, αλλά ωραία ήταν.
Να πω την αλήθεια τα περίμενα περισσότερο δραματικά τα επεισόδια.
Μου άρεσε πάντως που έβαλαν και αστείες σκηνές.
Στη σκηνή με τις γρανίτες και κυρίως στη σκηνή με το γέλιο στη κηδεία έλιωσα στα γέλια.
Η υπόθεση με την ασθενή αν και καλή, νομίζω ασχολήθηκαν αρκετά μαζί της και κούρασε.
Σλόαν-Κάλι-Λέξι απολαυστικοί όπως πάντα.
Αρκετά καλή μου φάνηκε η εξέλιξη στο τέλος με την συνένωση των 2 νοσοκομείων.
Περιμένω ακόμα καλύτερα επεισόδια.

evangeline
27 Σεπτεμβρίου 2009, 22:14
ωραια η πρεμιερα- μου ελειψε η σειρα το 2ο επεισοδιο μου αρεσε πιο πολυ
Callie Torres:clapping: τα εδωσε ολα η καλυτερη στο επεισοδιο :yes:
μου αρεσε πολυ το φιναλε που ολοι μιλουσαν για το πενθος και πως το χειριζεται ο καθενας - και εγω στο τελος οταν αδειαζαν το ντουλαπι του τζορτζ
συγκινηθηκα :*( - ο mak steamy :oops:

oasic1988
27 Σεπτεμβρίου 2009, 22:58
Άριστη η πρεμιέρα για εμένα. Μου άρεσε που δεν ήταν τόσο δραματική.
Όλους τους έπιανε νευρικό σε αυτό το επεισόδιο.
Η Κάλι θεά. Χρειάζεται δικό της show η γυναίκα. Τα σπάει.
Επίσης Μαρκ-Λέξυ πολύ καλοί όπως πάντα. Μου άρεσε και η υπόθεση με την ασθενή.
Η Κριστίνα σπαστικιά όπως πάντα. Κάποιες σκηνές όμως με Όουεν ήταν καλές.
Η Μέρεντιθ δεν με πείραξε. Ίσως γιατί έχει λίγο χρόνο λόγω εγκυμοσήνης. Αυτό κάνει ακόμα καλύτερη τη σειρά.
Ο Ντέρεκ μου αρέσει γιατί έχει διαφορετικό ρόλο από το να είναι απλά γκόμενος της Μέρεντιθ.
Το ζεύγος Ίζζι-Άλεξ θέλει λίγη δουλειά αλλά πάμε πολύ καλά.
Καλή σεζόν να έχουμε!!!

sirina
27 Σεπτεμβρίου 2009, 23:07
Καλη η πρεμιερα οχι αριστη ομως, αλλα εχω ελπιδες. Λεξι, Τορες, Μακ Στιμι ολα τα λεφτα. Επισης μου αρεσε η συγχωνευση γιατι αυτο σημαινει οτι μπορουν να γινουν προσθηκες και αφαιρεσεις με αρκετα αναιμακτο τροπο. Γενικως, η τραπουλα μοιραζεται ξανα και αυτο μονο ευοιωνο μπορει να ειναι.

Οσο για τον Τζορτζ, μου αρεσε πως το χειριστηκαν. Το οδυνηρο σε εννα θανατο ειναι για αυτους που μενουν πισω και ο καθενας το χειριστηκε με τον δικο του τροπο. Βεβαια να πω οτι θα ηθελα βαρυ μελοδραμα να το φχαριστηθω αλλα και παλι το ριξα το δακρυ μου..

ΚΑλο χειμωνα να χουμε..

charmader
27 Σεπτεμβρίου 2009, 23:13
Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα η πρεμιέρα την βρήκα αρκετά υποτονική, αλλά από την άλλη δεν ξέρω και τι άλλο θα μπορούσαν να παρουσιάσουν δεδομένου του θανάτου του Τζορτζ.

Thank God, που υπάρχουν Η Callie και ο Sloan! Όπως και να έχει δεν μπορεί ποτέ να είναι βαρετοί!:thumbsup1

evridiki
28 Σεπτεμβρίου 2009, 00:58
:yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:

KaFFiR
28 Σεπτεμβρίου 2009, 04:14
Καλησπέρα!

Μόλις τελείωσα το διπλό επεισόδιο!

Βλέποντας τα Ποστ του Θρεντ, βλέπω μια απογοήτευση απο τους φανς της σειράς!
Παρ'οτι η ψηφοφορία δίνει Αριστείο, οι περισσότεροι ξεκίνησαν με το "Μετρία", "Καλή ΑΛΛΑ ..." κτλ κτλ.

Προσωπικά, ειμαι ένας απο τους 2 που μέχρι τώρα ψήφησαν "ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ".

Εχω δεί όλα τα επεισόδια της σειρας, και πραγματικά, αυτό ήταν το ποιο απογοητευτικό απο ΟΛΑ!

Ιστορίες ασύνδετες.
Μια Μερεντιθ, χειρότερη απο ποτέ!
Ανάρμοστες και χαζές ατάκες ακόμα και για τον χαρακτήρα που έχουν πλάσει για την Κριστίνα. Για να μην συζητήσω το όλο Τρίο Κριστινα-Στρατομαγκας-Ψιχολόγα! Το λιγότερο γελοίο!
Μια Μπέιλι, να κάνει την χειρότερη ερμηνεία της στα 6 χρόνια της σειράς! (Την θεωρώ πολύ καλή και ταιριαστή στον Ρολο της so far). Η "οργισμένη διάγνωση" στο προάβλιο με την παιδίατρο, ήταν φωσκολικού επιπέδου.
Το όλο κονσεπτάκι με την Ιζζι, κακοδουλεμένο.
Η μάνα του Τζορτζ, πήγε στον Στρατομαγκα, για να ακούσει να επαινούν τον Γιό της? Τελείως άκυρη προσθήκη "επικήδειου".

Διασωθέντες?
Μικρή Γκρέι, Τορες, Και ο Αρχηγός, ο οποίος στο τέλος έδωσε τον μοναδικό λόγο που θα δω το επόμενο επεισόδιο. Απο περιέργεια να δω τι θα παίξει με την συγχώνευση! Δώστε και άλλον Σλόαν, μπας κ γελάσει λίγο το χειλάκι μας, και ξαναδούμε κανα επεισόδιο.
Η μόνη καλή σύλληψη-εύρημα του επεισοδίου, ήταν η "Τριπλίστα" στο 5λεπτο, που ψάχνανε να βρούνε αν ΟΝΤΩΣ ήταν ο Τζόρτζ το θύμα!

Κατακλείδα: ένιωσα γιατί στο ΣαουθΠαρκ, κοροϊδεύουν αυτούς που βλέπουν Γκρέις Ανάτομι, και με έπιασα να κοροϊδεύω και τον εαυτό μου ...

dia24
28 Σεπτεμβρίου 2009, 10:00
Κλασικό επεισόδιο Grey's. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Η σκηνή στην κηδεία, με τα γέλια, μού άρεσε. Οι άνθρωποι αντιδρούν περίεργα σε τέτοιες καταστάσεις. Αν δεν ήταν ο MacSteamy,
η μικρή Γκρέι, η Κάλι και η Μπέιλι, θα είχα σταματήσει να το βλέπω.

liakanel
28 Σεπτεμβρίου 2009, 11:29
Πολυ καλη πρεμιερα.....πεσαμε παλι με τα μουτρα στο drama :respect:
Και τι να πρωτοπω...??

- Ολες οι σκηνες της Καλι ηταν απιστευτες...ειλικρινα την παω με χιλια... και ειναι κ η μονη που στεναχωρηθηκε και πενθησε φυσιολογικα...

- Η Μερεντιθ παλι καλα δν ειχε πολλες σκηνες!!!

- Κριστινα + Οουεν κανανε μια καλη αρχη και χαιρομαι που ειναι ακομη μαζι...

- Η Λεξι ηταν πολυ καλη σ'αυτα τα επεισοδια!! Και ο Μαρκ ενταξει :respect: οπως παντα!!

- Ο Ντερεκ (McDreamy) :oops: ανεπαναληπτος...

- Μου σπασε ον λιγο τι τα νευρα ο Chief...αλλα νομιζω πως πηρε σωστη αποφαση στο τελος, ενωνοντας τα 2 νοσοκομεια.... ;)

-Τελος, Ιζζι is still alive!!!!!! YEAH!!! Και ο Αλεξ ηταν απιθανος !!!!!!

Αρχισε καλα...ολοι πενθησαν με τν τροπο τους, ριξαμε και μεις κλαμα για τον Τζορτζι!! Αντε, ελπιζω στα επομενα να cheer up λιγακι... :D

*daskala*
28 Σεπτεμβρίου 2009, 16:10
Πολυ καλη η αρχη!Καλι :respect: μ' αρεσει πολυ, ευτυχως ειχε λιγο Μερεντιθ και ησυχασαμε απο τα σπαστικα της! Η Κριστινα δεν την παλευει καθολου, μου την εσπασε ολη η συμπεριφορα της:thumbdown .Αντε να δουμε τι θα γινει με τη συγχωνευση, εχει ζουμι η υποθεση! Καλη σεζον να εχουμε!!

Chrisb
28 Σεπτεμβρίου 2009, 16:53
Απογοητεύτηκα από την πρεμιέρα, δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα να δω, όμως τελικά δεν με ικανοποίησε. Μακάρι η συγχώνευση με το Μερσι, να δώσει λίγο πνοή στην 6η σεζόν γιατι ξεκίνησε... βαλτωμένα!

ERAEROERI
28 Σεπτεμβρίου 2009, 19:08
Mou arese para poli i premiera...ta eixe ola gia mena...kai gelio kai drama...kai xreiazontan kai ligo gelio para ton thanato tou george...sto kato kato itan enas xaroumenos anthropos,eprepe na paiksei kai ligo gelio stin kideia tou...;)
Mou arese to olo metrima me tis meres pou xreiazontan oloi gia na penthisoun,ta legomena 40 pou ginontai stis kideies...ligo akiri i christina pou to katalave istera apo 40 meres alla o kathenas dra diaforetika sto penthos:P

mou arese i sinenosi kai fisika callie,mark,lexie,izzie,bailey ta espasan...!!!!

anameno me agonia tin sinexeia!!!:respect::respect::respect::respect:

brazdas
29 Σεπτεμβρίου 2009, 02:06
Καλό το επεισόδιο, όχι τίποτα τρομερό. Ελπίζω σε μία καλύτερη συνέχεια!
Η Κριστίνα πάντως παραμένει η ίδια αναίσθητη!!
Και αυτό με τη συγχώνευση, δεν ξέρω, δεν μου ακούγεται πολυ καλό!! Θα δείξει. Αλλά κάτι έπρεπε να γίνει γιατί ο αρχηγός πραγματικά είχε χάσει την μπάλα!

Crazy-Heart
29 Σεπτεμβρίου 2009, 20:40
Και αυτό με τη συγχώνευση, δεν ξέρω, δεν μου ακούγεται πολυ καλό!! Θα δείξει.
επειδή η ηθοποιός που παίζει την Meredith είναι έγκυος, δεν θα παίζει πολύ στα επόμενα επεισόδια και γι'αυτό θα μπούνε κάποια καινούρια πρόσωπα από Mercy West. Νομίζω πως και η Izzy θα απουσιάσει για λίγο.

matovel
3 Οκτωβρίου 2009, 22:28
Πρώτη φορά βαρεθήκα τόσο σε grey's...:(
Τόσο που σκηνές (Owen + Christina) τις πέρασα σε flash forward... Από πέρσι δεν τον άντεχα αυτόν τον τύπο, αλλα αυτή τη φορά μου φάνηκε πως είχε πάρα πολύ τηλεοπτικό χρόνο και μαζί του η κριστίνα έγινε τελείως αδιάφορη..

Κακογραμμένο επεισόδιο κατά τη γνώμη μου, γινόταν πολύ ανούσιο εκεί που περνούσαν οι μέρες και κάθε μια από αυτές αποτελούνταν από 3 σκηνές τελείως ασύνδετες και άσχετες μεταξύ τους.

Το ότι το θάνατο του Τζορτζ θα τον περνούσαν λίγο αδιάφορα το περιμέναμε, αλλά νομίζω πως ο παράκανε! Είχε εξαφανιστεί στα μισά του 1ου επεισοδίου, και εγώ δεν λέω να τους βλέπουμε επί 2 ώρες να κλαίνε και να χτυπιούνται, αλλά θα μπορούσε να δοθεί με πολύ καλύτερο τρόπο νομίζω...

Επίσης, το και καλά "παιχνίδι για εξουσίας" μεταξύ Ντέρεκ και διευθυντή, δεν πολυκατάλαβα σε τι βασίζεται, αλλά ο διευθυντής είναι λίγο γραφικός, τόσο γατζωμένος στο καθήκον! Συνήθως όσοι βγαίνουν στη σύνταξη το γιορτάζουν 2 μέρες!!:lol: :lol:

Μάλλον πιο πολύ απ' όλα, μ' ενοχλεί πλεόν το γεγονός ότι η σειρά δεν στρέφεται γύρω από τα στάνταρ πρόσωπα που είχαμε συνηθίσει εξ' αρχής, κι οι αλλαγές με χαλάνε.

Η ένωση των 2 νοσοκομείων προφανώς κι είναι πρόφαση για να χώσουν νέα πρόσωπα (τα οποία θα έχουν εννοείται, ένα σωρό προβλήματα) κι άστα να πάνε!
Πολύ απογοήτευση από μένα, κρίμα μιας και το βλέπω 5 χρόνια σταθερά και παρά τα σκαμπανευάσματα, σε κρατούσε.
Τώρα κλάιν!:P

~Dr.House~
7 Δεκεμβρίου 2009, 20:09
εμενα η πρεμιερα μου αρεσε παρα πολυ. Παρα πολυ φορτισμενο συναισθηματικα επεισοδιο.
Καλι - Μαρκ - Λεξι παρα πολυ καλοι.
Πολυ γελιο με Mer - Der που το κανουν παντου σα κουνελια :P
Επισης μου αρεσε παρα πολυ το θεματακι γυρω απο το πως ολοι αντιμετωπιζουνε το θανατο του George και πως πενθουνε. Στο τελος , οταν τελικα μετακινουνε τα πραγματα του George και συνειδητοποιει πως δν προκειτε να ξαναερθει πια , μονο τοτε ''εσπασε'' η Mer και αρχισε να κλαιει.
Γενικα πολυ καλο επεισοδιο.