Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Greys Anatomy 10x24 - Fear (of The Unknown)
GTVSBot
16 Μαΐου 2014, 04:00
Σειρά : Greys Anatomy
Σαιζόν : 10
Επεισόδιο : 24
Τίτλος : Fear (of The Unknown)
Κανάλι : ABC
Περίληψη :
Hashtag_FarewellToCristina
αρης333
17 Μαΐου 2014, 02:45
Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς δέκα χρόνια πριν μέχρι και σήμερα έβλεπα τη σειρά κυρίως για την Christina Yang. Ήταν ο χαρακτήρας που με κέρδισε από την αρχή και δε με κούρασε σε κανένα σημείο της πορείας της. Έτσι αυτό ήταν και το τελευταίο επεισόδιο Grey's που θα δω δε θα συνεχίσω τη σειρά τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Με συγκίνησε το επεισόδιο από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Περιμένω να δω την ηθοποιό στα επόμενα της βήματα!
Hrisa76
17 Μαΐου 2014, 13:29
Μαλιστα. Συγκινητικό επεισόδιο. Θα μας λείψει σίγουρα η Κριστίνα.
Και κοιτα να δεις που θα έχουμε και άλλα του χρόνου με την νέα αδερφή.
greekie
17 Μαΐου 2014, 16:47
Και κοιτα να δεις που θα έχουμε και άλλα του χρόνου με την νέα αδερφή.
Αυτή πρέπει να είναι κόρη του Webber σωστά; Ή μόνο εγώ το είδα ως αυτονόητο; Μελαμψή είναι οπότε σίγουρα ο μπαμπάς είναι μαύρος. Δε νομίζω να είχε κι άλλο γκόμενο η Ellis.
Hrisa76
17 Μαΐου 2014, 17:34
Αυτή πρέπει να είναι κόρη του Webber σωστά; Ή μόνο εγώ το είδα ως αυτονόητο; Μελαμψή είναι οπότε σίγουρα ο μπαμπάς είναι μαύρος. Δε νομίζω να είχε κι άλλο γκόμενο η Ellis.
Aυτό καταλαβα κι εγώ και αυτός, αν κρίνω απ το ύφος του. Αλλα η αλήθεια είναι ότι το έχουμε ξαναδει ρε γαμώτο το έργο.
emma123
17 Μαΐου 2014, 17:54
Πολύ καλό το επεισόδιο! Επιτέλους ένας χαρακτήρας έφυγε χωρίς να πεθάνει... Αν και πάλι το έβαλε το μακελειό της μέσα δεν άντεξε... :p Ελπίζω η Κριστίνα να κάνει κανα guest στη νέα σεζόν...
Τώρα όσον αφορά τη νέα αδερφή, οι φανς έχουν την εξής υποψία και τείνω να συμφωνήσω μαζί τους:
Ότι η Έλις είχε μείνε έγκυος από τον Γουέμπερ έδωσε το παιδί για υιοθεσία και αυτή υιοθέτησε την Μέρεντιθ... Αν ισχύει αυτό ετοιμαστείτε για νέα dark and twisty Meredith
Τώρα όσον αφορά τη season στο σύνολό της ήταν από τις χειρότερες... Πολλά επεισόδια τα πέρασα στο fast-forward γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω. Αλλά τι να πω..Σε αυτά τα τελευταία που αποχαιρετούσαμε τη Γιάνγκ μου θύμησαν τα πρώτα επεισόδια και τον λόγο που κόλλησα με το Grey's anatomy... Θα παρακολουθήσω και τις εξελίξεις του χρόνου λόγω αυτών των επεισοδίων.
Farewell Christina :cry:
series_addicted
17 Μαΐου 2014, 18:47
Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο.Θα μου λείψει πολύ η Cristina Yang, αλλά θεωρώ ότι είχε by far το καλύτερο closure από ότι έχουμε δει ως τώρα.Στο τέλος δηλαδή με το "Let's do this" αισθανόμουν μια γλυκιά ικανοποίηση.
Πάρα πολύ ωραίες οι σκηνές της με την Μέρεντιθ.Θεωρώ,όπως έχει πει και η ίδια η Rhimes πολλάκις,ότι η σχέση τους ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι της σειράς!
Ο τελευταίος χορός τους:(
Θεωρώ πάντως ότι κακώς μπήκε το όλο στόρι με την έκρηξη στο συγκεκριμένο επεισόδιο.Αντί να εστιάσουν στην Κριστίνα που φεύγει,να έχει έστω από μια σκηνή με καθέναν από το κάστ,εκείνη έφυγε εντελώς στο τρέξιμο και μέσα στον όλο πανικό που επικρατούσε.
Ωστόσο, αυτές οι αποχαιρετιστήριες σκηνές που είδαμε,αν και μικρές,μου άρεσαν πολύ!
Σε Calzona ούτε ένα bye δεν μπορούσαν να την βάλουν να πει?anyway στο βασικό που ήταν η Μερεντιθ με κάλυψαν απόλυτα.
Κι άλλη Grey??? έλεος.
Θέλω να χειριστούν το θέμα του Όουεν πολύ προσεκτικά του χρόνου.Μην αρχίσουν να του ψάχνουν γκόμενα τσακ μπαμ.
Πόσο sweet ότι έβαλε τη φωτογραφία του γάμου τους στο καινούργιο της γραφείο?!
Hrisa76
17 Μαΐου 2014, 19:19
Πολύ καλό το επεισόδιο! Επιτέλους ένας χαρακτήρας έφυγε χωρίς να πεθάνει... Αν και πάλι το έβαλε το μακελειό της μέσα δεν άντεξε... :p Ελπίζω η Κριστίνα να κάνει κανα guest στη νέα σεζόν...
Τώρα όσον αφορά τη νέα αδερφή, οι φανς έχουν την εξής υποψία και τείνω να συμφωνήσω μαζί τους:
Ότι η Έλις είχε μείνε έγκυος από τον Γουέμπερ έδωσε το παιδί για υιοθεσία και αυτή υιοθέτησε την Μέρεντιθ... Αν ισχύει αυτό ετοιμαστείτε για νέα dark and twisty Meredith
Τώρα όσον αφορά τη season στο σύνολό της ήταν από τις χειρότερες... Πολλά επεισόδια τα πέρασα στο fast-forward γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω. Αλλά τι να πω..Σε αυτά τα τελευταία που αποχαιρετούσαμε τη Γιάνγκ μου θύμησαν τα πρώτα επεισόδια και τον λόγο που κόλλησα με το Grey's anatomy... Θα παρακολουθήσω και τις εξελίξεις του χρόνου λόγω αυτών των επεισοδίων.
Farewell Christina :cry:
Σόρρυ αλλα μου ακούγεται μεγάλη βλακεία. Θεωρώ ότι είναι κόρη της μάνας της και αν ίσχυε αυτό θα το είχε μάθει.
greekie
17 Μαΐου 2014, 19:25
Εδώ έκανε τόσο αγώνα να δει αν έχει το γονίδιο του Alzheimer είναι δυνατόν να μην ξέρει αυτό;
emma123
17 Μαΐου 2014, 19:29
^@ Hrisa76
Ότι θα είναι βλακεία θα είναι αλλά και πάλι δεν θα ήξερε ή έστω δεν θα είχε αναφερθεί η δεύτερη εγκυμοσύνη της Έλις; Το παιδί το έδωσε για υιοθεσία, δεν έκανε έκτρωση ώστε να μη μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη... Δεν ξέρουμε την ηλικία της νέας αδερφής -όνομα δεν θυμάμαι- οπότε όλα τα σενάρια παίζουν... Προσωπικά θα προτιμούσα να μην είχε εμφανιστεί καν, να μην υπήρχε καν. Έχει υλικό για την καινούρια season δεν χρειαζόταν να ανοίξει και άλλο μέτωπο...
evangeline
18 Μαΐου 2014, 00:06
Farewell Cristina ❤
http://www.youtube.com/watch?v=GiOZsj3ZicQ
Μέχρι να φύγει και ο τελευταίος Shonda , με εχεις ακόμα...
Memorieshttp://smiles.kolobok.us/light_skin/heart.gif
http://www.youtube.com/watch?v=3M-QI7eVH_k
veronica1
18 Μαΐου 2014, 02:18
Ανάμικτα τα συναισθήματα για ένα καλό επεισόδιο κατ εμέ, θα μας λείψει η Κριστίνα, καθώς ήταν ένας πολύ βασικός χαρακτήρας για τα τόσα χρόνια που μεταδίδεται η σειρά. Θα ήθελα περισσότερο το ζεύγος Κριστίνα-Οουεν, καθώς του αξιζε κατι καλύτερο. Τελευταίο επεισόδιο για φέτος, η σειρά ανανέωθηκε [βοήθειά μας] και έλεος κι άλλη Γκρέυ;;; Ε έχει καταντήσει κουραστικό αυτό, κάθε λίγο και λιγάκι να μας ξεφυτρώνει συγγενολόι της Μερ. Τι διάολο αυτή η μαμά της δεν άφησε κανέναν όρθιο.. γκούχου γκούχου [κακή λεξούλα]:P
Ευτυχώς μας άδειασε την γωνιά ο Σέιν ή Σον ή όπως τον έλεγαν, απλά βαρέθηκα να τον βλέπω, μας έκανε ενα καλό η Κριστίνα και τον πήρε μαζί της. Κατά τα άλλα, φυσικά και θα είχαμε και μια έκρηξη έτσι για το κερασάκι στην τούρτα [Σόντα είναι αυτή] κάτι έπρεπε να κάνει.
Το ζεύγος Μερ-Ντερ δεν το βλέπω πολύ καλά, ελπίζω να μην έχουμε δράματα.
Χάρηκα για την αδελφή του Ντέρεκ την Έιμι που μάλλον θα την έχουμε και στην νέα season [11η] Ουάου... Συμπαθητικός χαρακτήρας, δίνει κάποιο ωραίο τόνο στη σειρά..
Κάλι-Αριζόνα εξακολουθώ να πιστεύω οτι απλά έχουν καταντήσει κουραστικές
Θεωρώ οτι ο χαρακτήρας της Μπέιλι πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμιστεί και να μας δώσει εκείνες τις καλές της εποχές.
Ο Άλεξ πάλι πιστεύω οτι εχει στρώσει αρκετά και η Κριστίνα του έδωσε να καταλάβει πολλά για το μέλλον του, στο νοσοκομείο..
Το ζεύγος Τζάκσον-Κέπνερ μου άρεσε σε όποιες σκηνές τους είδαμε μαζί.. ειδικά τώρα που περιμένουν νεο μέλος στην οικογένεια, όπως και την μητέρα του τη χάρηκα που έδωσε λίγο θάρρος στην Κέπνερ
Εντάξει η Μέρφι φεύγει [στο καλό] και τέλος σόρρυ που σας ζάλισα με όλα αυτά που γράφω...:)
Σε κάποιες ελάχιστες σκηνές θύμισε το επεισόδιο τις παλιές καλές μέρες του Grey's και ελπίζω να δούμε κι άλλες τέτοιες στο μέλλον....
Kostakis18
24 Ιουλίου 2014, 18:03
Νομιζω πως ηταν η πρωτη φορα που ενας χαρακτηρας που αποχωρει παιρνει το "ξεπροβοδισμα" που του αξιζει...Σε αντιθεση με burke, george, izzie, κτλ που εφυγαν νυχτα, για την αποχωρηση της Cristina δοθηκε χρονος, εστιαστηκαν σε αυτην τα τελευταια 5-6 επεισοδια, παρουσιαστηκε η λογικη και συναισθηματικη αναγκαιοτητα που την εκαναν να παρει την αποφαση να φυγει και μας δοθηκαν και μερικες ματιες απο το νεο της κεφαλαιο στη Ζυριχη, ωστε ολοι να μπορουμε να φανταζομαστε ποσο θα μεγαλουργησει εκει...
1-2 σημεια θα τα ηθελα καλυτερα και γι αυτο δε θεωρω τελειο το επεισοδιο. Για παραδειγμα θα ηθελα πιο μεγαλο αποχαιρετισμο με τον Owen, αν και φανταζομαι επιτηδες εγινε στο ποδι γιατι εχουμε δει πολλες φορες του Crowen να χωριζουν δρομους και δεν ηθελαν παλι να μας κουρασουν. Οι σκηνες με τη Mer ηταν παρα πολυ ωραιες, ωστοσο θα περιμενα καποια στιγμη σε ολα αυτα τα τελευταια επεισοδια να προσπαθουσε η Mer να την μεταπεισει. Ναι ναι ξερω οταν αγαπας τη φιλη σου και βλεπεις τι χρειαζεται βαζεις τις αναγκες της πανω απο τα θελω σου, αλλα οταν ηθελε να φυγει τις προηγουμενες σεζον σε αλλο νοσοκομειο την ειχε ζαλισει, ενω τωρα ουτε μιση κουβεντα! Μου αρεσε και ο αποχαιρετισμος με τον Ντερεκ, πολλες φορες μια αγκαλια λεει πολυ περισσοτερα απο μερικα λογια!
Αυτο που κραταω ομως πιο πολυ απο ολα, ειναι ποσο αλλαξε σαν χαρακτηρας η Κριστινα τη φετινη χρονια και ειδικα με το πως ηταν τις πρωτες σεζον...Ναι εχει κρατησει ακομα την ωμη ειλικρινεια της, το σκληρο πολλες φορες χιουμορ της, αλλα εχει μετατραπει σε εναν ανθρωπο που νοιαζεται, αγαπαει ολοκληρωτικα, που δειχνει τα συναισθηματα της χωρις να φοβαται να τα κρυψει, εχει γινει γλυκια, τρυφερη, συνειδητοποιημενη...Στις πρωτες σεζον μου την εσπαγε απιστευτα γιατι πραγματικα ηταν σαν ρομποτ και ποτε δν μπορουσα να ταυτιστω με τον χαρακτηρα της αλλα βλεποντας πως εξελιχθηκε τωρα μπορω ειλικρινα να πω οτι μετατραπηκε απο τους χειροτερους μου χαρακτηρες σε εναν απο τους πιο αγαπημενους και ειλικρινα η σειρα αυτη δε θα ειναι ποτε η ιδια μετα την απουσια της...
Διαβασα σε συνεντευξη της οτι ειπε στη Σοντα να τη φωναξει στο τελευταιο επεισοδιο της σειρας αν μπορει καπως να την κολησει, οποτε αποφασισουν να την τελειωσουνε. Οποτε δεν πιστευω με τιποτα οτι θα κανει guest στα ενδιαμεσα...Τι να πω μακαρι να εκαναν την τρελη εκπληξη και γυρναγαν τον Μπερκ στη θεση της, ετσι ισως να περναμε μια μικρη ανακουφιση απο το μεγαλο κενο που αφησε η Κριστινα...
smallville
15 Αυγούστου 2014, 01:06
Μέτριο φινάλε. Μόνο η τελευταία σκηνή άξιζε.
Όσο για την Κριστίνα, δε νομίζω να μου λείψει.
~Dr.House~
18 Σεπτεμβρίου 2014, 00:41
Πότε δεν πίστεψα, από το 1ο επεισόδιο της σειράς, ότι θα μου λείψει αυτός ο χαρακτήρας. Αποκρουστική, κακιά και άσχημα αλαζονική, η Cristina Yang ήταν by far η πιο αντιπαθητική για μένα από την αρχική 5αδα. Και 10 χρόνια μετά, δεν μου πέρασε απαρατήρητη ( ευτυχώς δηλαδή, τελικά). Δεν είναι ίδια όπως ήταν πριν 10 χρόνια και από τις νέες σεζον ( 7-8+ ) άρχισα να την συμπαθώ και να μου αρέσει. Θα μου λείψει σίγουρα. Άλλος ένας από το M.A.G.I.C έφυγε. (Γενικά είμαι αρκετά νοσταλγικός με τα πάντα, so..)
Only 2 remain...
Στα του επεισοδίου, μου άρεσε ο τελευταίος χορός. Το τραγούδι γνωστό και αγαπημένο.