ο πιλότος καλύπτει ακριβώς το 10% του βιβλίου και με δεδομένο ότι τα επεισόδια στο hbo μπορεί να ειναι απο 50 μεχρι και 60 λεπτά καθαρά (με ακόμη μεγαλύτερες εξαιρέσεις) υπάρχει απλετος χρόνος να καλύψουν το πρώτο βιβλίο.
προς πληροφόρηση ο πιλότος καλύπτει τον πρόλογο , τα 2 πρώτα κεφάλαια της ντάνυ και μέχρι το "the things i do for love"
Λογικά θα επικεντρωθούν σε κάποιους χαρακτήρες, γιατί παρ' όλο που είναι μεγάλα τα επεισόδια, το βιβλίο είναι πυκνογραμμένο, ώστε ακόμα και σε 1 σεζόν δεν γίνεται να βγει ολόκληρο! Σίγουρα θα γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές... θα δούμε!
Το +1 που θα έχει σίγουρα η σειρά πάντως είναι ότι ο George Martin (επειδή έχει και την τρέλα του σκηνοθέτη...) ανακατεύτηκε στην δημιουργία της, άρα κάτι καλό θα βγει κι απ' αυτό.
Επίσης κάπου διάβασα ότι
Spoiler
θα επικεντρωθούν περισσότερο στα γεγονότα γύρω απ' τον πόλεμο που ξεσπάει, και θα δεν θα τονίσουν τόσο τα παραμυθικά στοιχεία (υποθέτω εννούν the others etc)
αυτό και πολύ δεν μου άρεσε, αλλά τέλος πάντων θα προσπαθήσω να το πραβλέψω...
θα επικεντρωθούν περισσότερο στα γεγονότα γύρω απ' τον πόλεμο που ξεσπάει, και θα δεν θα τονίσουν τόσο τα παραμυθικά στοιχεία (υποθέτω εννούν the others etc)
αυτό και πολύ δεν μου άρεσε, αλλά τέλος πάντων θα προσπαθήσω να το πραβλέψω...
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου.
Μην ξεχνάμε όμως πως και στο βιβλίο:
Spoiler
Δεν βλέπουμε και τίποτα από τους Άλλους.
Το πρόβλημα θα είναι να μην αναφερθούν καθόλου στα ******** της Νταινέρυς
Επίσης αν υπάρξει συνέχεια με την «Σύγκρουση Βασιλέων»
δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα.
Τα άλλα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει, οπότε σταματάω εδώ
δεν έχει πολλές αναφορές στα στοιχειά... στα επόμενα βιβλία εμφανίζονται περισσότερα τέτοια πράγματα γενικά, αλλά το αν θα τα βάλουν ή όχι, μάλλον ούτε οι ίδιοι το έχουν σκεφτεί ακόμα
Εντάξει τους δράκους δεν γίνεται να του παραλείψουν είναι απ' τα βασικότερα στοιχεία της πλοκής!
Αναρωτιέμαι, κάθε σεζόν θα έχει διαφορετικό όνομα πάντως?? Γιατί οκ δεν γίνεται να κάνουν μια σειρά μόνο για το 1ο βιβλίο
Spoiler
τίποτα δεν ολοκληρώνεται σ' αυτό, μάλλον στο τέλος του αρχίζουν όλα θα έλεγα!
Vandale είσαι σε πολύ καλό σημείο πάντως, το 3ο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Πού το θυμόσουνα για τη γραμματοσειρά?? Λιτότητα, περιορίζομαι στο bolt..
Μια μίνι παρουσίαση των βασικών χαρακτήρων του cast ως τώρα:
Eddard Stark
Sean Bean
Catelyn Stark
jennifer ehle
Robb Stark
richard madden
Jon Snow
Kit Harignton
Cercei Lannister
Lena Headey
Robert Baratheon
Mark Addy
Jaime Lannister
Nikolaj Coster - Waldau
Tyrion Lannister
Peter Dinklage
Joffrey Baratheon
Jack Gleeson
Daenerys Targaryen
Tamzin Merchant
Viserys Targaryen
Hary Lloyd
Sir Jorah Mormont
Iain Glen
Theon Greyjoy
Alfie Owen - Allen
Sandor Clegane
Rory McCann
Benjen Stark
Joseph Mawle
και το καλύτερο το κράτησα για το τέλος
Kal Drogo
Jason Momoa
Spoiler
Η πιο αποτυχημένη επιλογή κατά τη γνώμη μου... Αν ήταν έτσι ο Ντρόγκο, της Νταινέρυς θα της έτρεχαν τα σάλια απ' την αρχή του γάμου της!!!!
Κι όλοι αυτοί ελπίζουμε με το ανάλογο ρετουσάρισμα ώστε να ανταποκρίνονται στους αντίστοιχους χαρακτήρες, γιατί εκ πρώτης όψεως δεν ταιριάζουν και πολύ...
Στο casting για τον Jaime...
The first release pic of Sean Bean as Eddard Stark
'Game of Thrones' casts 'Wire' veteran
HBO's fantasy epic "Game of Thrones" has cast a new series regular: Aidan Gillen will play the scheming Littlefinger on the show.
In the adventure series, Littlefinger is an adviser to King Robert who manipulates those in power to fit his own agenda.
Gillen is familiar to HBO viewers as Councilman Thomas 'Tommy' Carcetti on the network's "The Wire." He was also on "Queer as Folk" and in the movie "Shanghai Knights."