PDA

Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Heroes Reborn 1x08 - June 13th - Part Two

GTVSBot
6 Νοεμβρίου 2015, 03:00
Σειρά : Heroes Reborn
Σαιζόν : 1
Επεισόδιο : 08
Τίτλος : June 13th - Part Two

Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 05/11/2015

t0ny3
8 Νοεμβρίου 2015, 02:15
Κοιτα να δεις που περιμενω να ερθει η επομενη βδομαδα για να δω και παλι Heroes. Μιλαμε γι deja vu!

Γινεται πολυ προσεγμενη δουλεια και γραψιμο σε βαθμο να με εκπλησσει η σειρα. Αρκετα μεθοδικα κλεινουν καθε τρυπα που θα μπορουσε να υπαρξει στο σεναριο και κανουν πολυ σωστη συνδεση των γεγονοτων και των προσωπων.

O μικρος Νειθαν λοιπον εχει την absorbing ability και γι αυτο η μητερα του Κλαιρ πεθανε παρολο που μπορουσε να αυτοθεραπευεται. Αλλη μια εμφανιση απο το παρελθον που ξυπναει μνημες με τον Ματ Παρκμαν. Η Μικο τελικα αποδειχτηκε πως δεν ειναι πραγματικο προσωπο και πως τη δημιουργησε ο πατερας της για να ελευθερωσει τον Χιρο στο μελλον.

Πολυ καλο το διπλο επεισοδιο στην κομβικη ημερομηνια του παρελθοντος, αλλα πλεον με την επιστροφη στο αλλαγμενο παρον πολλα ερωτηματικα δημιουργουνται για τη συνεχεια!

lapo
8 Νοεμβρίου 2015, 22:42
αυτο στο τελος δεν το περιμενα
ρε παιδια επειδη δεν θυμαμαι , ο νειθαν πετρελι αληθεια πως πεθανε; δεν θυμαμαι

solonlakis
9 Νοεμβρίου 2015, 00:13
Ήμουν από εκείνους που έλεγαν ότι η βλακώδης έμπνευση των σεναριογράφων με τον Σάιλερ να μπορεί να απορροφά κάθε δύναμη κατέστρεψε το πρώτο Heroes. Χάθηκε κάθε ισορροπία στην σειρά και στο τέλος για να τον εξουδετερώσουν έγινε όλη εκείνη η αρλούμπα με τον Σάιλερ που έγινε Νέιθαν και ο κόσμος τέτοιες m@l@k1eŸ‚$ δεν τις μπορεί. Γύρισαν την πλάτη στην σειρά και έσβησε μια από τις ωραιότερες σειρές της τηλεόρασης την τελευταία δεκαετία. Το Heroes Reborn δεν έκανε το ίδιο λάθος, να δημιουργήσει πάλι κάποιον σούπερ-μπαμπούλα, αλλά έριξε το βάρος εκεί που έπρεπε στο πολύ καλό στήσιμο του σεναρίου και την ευρηματική εκμετάλλευση του κάθε χαρακτήρα με τις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες του.
Όπως γράφει και ο tony3 παραπάνω, ούτε κι εγώ περίμενα να μου γίνει το Heroes Reborn εθισμός για εφέτος και ποιο πολύ το είδα σαν αρπαχτή που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το βαρύ όνομα της πρώτης σειράς. Να όμως που οι συντελεστές της σειράς μας διέψευσαν ευχάριστα και βλέπουμε και πάλι το Heroes όπως πρέπει και μπορεί να είναι. Παράδειγμα προς μίμηση για την ανάσταση σειρών είναι πλέον το Heroes Reborn. Και το τέλος σε αυτό το επεισόδιο...πραγματικό σοκ!

t0ny3
9 Νοεμβρίου 2015, 00:34
αυτο στο τελος δεν το περιμενα
ρε παιδια επειδη δεν θυμαμαι , ο νειθαν πετρελι αληθεια πως πεθανε; δεν θυμαμαι

Αχρικα σωματικα πεθανε στο φιναλε της 3ης σεζον απο τον Sylar.

https://www.youtube.com/watch?v=Ph7srpMlzrc

Και στη συνεχεια πνευματικα στα μεσα της 4ης σεζον, οταν και καταλαβε πως o Sylar ητνα πολυ δυνατος για να τον καταπολεμησει.

https://www.youtube.com/watch?v=i0H9k_4ElFU

johny f
9 Νοεμβρίου 2015, 00:48
Πολυ ωραια τα εδεσαν τελικα παρολο το χωροχρονικο ρολερκοστερ που εγινε.Οντως ειναι ευχαριστη εκπληξη της σαιζον κι εγω περιμενω το καθε επισοδειο με αρκετο ενδιαφερον.Παντως τα νουμερα δεν ειναι θετικα για δευτερη σαιζον απ'οτι βλεπω.Και τελος παμε ολοι μαζι,ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥΣΑΤΕ ΨΟΦΑ,απ'τα χερια του Μπενετ αν γινεται, που ειναι η ψυχη της σειρας και της αρχικης και της τωρινης της επανεμφανισης.

lapo
9 Νοεμβρίου 2015, 01:21
και πως-ποτε εκανε τοτε σχεση, παντρευτηκε με την κλαιρ αφυ πεθανε;

johny f
9 Νοεμβρίου 2015, 01:37
και πως-ποτε εκανε τοτε σχεση, παντρευτηκε με την κλαιρ αφυ πεθανε;

Καμμια σχεση,μη μπερδευεσαι.Ο Νειθαν ειναι ο βιολογικος της πατερας.

lapo
12 Νοεμβρίου 2015, 01:08
επισης πιστευω και αυτο ειδαμε σε προηγουμενο επεισοδιο οτι ο νωα ηθελε να μαθει για την κλαιρ μετα απο 1 χρονο και οταν πηγε στο νοσοκομειο η νοσοκομα τον ειπε οτι τον ειχε δει 2 φορες και οταν ειδε τις καμερες ειδε 2 φορες τον εαυτο του . και ο μουσατος ηταν απο την αρχη μυστικος της ερικα, απλα πυροβολησε νωα την ερικα στο ποδι. αυτη πιστευω ειναι και η μοναδικη αλλαγη. διοτι ειδαμε οτι και ο μουσατος ηταν τοτε στο νοσοκομειο, οποτε ολα δενουν

blackys88b
19 Ιανουαρίου 2016, 02:45
εξαιρετικο επεισοδιο... μου αρεσε εχει μια πληροφορια που δεν μου απαντησε...το πως δεν πηρε την δυναμη του αλλου που σε κανει να ξεχνας...αλλα συνολικα αυτο που βλεπω μου αρεσει παρα πολυ..!