Ναι πεθανε ο Λαμπ και ο Ααρων, για την Κενταλ θα μαθεις και σε αυτο που ρωτουσες στο αλλο τοπικ, ο Λογκαν κατεστρεψε τις κασσετες γιατι ηταν ηδη μεγαλη η ντροπη δεν ηθελε να διασυρθουν και αλλο.
Ο Μπαμπας του πως το εμαθε ομως.Γιατι κασετες το ηξεραν ολοι?Εγω νομιζα οτι το ηξερε μονο ο Κιθ.
Mεταξύ των Veronica Mars, WhedonVerse & ΗΙΜΥΜ Forums
Likes / Thanks
Thanks (Έδωσε)
4522
Thanks (Έλαβε)
7117
Likes (Έδωσε)
0
Likes (Έλαβε)
8
Αρχική Δημοσίευση από τον/την sirina
Ναι πεθανε ο Λαμπ και ο Ααρων, για την Κενταλ θα μαθεις και σε αυτο που ρωτουσες στο αλλο τοπικ, ο Λογκαν κατεστρεψε τις κασσετες γιατι ηταν ηδη μεγαλη η ντροπη δεν ηθελε να διασυρθουν και αλλο.
Ο Λαμπ ΔΕΝ πέθανε, ΔΕΝ ήταν μέσα στο αεροπλάνο όταν εξερράγη... Παραπληροφορείς τον κόσμο sirina, και θα σε βγάλουμε από την καμπάνια προώθησης της veronica mars
[
Its All Fun And Games, Until One Of You Gets My Foot Up Your Ass!
Αχ ναι δε πεθανε, χιλια σορυ, αλλο ειδα αλλο καταλαβα αλλο εγραψα. Ναι ο πρηχτης Λαμπ ζει και βασιλευει και τον κοσμο κυριευει. Οχι οχι μη με βγαλετε απο την καμπανια, μιλουσα στο τηλ οταν εγραφα το ποστ γιαυτο το μπερδεμα..
moliς τελειωσα και την 2η σεζον και μπορω να πω οτι ειμαι αφωνη απο το φιναλε
Spoiler
- ο beaver καλε ο μικρουλης γλυκος κασσιντυ πισω απο το ατυχημα και τον βιασμο της veronica????δεν το περιμενα με τιποτα - και πρεπει να πω οτι ισως ηταν λιγο too much το τελευταιο επεισοδιο ειχε τοσα πολλα!!!!σαν φιναλε βεβαια ειναι απο τα πιο αναπαντεχα που εχω δει - γενικα τωρα ξενερωσα απιστευτα που απο την αρχη τα χαλασε το ζευγος και η V γυρισε στον duncan δεν μου αρεσε ετσι στα ξαφνικα που τoν χωρισε τον logan σε 5 λεπτα και μεχρι το θεικο 20 επεισοδιο δεν τους ειδα μαζι αλλα ολο τριγυριζε ο ενας τον αλλο - τα κανανε λιγο θαλασσα σε αυτη την σεζον αλλα ειμαι χαρουμενη που το φιναλε τους βρισκει μαζι - ειμαι ερωτευμενη με το epic ζευγος LOVE -
η kristen bell ηταν κουκλα με το μακρυ μαλλι ειναι θεα η κοπελα - η σχεση veronica και θεουλη keith mars ειναι απο τις ωραιοτερες που εχω δει μπαμπα -κορης - και παραθετω την αγαπημενη μου σκηνη εως τωρα απο την σειρα
θεικη σκηνη-ζευγαρι-τραγουδι μου ραγισε την καρδια
Αυτή η σκηνή λοιπόν, όπως είμαι σίγουρη ότι έχω ξαναγράψει κάπου , είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τη σειρά. Τραγούδι, διάλογος, η φατσούλα του Λόγκαν (που γενικά δε μου αρέσει σαν άντρας) σε συνδυασμό με το ύφος δαρμένο κουτάβι και την ατάκα "I thought our love was epic", οι αντιδράσεις της Βερόνικα...πολύ καλογυρισμένη πραγματικά!!
Εμένα πάλι αυτό ακριβώς μου άρεσε στο φινάλε της 2ης, το ότι ήταν το ένα σοκ πίσω από το άλλο, δεν προλάβαινες να συνέλθεις Αν και μπερδεψούρα, το παραδέχομαι (και το έχω ακούσει από πολλούς), το θεωρώ από τα πιο γεμάτα επεισόδια σε σειρά.
Εδώ που μάθανε τα μάτια μας να κλαίνε,
που συνηθίσαμε σε κάλπικους καιρούς...
εδώ θα μείνουμε γιατί έχουμε και λέμε
ένα φιλότιμο και λόγους σοβαρούς
Στη 2η σεζόν μπλεχτήκανε περισσότεροι χαρακτήρες και έγινε πιό περίπλοκο. Σου έδιναν από την αρχή την εντύπωση ότι το λεωφορείο το ρίξανε εξαιτίας της Βερόνικα και τελικά δεν είχε καμία σχέση μ'αυτήν. Φυσικά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι πίσω από όλα αυτά θα κρυβότανε ο Μπίβερ που ήταν κακομοίρης ενώ ο αδερφός του ήταν πιό αλήτης. Μου άρεσε που συνέχισαν και την υπόθεση της Λίλι, αν και στο τέλος με μπέρδεψαν. Τελικά ποιός την σκότωσε; Ο Άαρον ή ο Ντάνκαν; Φυσικά στο δικαστήριο ο Άαρον το αρνήθηκε για να αθωωθεί, αλλά στο ασανσέρ το παραδέχτηκε στη Βερόνικα. Αλλά βρέθηκαν μαλλιά του Ντάνκαν στο φονικό όπλο. Ο Ντάνκαν γιατί έβαλε να τον σκοτώσουν στο τέλος; Για να εκδικηθεί τον θάνατο της αδερφής του ή για να καλύψει αυτό που είχε κάνει; Πάντως από τις κορυφαίες ατάκες ήταν του Λόγκαν προς τον πατέρα του, όταν του είπε ότι αν είχε προσποιηθεί καλύτερα το ρόλο του τότε η Λίλι θα του είχε δώσει πίσω το όσκαρ του. Πολύ συγκινητικό φινάλε είχε η σεζόν.
^ Ώστε μαλλιά του Ντάνκαν πήρε η Κένταλ απ'το ντους; Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τι κρατούσε. Σ'ευχαριστώ, θα τελείωνε η σειρά και θα έμενα με την απορία.
Πολύ καλή και οι δεύτερη σεζόν με πολλές ανατροπές και ένα φινάλε που κανείς δεν περίμενε.Το τέλος του 2χ01 απλά συγκλονιστικό.Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου.Ο Beaver απόλυτος κακός,δολοφόνος και βιαστής.Πιο σκοτεινή η δεύτερη σεζόν αλλά εξίσου καλή!!Η Kristen Bell διαμάντι στο ρόλο της Veronica αλλά όλοι οι χαρακτήρες πολλοί αξιόλογοι.Ο Λόγκαν εκνευριστικός στην αρχή αλλά μετά έστρωσε ενώ τα επεισόδια με τον μωρό του Ντάνκαν από τα καλύτερα της σειράς γενικά.H μίνι ιστορία με τον Γουάλας και το πρώην σχολείο του πολύ καλό πάλι!!Γέλασα μέχρι δακρύων με το guest του Joss Whedon.Το φινάλε της σεζόν νομίζω το καλύτερο επεισόδιο όλης της σειράς.