-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 00:14
Moderator

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
greg_m
μόλις ξεκίνησε ο dexter στο σκαι. μακάρι να πάει καλά

Απο το στομα σου και του τηλεθεατη το αυτι!!.gif)
Με πορωσε τωρα ο ΣΚΑΙ!!We love Dexter!!
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 00:24
TV Maniac
Για κάποιο λόγο τις θυμόμουν λίγο πιο κρύες τις ερμηνείες του cast στα αρχικά επεισόδια. Τελικά περισσότερο εγώ τις συνήθισα, παρά αυτές χρειαζόταν βελτίωση. Ι think.
Ωστόσο, χωρίς να θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα, αν και κατά κάποιον τρόπο είναι... Κατάλληλο, απαραίτητη η γονική συναίνεση;
Τους περιμένει μεγάλη έκπληξη τους γονείς.
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 00:36
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Krasas
Για κάποιο λόγο τις θυμόμουν λίγο πιο κρύες τις ερμηνείες του cast στα αρχικά επεισόδια. Τελικά περισσότερο εγώ τις συνήθισα, παρά αυτές χρειαζόταν βελτίωση. Ι think.
Ωστόσο, χωρίς να θέλω να το κάνω μεγάλο θέμα, αν και κατά κάποιον τρόπο είναι... Κατάλληλο, απαραίτητη η γονική συναίνεση;
Τους περιμένει μεγάλη έκπληξη τους γονείς.
ιδιως οταν θα αρχισει η deb τα γαλλικα της ναι
νομιζω οτι απο την αρχικη σκηνη με τον dexter θα καταλαβανε
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 01:12
TV Maniac
Ωραίο φαίνεται το "Dexter" και ο Michael C. Hall πολύ διαφορετικός από το SFU.
Παιδιά εάν αρχίσουν να κόβουν σκηνές(όπως κάνει το star
) ειδοποιείστε για να τη δούμε από "αλλού"
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 01:18
TV Master
Τέλειο φαίνεται!
Σκόπευα να το αρχίσω έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή και αφού το δείχνει στο ΣΚΑΙ είπα να μην υποχρεώσω πάλι το "θείο".
Wilson: Beauty often seduces us on the road to truth.
House: And triteness kicks us in the nads!
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 01:54
ex-Moderator
Δε γίνεται να μην πέσει λογοκρισία, ιδίως αν είχε τέτοιο σηματάκι (που δεν πρόσεξα, για να σας πω την αλήθεια).
Πάντως όπως είπα στο cbs απ' την πολλή κοπτική ραπτική βγήκε χαμένη η Ντεμπ λόγω του βρωμοστόματός της (απόψε είπε "Thanks for the f*cking doughnut", respect, αλλά απλά δεν το μεταφράσαν).
Απ' όσο είδα δε μετέφραζαν απλά τις κακές λέξεις, αλλά ακούγονταν.
Επειδή έλειπα απ' το δωμάτιο όμως αρκετή ώρα δε θυμάμαι αν κόψαν τίποτα πιο τολμηρό και βίαιο. Έχει και 2 χρόνια που το έχω δει.
Γενικά τέτοια σειρά δεν είναι καν θέμα γονικής συναίνεσης.
Τέτοια βλέπαμε κι εμείς και βγήκαμε έτσι διεστραμμένοι. Ας διορθωθεί η κατάσταση...
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 13:50
Super Moderator
Αν εσείς οι γνώστες δείτε να κόβουν σκηνές, να το αναφέρετε να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Πάντως είναι για τετραγωνάκι=ακατάλληλο για κάτω των 15 ετών
αν όχι για Χ...
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 14:26
Moderator
Σιγουρα ειναι για Χ.Η σειρα εχει αρκετη βια και πολλες ακαταλληλες σκηνες.Φανταζεστε να το βλεπει ενα 14χρονο παιδι?Κακως εβαλαν το τργωνακι!!!Νομιζω πως στη συνεχεια θα το αλλαξουν σιγουρα.Τουλαχιστον θα βαλουν τετραγωνακι!!!
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 19:59
TV Guru!
Kαι εμενα μου εκανε εντυπωση το σηματακι χτες..Και το χτεσινο επεισοδιο ειχε σκηνες ..Αλλα ειμαι τοσο χαρουμενη που ηρθε η σειρα που οκ πταισμα..Περιμενω και το νησι του harper..Ποσες σεζον θα δειξουν απο τον dexter?12 ειναι τα επεισοδια της πρωτης;
-
9 Σεπτεμβρίου 2009, 20:18
TV Master
12 ναι
εμενα μουκανε εντυπωση η διαφορα του Dexter του 1ου επεισοδειου με αυτον στην 2η και 3η season .
Ποσο πολυ εξελιχτηκε σαυτες τις 3 seasons
Τον εβλεπα χθες και δεν εχει καμια σχεση ο τροπος που μιλαγε, σκεφτοταν, σκοτωνε
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
saya thanked for this post