Benjamin Linus....![]()
Ben
Sawyer
Sayid
Kate
Jack
Juliet
Locke
Desmond
Hurley
Άλλος (πείτε ποιός)
Benjamin Linus....![]()
Με τον Brotha φυσικά, αν και τώρα που το σκέφτομαι και με την Βαγγελιώ δε θα με χάλαγε...
Kate+Juliet= μπαζα.
Με τον Sawyer εχουμε το ιδιο χιουμορ-κυνικοτητα (θα παιζαμε μπουνιδια) δε λεει.
Γι' αυτο ψηφισα "αλλος". Και επιλεγω τον... Jacob!
Θα μαθαινα τα παντα σε μια ωριτσα!![]()
I don't speak "destiny." What I do understand is a man does what he does 'cause he wants something for himself.
Μπεν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δαγκωτό!!!!!Μέσα σε μια ώρα δεν θα είχα το χρόνο να εξερευνήσω το νησί οπότε πρέπει να έχω κάποιον που το ξέρει!!!!!!Και θα είχα και φανταστική παρέα και θα συζητούσαμε για πόσα θέματα!!!!!!!Και θα πέρναμε και τη θεά Τζούλιετ
![]()
!!!!Και εάν βρίσκαμε και την Κέιτ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακόμα καλύτερα γιατί θα τη βασανίζαμε και οι 3 μαζί!!!!!
Tara:Willow,I got so lost!!
Willow:I found you!I will always find you!!
Δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα.Με τον Τζακ βεβαίως βεβαίως.Και σε άλλο γαλαξία να μου έλεγες να πήγαινα για να τον βρω, θα πήγαινα.Μόνο με ένα όρο:όχι βολτίτσες μες στην ζούγκλα.Γιατί όχι τίποτα άλλο,δεν πέρναγα ούτε δέκα λεπτά μαζί του...
καταρχήν ωραίο θεματάκι!!
εγώ έβαλα άλλος δηλαδή τον Dan τον κορυφαίο επιστήμονα για να μου εξηγήσει τις θεωρίες του για τον χωροχρόνο και τα ταξίδια στο χρόνο που με ενδιαφέρουν κιόλας ως θέμα...![]()
LOST --> ONE TREE HILL --> MERLIN --> FLASH FORWARD --> THE EVENT --> eUREKA --> DOCTOR WHO --> FRINGE --> ????
Once upon a time i was LOST in a forest when i found ONE TREE HILL!There i met a guy,named MERLIN who could time-travel!He wanted to show me something marvellous!So we had a FLASH FORWARD into the future to watch THE EVENT,as they called it, which was held in the brilliant town of eUREKA where was a DOCTOR, WHO applied FRINGE science!and now...I wonder what comes next...
Με τον Sawyer και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται![]()
![]()
Εννοειται με Σωγιερ κι θα καναμε .....![]()
![]()
|