Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Grey's Anatomy 8x04 - "What Is It About Men"
greekie
7 Οκτωβρίου 2011, 00:08
14346
Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιο μην την διαβάσετε):
Το νοσοκομείο γεμίζει από ανθρώπους που ποδοπατήθηκαν σε ένα συνέδριο βιβλίων κόμικ. Ο Μαρκ αναλαμβάνει το μωρό όσο οι Αριζόνα και Κάλι είναι σε ένα συνέδριο ενώ ο Μπεν επιστρέψει και μαθαίνει πως ο Ίλαι μετακόμισε στο σπίτι της Μπέιλι...
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωη στην κεντρική σελίδα, εδώ (http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=24611).
3. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
4. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
5. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
6. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
7. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
8. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
anactacia
7 Οκτωβρίου 2011, 15:01
Ωραιο το επισοδειο! Μου ελειψε η Μερεντιθ όμως.
ο Μαρκ ως μπαμπάς ήταν πολύ γλυκός.
Ντερεκ κουκλί! Τι έκανε σε αυτό το επισόδειο και ήταν τόσο όμορφοσ?
Ο Όουεν δεν μου αρεσε!
Άλεξ/Τζάκσον πολύ καλοι! Μου αρέσουν αυτοί οι δυο μαζί!
Minority4
7 Οκτωβρίου 2011, 16:07
Ντερεκ κουκλί! Τι έκανε σε αυτό το επισόδειο και ήταν τόσο όμορφοσ?
Κουρεύτηκε (ή άλλαξε χτένισμα τέλος πάντων) και ή του βάλανε κορσέ, ή έχασε λίγη κοιλίτσα γιατί είχε αφρατέψει τελευταία!
alexandra16
7 Οκτωβρίου 2011, 20:45
Kαλο ηταν το επεισοδιο.Αν και μου ελειψαν οι γυναικες...προτιμω να τους βλεπω ολους μαζι
Eleni7
7 Οκτωβρίου 2011, 22:31
Μετριο εβαλα.Αν δεν ηταν ΤΟΣΟ κουκλι ο Ντερεκ,θα με ειχε παρει ο υπνος.Αυτη η Σοντα εχει κατι ιδεες μερικες φορες.Τι της ηρθε τωρα να κανει επεισοδιο με τους αντρες?Βγαινουν 40 λεπτα χωρις Αριζονα,Κριστινα,Καλι,Μερ και Μπειλυ (την τελευταια την ειδαμε λιγο).Το επεισοδιο το κρατησε ο Ντερεκ και αντε λιγο ο Καρεβ
ok 137
7 Οκτωβρίου 2011, 22:32
:) συγνωμη αλλα με τι τροπο κατεβαζουν τους υποτιτλους? ευχαριστω
EviRules
7 Οκτωβρίου 2011, 23:07
Πολύ καλό επισόδειο! Γλύκα ο μπαμπάς Μάρκ και ο Ντέρεκ που τους μάζεψε όλους για εργάτες στο σπίτι!Χαχαχαχα!Είχε ενδιαφέρον το επισόδειο το βρήκα πιο έξυπνο από το μιουζικαλ σαν ιδέα.
angela70478
8 Οκτωβρίου 2011, 11:52
Εμένα μου φάνηκε αστείο επεισόδιο, πιο πολύ μου άρεσε ο Webber όταν εξέταζε εκείνη την νοσοκόμα με τα ψεύτικα τραύματα . Αυτός που ήρθε λίγο ξεκάρφωτος ήταν ο αναισθησιολόγος δηλάδή έχουμε να τον δούμε τόσο καιρό και έτσι ξαφνικά κόλησε στην παρέα και κάρφωνε και το dream house...
Ο Ντέρεκ πραγματικά ήταν πολύ ωραίος σε αυτό το επεισόδιο, τι άλλο να ζητήσεις και κούκλος και σπουδαίος νευρολόγος και το σημαντικότερο χτίζει και σπίτια χιχιχιχι
EviRules
8 Οκτωβρίου 2011, 13:28
Derek Shepard..τα κάνει όλα και συμφέρει :P
edora
8 Οκτωβρίου 2011, 14:32
Meh, δε μου άρεσε το επεισόδιο, βαρέθηκα σε αρκετά σημεία.
Πιο ενδιαφέρον μου φάνηκαν οι ασθενείς, παρά οι ιστορίες των πρωταγωνιστών.
Eleni7
8 Οκτωβρίου 2011, 19:13
Αυτός που ήρθε λίγο ξεκάρφωτος ήταν ο αναισθησιολόγος δηλάδή έχουμε να τον δούμε τόσο καιρό και έτσι ξαφνικά κόλησε στην παρέα και κάρφωνε και το dream houseΟ αναισθησιολογος εφυγε περισυ ξαφνικα επειδη ειχε υπογραψει στην νεα σειρα της Σοντα,το Off the Map,που ξεκινησε να προβαλεται τον περασμενο Φλεβαρη.Μολις η σειρα εφαγε ακυρο λογω φτωχης τηλεθεασης,η Σοντα τον ξαναγυρισε στο Grey's.Οντως σεναριακα ηταν λιγο αποτομη/ακυρη η επιστροφη του
alexandra16
8 Οκτωβρίου 2011, 20:45
^^Τι??Επεστρεψε κανονικα αυτος δηλαδη???Δε μου αρεσει
Eleni7
8 Οκτωβρίου 2011, 21:31
Δεν ξερω αν θα γινει regular,αλλα σιγουρα θα τον δουμε σε πολλα guest.Τον πανε για love story με την Μπειλι μαλλον
angela70478
8 Οκτωβρίου 2011, 21:46
Ο αναισθησιολογος εφυγε περισυ ξαφνικα επειδη ειχε υπογραψει στην νεα σειρα της Σοντα,το Off the Map,που ξεκινησε να προβαλεται τον περασμενο Φλεβαρη.Μολις η σειρα εφαγε ακυρο λογω φτωχης τηλεθεασης,η Σοντα τον ξαναγυρισε στο Grey's.Οντως σεναριακα ηταν λιγο αποτομη/ακυρη η επιστροφη του
Ναι το θυμάμαι απλώς θα μπορούσε να γραφτεί πιο καλά η επιστροφή του. Πάντως τον βλέπω να παραμένει στο greys.
_Pixie_
9 Οκτωβρίου 2011, 00:34
Και αλλος στο γκρεις?ηδη ειναι ενα καρο υπεραριθμοι,αν μεινει και ο αναισθησιολογος σωσαμε...αν και για να πω την αληθεια μ'αρεσει πιο πολυ απο τον νοσοκομο...να δω τη μπειλι σε ερωτικο τριγωνο και τι στον κοσμο!!
Το επεισοδιο τωρα καλο ηταν...οντως ο ντερεκ το μαναρι εκλεψε την παρασταση...μου αρεσε πολυ και ο μαρκ με το μωρο...κατα τ'αλλα πολυ οουεν ειχε και τα κολλητηληκια του με τον ντερεκ δε μου πολυαρεσουν...καλα του τα 'πε ο μαρκ στο τελος...εκει που ο αλεξ ειπε στον ειβερι"εχει αρκουδες εδω"εσκασα στα γελια ...ακομη θυμαμαι το φατσα του οταν ειχε δει εκεινη την αρκουδα:lol:... επι εποχη ιζζυς;) αχ ωραια χρονια:(
steda
9 Οκτωβρίου 2011, 01:53
Τι φάτσα το μωρό των Mark-Callie-Arizona
Θα μου άρεσε να δούμε και ένα επεισόδιο επικεντρωμένο στις γυναίκες...
Τα ιατρικά περιστατικά δεν έλεγαν...Γενικά οι ασθενείς ήταν λίγο στον κόσμο τους!
NoRmita
9 Οκτωβρίου 2011, 03:39
Μου άρεσε πολύ το επισόδειο.
Παρόλα αυτά κάποιες σκηνές ήταν απλά για να γεμίσουν το χρόνο π.χ ο Χαντ που πηγαίνει στο δωμάτιο του ασθενή και του λέει οτι χάρηκα που σε χτύπησα! ΛΟΛ
Ο Webber ήταν καταπληκτικός, είναι ο απόλυτος καραγκιόζης!
Ο Μαρκ απίστευτος. Στις σκηνές με το μωρό ήταν so cute (το μωρό είναι κακάσχημο και με τυμπανισμό:Ρ) Στο τέλος που έλεγε μπες στο αμάξι είναι απολαυστικος:oops:
Η επιστροφή του Μπεν ήταν λίγο ξαφνική κ τον χώσαν κατευθείαν με τα big boys αλλά οκ. Δεν κατάλαβα κάτι. Ο Μπεν είναι αναισθησιολόγος. Κάνουν και αυτή 5 χρόνια ειδικότητας;; wtf?!
Άντε στο επόμενο επισόδειο να δούμε Μερ/Ντερ <3
anactacia
9 Οκτωβρίου 2011, 17:59
Όντως το μωρό είναι άσχημο, αλλά έχει πλάκα!!
great
9 Οκτωβρίου 2011, 18:21
Τι ήταν αυτό ρε παιδιά ? πολύ χάλι επεισόδιο, λείπανε όλοι οι πρωταγωνιστές , δεν είδαμε ούτε μια από τις κοπέλες.
Hrisa76
9 Οκτωβρίου 2011, 19:50
ΛΑΤΡΕΥΩ τον Χαντ. ΛΑΤΡΕΥΩ τον Μαρκ.
Μου αρεσε πολύ το επεισόδιο παρόλο που δεν επαιζαν οι κοπελες.
Vampironi
9 Οκτωβρίου 2011, 23:34
Αποτοξίνωση από τις γυναίκες, μια ανδροπαρέα να προσπαθεί να κάνει αστεία και ένα αδιάφορο σύνολο από ιατρικές ιστορίες. Next please!!!
Αυτή η Shonda το έχει χάσει.. Εχει το Private Practice, αναμένεται το Scandal και ετοιμάζει για του χρόνου καινούργια σειρά.:whip: :whip:
liakanel
10 Οκτωβρίου 2011, 02:34
Απολαυστικοτατο!!
Μονο αντρες!!! Τι τελειο! Χωρις τις γκρινιες της Μερ και την ψωναρα της Κριστινα!! Μονο λιγο Ειπριλ και την θεα Μπειλι!!
Τους λατρεψα ολους ανεξαιρετως!!! :respect: :oops: :worthy:
kelly_gr
11 Οκτωβρίου 2011, 14:06
Ψήφισα αριστό γιατί με κέρδισε πολύ αυτό το επεισόδιο είχε πλάκα και ήταν πάρα πολύ γλυκό :D πραγματικά ήταν πολύ καλό που ασχολήθηκε η Σόντα και μια φορά αποκλειστικά με τους άντρες!!Μου λείψαν οι γυναίκες δεν μπορώ να πω αλλά υγεία :P Τέλειος ο Μάρκ ως μπαμπάς ειδικά εκεί που του το επιβεβαίωσε και ο Καρέβ :P Πόσο θεός ο Ντερεκ αλήθεια,πραγματίκα πολύ όμορφος και όλο αυτό που έκανε με το σπίτι (που τελειώνει :dance: ) μ'άρεσε σαν ξέσπασμα :P Ο Οουέν πολύ καλά χειρίστηκε το περιστατικό με τον αλλό που ήθελε να τα κάνει λίμπα και γενίκα φάνηκε ποσο του έλειψε το χειρουργίο αλλά δεν νομίζω ότι είναι διατεθημένος να τα παρατήσει τόσο εύκολα,επίσης δεν νομίζω να κρατήσει όλο αυτό με τη Κριστίνα γιατί είδαμε πως έκανε με το μωρό :yes: Πλάκα είχε και ο Chief μ'αρέσει τελικά η αλλαγή του!!Όσο για Καρεβ και Άιβερι πολύ καλοί και οι δύο είχαν πλάκα μαζί :lol:
υγ:αλήθεια δεν ήξερα ότι υπήρχαν και άσχημα μωρά...αν και προσπαθεί να γίνει χαριτωμένο :P ...άσε που δεν μοιάζει με κορίτσι με τίποτα!
brazdas
16 Οκτωβρίου 2011, 00:56
Ψηφίζω πολύ καλό μόνο και μόνο γιατί δεν είδα Μέρεντιθ (όχι πολύ) και Κριστίνα!!:twisted: :twisted:
Chiras365
16 Οκτωβρίου 2011, 16:18
To καλυτερο της 8ης κατα την γνωμη μου
Minority4
19 Οκτωβρίου 2011, 14:47
- Κορυφαία η σκηνή που η Μπέιλι παίρνει το λαμπατέρ απ' το γραφείο του διευθυντή.
- Έδειξε πολύ Άλεξ που μας τον είχανε παραμελήσει! Ας καθιερώσουν την ιδέα του να κάνουνε επεισόδια που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη ομάδα χαρακτήρων.. με τόσους που μαζεύτηκαν μόνο έτσι βγαίνει άκρη.:)
- Ο Γούεμπερ είναι πολύ αστείος, πολύ πιο ωραίος απ' ότι πριν που ουσιαστικά δεν τον έδειχνε και πολύ.
- Έναν τραμπουκισμό τον έχει ο Όουεν δεν κρύβεται... απειλεί και κάναν διασωληνωμένο ασθενή άμα λάχει!
- Ντέρεκ τέλειοοοοοοοος!! Καλά έτσι δεν χτίζεται ούτε η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά βέβαια, ας μη γελιόμαστε, αλλά δεν πειράζει εμάς μας αρέσει να τον βλέπουμε;)
- Α, επίσης, τη βαρέθηκα λίγο την ιστορία ότι όποιος γίνεται διευθυντής αμέσως αναπολεί την ζωή του απλού, καθημερινού, κορυφαίου (εννοείται), χειρούργου. Ας πει και κάποιος γουστάρω που βάζω μόνο υπογραφές και χέζομαι στο τάλιρο!
netland
22 Οκτωβρίου 2011, 15:57
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smallville
29 Οκτωβρίου 2011, 02:03
Πάρα πολύ καλό επεισόδιο. Αν ήταν διπλό θα είχαν χτίσει πολυκατοικία.
Μου άρεσε ο Σλόαν ως χαζομπαμπάς. Το μωρό είναι πάντως κουκλί.
EmpressKaileena
29 Οκτωβρίου 2011, 02:16
Βαρετο επεισοδιο. Αυτο μου ελειπε, ενα επεισοδιο που να δειχνει τους αντρες μονο, ειδικα αυτους που σιχαινομαι.