Εψαξα να βρω κατι νεα για την 2η σαιζον και βρηκα 2 προμο,τιποτα το ιδιαιτερο...
Promo #1
Promo #2
Καταπληκτικό!
Πολύ καλό!
Μέτριο..
Δεν μου άρεσε...
Εψαξα να βρω κατι νεα για την 2η σαιζον και βρηκα 2 προμο,τιποτα το ιδιαιτερο...
Promo #1
Promo #2
Πότε ακριβώς θα αρχίσει;
Αχ, can't wait!!! Τι ωραία σειρά!![]()
"Strangers are just family you have yet to come to know" -
The five people you meet in Heaven
Επειδη το tv.com με μπερδεψε, ποσα επεισοδια εχει η πρωτη σεζον ρε παιδια? Εννια δεν ειναι? Η δευτερη δεν ξεκινησε σωστα?
Αβασταχτα παραμυθενιο, γλυκο σαν καραμελα, υψηλοτατης αισθητικης, σταζει γλυκα σε καθε δευτερολεπτο. Εχω δει μονο δυο επεισοδια αλλα παιζει να ειναι απο τα ομορφοτερα πραγματα που εχω δει. Μαγεια σκετη..
Και πως καταφέρνουν να το έχουνε ρομαντικότατο χωρίς καν να αγγίζονται οι πρωταγωνηστές!!!Εμένα λιώνει η καρδιά μου σε κάθε ρομαντική στιγμή.
Credit και στους ηθοποιούς. H Friel είναι πολύ γλυκιά κοπέλα γεμάτη ενέργεια και αυτός ο Pace με το χαμόγελό του λιώνει και παγόβουνα!![]()
Ναι ρε 'συ!
Και ας μην μου αρεσε το 1ο επεισοδιο(ξερω θα με!
)αλλα το αγαπησα κατευθειαν οταν ειδα κι το 2ο επεισοδιο...
Την Friel δεν την πολυπαω,απο την μια φαινεται καρακουκλαρα κι απο την αλλη δεν μου αρεσει...
Ο Pace ειναι αλλη αγαπη...![]()
Ειδα και το τριτο. Ααααααααααααααχ τι γλυκα θεε μου! Ειδικα εκει που της λεει "παω να δω αν εχω πλαστικες σακουλιτσες" για να την φιλησει ελιωσα..
Είναι απο τις σειρές που πρέπει να έχεις μαξιλάρι κοντά όταν τη βλέπεις!!! Για να το αρπάζεις και να χτυπιέσαι σα 15χρονο στις ρομαντικές σκηνές![]()
Μολις ειδα και το 6. Δεν θα ξαναπω για το ποσο παραμυθενιο ειναι κτλ. Πως αραγε θα προσπερασουνε την καταρα της σχεσης τους? Αραγε θα υπαρξει λυση?
Ποσο αβασταχτο ειναι να κοιτας τον ανθρωπο σου και να μην μπορεις να τον αγκαλιασεις? Ωστοσο γιατι δεν δειχνουν οτι ακουμπιουνται με γαντια? Οχι οτι ειναι κατι, αλλα απο το ολοτελα..
|