Δείτε τη Πλήρη Έκδοση : Grimm 5x22 - The Beginning of the End
GTVSBot
21 Μαΐου 2016, 04:00
Σειρά : Grimm
Σαιζόν : 5
Επεισόδιο : 22
Τίτλος : The Beginning of the End
Κανάλι : NBC
Πρώτη Προβολή : 20/05/2016
smallville
23 Μαΐου 2016, 02:25
Μιλάμε ο κακός χαμός.
Επεισοδιάρα, μέσα στα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο της σειράς.
Το τέλος μας αφήνει με τεράστια αγωνία για το τι θα γίνει στην επόμενη σαιζόν.
Η σειρά διανύει τα καλύτερά της. Πάντα τέτοια. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε
πώς θα είναι η Εύα/Τζούλιετ.
veronica1
23 Μαΐου 2016, 16:50
smallville Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, έγινε μεγάλος χαμός. Επιτέλους ο βλαμμένος μας τελείωσε [δε θυμάμαι ούτε το όνομά του:p] Με την βοήθεια της Νταιάνας [εκνευριστικό το κοριτσάκι], και της ομάδας κατάφεραν να βάλουν την Μαύρη αρπαγη εκει που της αξίζει:p. Ωραίες οι σκηνές μάχης, και σίγουρα έχουμε να κάνουμε με το τίμιο ξύλο, καθώς τον Νικ τον θεράπευσε δυο φορές. Όπως και την Εύα/Τζουλιέτ, να δούμε και εκει πως θα εξελιχθεί η ιστορία, θα ξαναγίνει όπως ήταν;; Κρίμα βέβαια για την απώλεια του Μάινσερ δυστυχώς ήταν κι αυτό να γίνει. Άντε τώρα να περιμένεις ενα ολόκληρο καλοκαίρι, για να δεις την συνέχεια από μια εκπληκτική σειρά, που οσο πάει και καλυτερεύει
Καλό καλοκαίρι σε όλους μας, και ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μας βοήθησαν να δούμε αυτή την σειρά:respect::respect:
constadine
25 Μαΐου 2016, 10:41
Άριστο και το φινάλε της σεζόν .
Η σειρά είναι στο 100% που μπορεί να πιάσει .
Το τέλος του επεισοδίου μας αφήνει με αγωνία για το ποια θα είναι η εξέλιξη , η οποία μπορεί να είναι οποιαδήποτε .
blackys88b
25 Μαΐου 2016, 12:57
εξαιρετικο το κλεισιμο της σειρας...το θεμα ειναι απο εδω και περα πως θα το παρουν γιατι βρισκεται σε πολυ επικινδυνο σημειο...της επαναληψης εννοω..!! η σεζον έκλεισε με το καλυτερο τροπο ας δουμε πως θα εξελιχθει το σκηνικο στο τελος.!!
ezio_ioannis
22 Νοεμβρίου 2016, 18:57
παιδιά έχω φάει τρελό κόλλημα με τη σειρά!!! ΤΟ επεισοδιο ήταν ΤΕΛΕΙΟ. ήμουν τυχερός σε σχέση με εσάς που θα έχω μόνο 1,5 μήνα αναμονή μέχρι τη νέα σεζόν γτ μόλις σήμερα τη τελείωσα. 5 σεζόν μέσα σε ένα μήνα. ΤΡΟΜΕΡΗ απλά....
domino83
11 Μαρτίου 2018, 17:00
Εξαιρετικά και τα στο τελευταία της σεζόν. Δράση και εξελίξεις στο φουλ.
Γου :clap: τρελέ τελικά κατάφερε να ορίζει αυτός το βογκ.
Ο κάπτεν παντα ήταν καλός εχθρος/ ανταγωνιστής αλλά θα μου άρεσε το τουιστ να ήταν με το μέρος τους. Κρίμα.
Οτι σε κανέναν δεν έχει περάσει από το μυαλό τι είναι το ξυλαράκι δεν φέρνει αγωνία πάντως ,δεν μπορώ να σκεφτώ έναν θεατή που να μην του έχει περάσει από το μυαλό.