PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Grey's Anatomy 7x09 - Slow Night, So Long

Chrisb
18 Νοεμβρίου 2010, 22:49
13940

Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιo μην τη διαβάσετε):

Ο Ντέρεκ παίρνει την επιχορήγηση που χρειάζεται για να ξεκινήσει τις κλινικές δοκιμές και όλοι οι επιβλέποντες βγαίνουν μαζί του στο μπαρ του Τζο για να το γιορτάσουν, εκεί όμως θα εκπλαγούν βλέποντας έναν παλιό γνωστό. Στο μεταξύ, η Μέρεντιθ και ο Άλεξ θα πρέπει να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας αφού θα πρέπει να φροντίσουν έναν εννιάχρονο ασθενή με μετεγχειρητικές επιπλοκές και μια εξαιρετικά πιεστική μητέρα.

Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:

1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.

Hrisa76
19 Νοεμβρίου 2010, 12:42
Αλλο ενα ωραιο επεισόδιο.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Κριστινα εχει ξεφύγει τοσο πολύ.

greekie
19 Νοεμβρίου 2010, 18:55
Teddy & Bailey ως μεθυσμένες ήταν απλά το κάτι άλλο, έριξα τρελό γέλιο:worthy:

Η Cristina κουζουλάθηκε τελείως αλλά ήταν εκπληκτική ως μπαργούμαν.:respect:

O Derek ένας μικρός Θεός που έμεινε να την προσέχει:oops:

H νέα γενιά έσκισε και πάλι:respect:

Callie-Mark... δεν έχω λόγια, όλο το επεισόδιο ήταν γεμάτο δικαιολογίες για το τι θα γινόταν αλλά και πάλι στο λαιμό μου έκατσε αυτή η σκηνή.
Παρακαλάω να γκαστρώθηκε για να δω τι θα κάνει μετά.

charmader
19 Νοεμβρίου 2010, 19:54
Τέλειο το επεισόδιο :lol::lol::lol::lol: ότι να 'ναι!

Κανονικά θα το ευχαριστιόμουν το ζεύγος Callie-Mark γιατί ήταν πάντα το αγαπημένο μου, αλλά όχι τώρα, όχι με την Arizona στην μέση.
Μα ήταν χοντρό πως το μπαλώνεις αυτό τώρα. Ας έβρισκε κάποιον/κάποια να πήγαινε, θα μου πεις Mark είναι αυτός αλλά η Arizona υπερτερεί συναισθηματικά αυτή την στιγμή.
btw το μαλλί της είναι φοβερό.

Πάντως ήταν όλοι τέλειοι, ούτε ένα βαρετό story δεν είχε.

_Pixie_
19 Νοεμβρίου 2010, 20:56
Πολυ ωραιο επεισοδιο:)
Πανω απ'ολα μου αρεσε το διδυμο αλεξ-μερεντιθ και ιδιαιτερα η τελευταια σκηνη στο γραφειο του γιατρου ηταν το καλυτερο μου:respect:
Η Κριστινα ως μπαργουμαν ηταν εξαισια και δεν της το 'χα!φαση ειναι και θα περασει....αλλα ο ντερεκ ο γλυκος μου εκει,να την προσεχει...:oops:και στο τελος που εκλεισε τα στορια για να κοιμηθει η μερεντιθ:oops:

Το ξερω οτι ειμαι μειοψηφια αλλα εμενα οι καλι-μαρκ μου αρεσουν.Εχουν τρελλη χημεια...φανταστειτε να μεινει εγκυος τωρα η καλι:P θα εχουμε τρελλες καταστασεις...
Η απριλ γυρισε στον παλιο, καλο ,ενοχλητικο εαυτο της...
:thumbsup1 για λεξι-ειβερι και:thumbsup1 για μεθυσμενη μπειλι...

konner kent
19 Νοεμβρίου 2010, 21:42
Όλοι την εγκυμοσύνη σκεφτήκαμε εεε?
Πονηρό gtvs.

Άριστο, όλοι πολύ καλοί.
Κάλι-Μαρκ αγαπημένο ζευγάρι, το περίμενα και το θεωρώ λογικό αυτό που έγινε.Θέλουμε μωρό όμως, όχι μ@λακίες.
Άλεξ-Μερ αχτύπητο δίδυμο.
Η Κριστίνα ωραία στο μπαρ.
Χαντ-Ντερ την προσέχαν με βάρδιες :P
Τέντι-Μπέιλι τρελά μεθύσια.
Έηπριν-Λέξι-Έιβερι μια χαρά.

Η σεζόν πετάει.

Eleni7
19 Νοεμβρίου 2010, 22:33
Bαζω το χερι μου στην φωτια οτι θα μεινει εγκυος.

Κατα τα αλλα,BAILEY ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ

Δεν σχολιαζω αλλο!

υγ1.Χτυπατε ξυλο,τετοια σεζον μετα τα περσινα,ουτε η Σοντα δεν την φανταζοταν.
υγ2.Ποσο πιο γλυκουλης μπορει να γινει ο Ντερεκ?:oops:

grey's anatomy
20 Νοεμβρίου 2010, 23:25
μετα απο αυτα που κανει ο ντερεκ πως θα μπορουσα να εχω ματια γι'αλλον?????

καταπληκτικο επεισοδιο! η σοντα φετος εχει παρει τα πανω της και εδω και στο ΡΡ! ουτε η ιδια δεν θα το φανταζοταν!

αλεξ - μερεντιθ καταπληκτικοι και η σκηνη με τον μ****α να τους φωναζει ηταν πολυ γλυκια αλλα και λιγο καταθλιπτικη αν το καλοσκεφτητε. εχουν μεινει μονο οι δυο τους...:(

κι εγω θελω καλλι-μαρκ μαζι! και θελω κι ενα μωρο! αλλα δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο...

μπειλυ μεθυσμενη απλα :respect:! οι σκηνες με την εηπριλ ολα τα λεφτα! :rotfl: αντε να τα ξαναφτιαξουν με τον μπεν να τελειωνουμε και μ'αυτο.

rayden678
21 Νοεμβρίου 2010, 02:18
Καλό το επεισόδιο...
Δείχνει ότι Καρέβ και Μέρεντιθ θα πάρουν παραπάνω αρμοδιότητες και επιτέλους η δουλειά τους αναγνωρίζεται..;)
Νομίζω πάντως ότι ο Καρέβ θα βρει "κοπέλα" και γρήγορα μάλιστα(νομίζω η Έιπριλ είναι έτοιμη..:))

steda
28 Νοεμβρίου 2010, 02:05
Aυτός ο Stark είναι απαράδεκτος :mad: Δεν έχει καμία σχέση με την Arizona και την Addison...
Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας.Νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε εγκυμοσύνη...

liakanel
1 Δεκεμβρίου 2010, 13:36
Φοβερο επεισοδιοοοοοοοοοο!!! Τι γελιο που εκανα με την Μπειλι και την Τεντυ οταν ηταν μεθυσμενες!!! Και το υφος του Μαρκ οταν του πεταξε το υπονοουμενο η Καλι....ολα τα λεφτα!!!!!!

Επιτελους ο Ειβερι εδειξε λιγο δυναμισμο στο χειρουργειο...αν και περναει κι αυτος την φαση του...!

Την Κριστινα δεν την βλεπω να επιστρεφει συντομα...

Αναμενουμε την συνεχεια...! ;)

smallville
1 Φεβρουαρίου 2011, 02:40
Απλά καλό επεισόδιο. Το μόνο που μου άρεσε ήταν οι Τεντ και η Μπέιλι που ήταν τύφλα στο μεθύσι.