-
27 Φεβρουαρίου 2008, 15:05
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
sheik
Ρε παιδια εγω πηρα το "PROCYON" αλλα ουτε με daemon,ουτε με power iso ανοιγει.
Γραφει δεν υποστηριζεται...

Μην μου τα λες αυτα!
Τωρα το αποσυμπιεζω!
.
.
.
...clear eyes, full hearts, can't lose...
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 15:07
TV Guru!
Εγώ PROCYON έχω και αυτή τη στιγμή το κάνω εγκατάσταση. Mount με Daemon Tools v 4.06 HE
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 15:39
TV Guru!
Εχω μπερδευτει...
Λοιπον, κατεβασα το PROCYON, 43 part. Κανω μια πρωτη αποσυμπιεση αυτα τα 43 και μου βγαζει εναν φακελο "Lost_Via_Domus-PROCYON", ο οποιος εχει μεσα παλι αρχεια .rar... Τα κανω κι αυτα αποσυμπιεση???
.
.
.
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 15:39
Super Moderator
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 16:00
TV Guru!
Eγω τελικα μονο με MAGIC ISO τα καταφερα κι αυτο ΜΟΝΟ φορτωνοντας το iso στο προγραμμα και κανοντας extract σε εναν φακελο και τελος εκτελωντας το setup.exe
Επαιξα κανα 10λεπτο.
Πολυ μετριο...μου την σπανε τα συνεχομενα loading και το οτι οι χαρακτηρες συμπεριφερονται πολυ περιεργα.Πρωτοσυναντας την Κεητ ας πουμε και ουτε σοκαρισμενη ειναι,μιλαει λες και ηρθε διακοπες με πλοιο στο νησι.
Σαν καμμενος ομως,δεν υπαρχει περιπτωση να μην το τερματισω,απο περιεργεια να δω και το τελος
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 16:08
TV Guru!
Μπορειτε να μου πειτε τι διαολο ειναι αυτο?

Μου το βγαζει στην δευτερη αποσυμπιεση, εκει που επρεπε και καλα να εμφανιστει το αρχειο .iso ωστε να το βαλω στο daemon μετα... Το βγαζει στο τελος της αποσυμπιεσης, αφου εχω περιμενει 10 λεπτα να φτασει στο 100%
Και εχω 250GB ελευθερο χωρο στον δισκο που το αποσυμπιεζω...
.
.
.
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 16:11
TV Guru!
Εφοσον αναφερει κατι για NTFS, πιστευω εχει να κανει με το συστημα αρχειων σου.
Προφανως θα εχεις FAT32 και οχι NTFS.
Δεν ξερω αλλον τροπο να αλλαξεις το συστημα αρχειων,εκτος απο το format...
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 16:12
TV Guru!
Δεν καθομαι να κανω εγω format για το lost... Tο πολυ πολυ θα κατεβασω αλλη εκδοση...
.
.
.
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 16:22
TV Guru!
Ναι αλλα λογικα,οποιοδηποτε παιχνιδι θες να κατεβασεις και αποσυμπιεζοντας το,το iso ειναι μεγαλυτερο απο 4GB θα σου βγαζει αυτο το σφαλμα.Εκτος κι αν δεν υπηρξε προβλημα σε αλλα παιχνιδια και πρωτη φορα στο εκανε με το Lost.
-
27 Φεβρουαρίου 2008, 16:23
TV Guru!
Πρωτη φορα μου το κανει με το Lost... Νταξ, δεν εχω κατεβασει κι ολο το ιντερνετ, αλλα 3-4 παιχνιδακια που εχω προμηθευτει, ολα πηγαν ΟΚ!
.
.
.