Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Greys Anatomy 10x12 - Get Up, Stand Up
GTVSBot
13 Δεκεμβρίου 2013, 03:00
Σειρά : Greys Anatomy
Σαιζόν : 10
Επεισόδιο : 12
Τίτλος : Get Up, Stand Up
Κανάλι : ABC
Περίληψη :
Tην ημέρα του γάμου της April, όλοι οι γιατροί του Grey Sloan Memorial ασχολούνται με τα προσωπικά τους προβλήματα.
series_addicted
13 Δεκεμβρίου 2013, 13:33
Εντάξει το τέλος ήταν οφθαλμοφανές.
ΟΜΩΣ
τολμώ να πω ότι....μου άρεσε το επεισόδιο!Είχαμε εκτονώσεις συναισθημάτων από όλους.
Σε σχέση με το χάλι αυτής της σεζόν..αυτό μια χαρά ήταν.
Και επιτέλους τελείωσε το catfight.Άντε να ηρεμήσουν..μην έφευγε έτσι η Oh.
Grey's (όπως και Scandal) ξανά στις 27/2 χαχα
nembe
13 Δεκεμβρίου 2013, 16:54
ωραιο το επεισοδιο μεχρι την τελευταια σκηνη
Hrisa76
13 Δεκεμβρίου 2013, 17:51
ΠΕΣ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. ΠΕΣΤΟ μπας και ξεκουμπιστουν οι νεόπες όλοι μαζί. ΕΚτός από την Τζο. Ωραιος ο αρραβωνιάρης αλλά προτιμώ να είναι μαζί το δίδυμο της συμφωοράς.
Περιέργως μου άρεσε το επεισόδιο. Αντε να ξεφορτωθούμε τον ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ.
EviRules
14 Δεκεμβρίου 2013, 12:04
Νταξυ το πρωτο που καπως βλεπόταν.Μακαρι να ξεκουμπιστεί ο παπάρας (τι ποιός παπάρας; ο Σειν φυσικά).
Μου άρεσε ο Καρεβ,κ μου αρέσει και σα ζευγάρι με την άλλη.
Κριστίνα-Μερ έλεος κουκλίτσες μου. Ευτυχώς τελείωνει η μαλακία τους γιατί πόσο ποιά να τραβήξει το "είμαι καλυτερη απο σενα".
Κρίμα το παλικάρι που θα το αφήσει στα σκαλιά της εκκλησίας η χαμένη η Ειπρλ αν και κρυφά ελπίζω να μη το κάνει.Αδιάφορο μου είναι αν θα είναι με τον Τζακσον ή όχι.Κ τώρα που το σκέφτομαι μου άρεσει ο Τζακσον με την -πως την λένε-.
Καλι-Αριζόνα ότι και να πω..
steda
14 Δεκεμβρίου 2013, 17:35
Για άλλη μια φορά εκνευριστικότατος ο Ross...Έχω την ελπίδα ότι θα τον κλείσουν σε κανένα τρελοκομείο να ησυχάσουμε!
Καλά τα είπε επίσης ο Alex στον μπαμπά του.
evangeline
14 Δεκεμβρίου 2013, 22:31
:(:cry:
https://pbs.twimg.com/media/BbYQ4KCIEAA4GmV.jpg:large
brazdas
15 Δεκεμβρίου 2013, 00:45
Κάθε επεισόδιο πιάνει και νέο πάτο!!!
Και έχει μέλλον, όπως φαίνεται!!!
veronica1
15 Δεκεμβρίου 2013, 11:06
Θα συμφωνήσω με τον/την απο πάνω μου, κάθε επεισόδιο πιο χάλια πεθαίνεις, εως πότε θα βλέπουμε ηλίθια επεισόδια; Επιτέλους ας το τελειώσουν να ησυχάσουμε, δεν εχουν τίποτα πλεον να μας δείξουν. Τους καλούς τους πεθάνανε, και όσοι έμειναν τους άλλαξαν τα φώτα.. Ελπίζω η Έιπριλ για μια φορά να δείξει τι ακριβώς θέλει, και να πάμε παρακάτω... οσο για Μπέιλι δεν έχω λόγια.. πιο αηδία πεθαίνεις, τον χαρακτήρα της τον έχουν κάνει για τα σκουπίδια. Ο Τζάκσον, τώρα μας αποκάλυψε οτι και καλά αγαπάει την Έιπριλ, ενα βήμα πριν πει το δέχομαι στον άλλον.. Τι να πω ρε παιδιά, απογοητεύομαι κάθε φορά που παρακολουθώ αυτήν την σειρά... Οσο κι αν την λάτρεψα στην αρχή της, τόσο την σιχάθηκα στα τελευταία της..
smallville
10 Αυγούστου 2014, 02:52
Απρόσμενα καλό επεισόδιο, αν κι έκανε μπαμ πως η νύφη θα το σκάσει στο τέλος.
Ο Ρος από τους πιο ηλίθιους χαρακτήρες μακράν.