-
30 Μαρτίου 2009, 00:59
TV Guru!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την sosas_TK; 30 Μαρτίου 2009 στις 01:02
"How wasted am I?"
"Duuude..."
Booth: Anybody besides me worried that a guy dressed like Santa is in charge?
Leonard: A
Homo habilis just discovering his opposable thumbs says
what?
ΜΙΣΕΪΛΙ ΤΑΝΝΤΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟooooooooo!!!!!!!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
30 Μαρτίου 2009, 03:19
Ενεργό Μέλος
Xbox 360
'Ο,τι σε περιμένει μέσα στο χώρο,θα σε βρει μέσα στον χρόνο
-
30 Μαρτίου 2009, 15:18
TV Master
Ρε παιδιά, για όνομα του Θεού, τι συζητάμε;
Εδώ κάποιοι λένε ότι το PS3 χαλάει σε 1,5 χρόνο. Σιγά μη χαλάει και στο 6μηνο. Εγώ αγόρασα το PS3 τη δεύτερη μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα, δηλαδή την 60άρα έκδοση με card reader και δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών PS2. Περιττό να αναφέρω πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα παρόλο που η χρήση του, ειδικά ως DVD/Blu-ray player, είναι συνεχής.
1) Η αντίδραση στη θέα των γραφικών του MGS4 είναι η ίδια με αυτήν που θα είχες αν έβλεπες τη Megan Fox γυμνή. Απλώς σου κόβεται η αναπνοή.
2) Οι τζαμπατζήδες έχουν καταντήσει εκνευριστικοί. Αν σου αρέσει ρε μεγάλε η ταινία τόσο πολύ, πήγαινε αγόρασ΄τη. Έλεος με το τζάμπα.
3)Και φυσικά οι 1080p ταινίες του Ίντερνετ δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα μια ταινίας full HD σε Bluray. Όποιος έχει δει έστω και μια φορά Bluray, προφανώς θα το καταλάβει.
Αγόρασα χθες το Quantum of Solace σε Bluray και την Εξιλέωση σε DVD. Η ποιότητα του, μεν, James Bond είναι ανατριχιαστική και της, δε, Εξιλέωσης μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε 720p ταινία του Ίντερνετ.
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
30 Μαρτίου 2009, 16:17
Ενεργό Μέλος
΄΄Και φυσικά οι 1080p ταινίες του Ίντερνετ δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα μια ταινίας full HD σε Bluray. Όποιος έχει δει έστω και μια φορά Bluray, προφανώς θα το καταλάβει΄΄
Συμφωνω απολυτως.
Μακροπροθεσμα πιστευω θα επικρατησει το ps3 και το blu-ray
Η σοβαροφανεια ειναι το καταφυγιο του ρηχου ανθρωπου.
-.gif)
-
Αρθρογράφος
PS3 έχω και νομίζω είναι καλύτερο!!