Οι 2 σκηνές είναι το παιχνίδι του μπέιζμπολ και η άλλη της μάχης!
Κατά τα άλλα "και του χρόνου φουντούνια"
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Οι 2 σκηνές είναι το παιχνίδι του μπέιζμπολ και η άλλη της μάχης!
Κατά τα άλλα "και του χρόνου φουντούνια"
Δεν εχω διαβαει το βιβλιο αλλα η ταινια ηταν αρκετα καλη. βέβαια αν θελω να βρω λογους για να την θαψω μπορω να την ισοπεδώσω, απο τους κλισέ διαλόγους, τις ερμηνείες μέχρι και γω δεν ξερω τι αλλο... Απλα επειδή πηγα να δω μια γλυκια ταινια και ηταν αρκετα ετσι, δεν με κουρασε καθολου και περασα ενα ωραιο απογευμα, 7 απο εμενα.
Υ.Γ. Ας μου εξηγήσει καποιος γιατι ολες οι γυναίκες εχουν παθει σχίζα με τον πρωταγωνιστή που κατα τη γνωμη μου ειναι αισχος.
Nice review
Ωραιο παιδι ειναι αντικειμενικα.Μην ειστε αδικοι.
Μπλια3 ειναι, καποτε ήταν καλύτερος, τώρα είναι ολιγοντι γλοιώδης.....
Η Ταινία δείχνει από χιλιόμετρα ότι είναι φτιαγμένη για το εφηβικό κοινό( ειδικά για τα κορίτσια) όποτε δεν υπάρχει λόγος να αρχίσω να θάβω μια ταινία, που δεν ταιριάζει πλέον με τα γούστα μου. Ένα παραμυθάκι είναι με αρκετή δόση ρομάντζου και ολίγο απο βρικόλακες όποτε για αυτό που είναι, πέρασε καλά η ώρα. Thanks για το review.
Φοβερή η ταινία αλλά αν συμπεριλάμβαναν κ άλλα στοιχεία απο το βιβλίο θα ήταν όλα τα λεφτά!!!!!
Εξαιρετική η ερμηνεία του Πάτινσον.....της Στιουαρτ οχι και τοσο τέλεια θα έλεγα!!!!!
Πάντως κατά την γνώμη μου τα βιβλία είναι πολύ καλύτερα απο την ταινία....τώρα περιμένω με αγωνία την χαραυγή......!!!!!!!!!
!!supernatural!!
Από ένα σημείο και έπειτα βαρέθηκα και περίμενα να τελειώσει...
Καμία χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και ο μόνος λόγος που έβαλα 5 ήταν γιατί μου άρεσε πολύ το κοριτσάκι , η φωτογραφία και κανα 2 σκηνές.
Αυτόν (τον βαμπιρο-πρωταγωνιστή) τον ψάχνανε πολύ για τον βρούνε??
|