-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 02:30
TV Guru!
Grey's Anatomy 6x01 & 6x02 - Good Mourning / Goodbye
Season Premiere
Καλή χρονιά!
Η περίληψη είναι η εξής (όσοι δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα για το επεισόδιo μην τη διαβάσετε):
Διαβάστε τα παρακάτω οπωσδήποτε πριν ποστάρετε:
1. Το παρόν θέμα είναι SPOILER TAG-FREE. Από το πρώτο post η συζήτηση μπορεί να κυλάει ελεύθερα και να ΜΗΝ χρησιμοποιούνται spoiler tags. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗREAD ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
2. Δημοσκόπηση θα προστεθεί αύριο.
3. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους υπότιτλους θα διαγράφεται και ο χρήστης θα τιμωρείται. Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα, εδώ.
4. Οποιαδήποτε αναφορά σε torrents ή οποιαδήποτε άλλη μορφή παράνομου download θα διαγράφεται και, αν κριθεί απαραίτητο, ο χρήστης θα τιμωρείται.
5. Προσέξτε τις εκφράσεις σας και πάντα να ποστάρετε με σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε με τις απόψεις τους ή όχι. Τέτοια φαινόμενα θα τιμωρούνται αυστηρά. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά το chatting και το spamming στο thread. Πείτε την άποψή σας ελεύθερα και κόσμια, αλλά μην επαναλαμβάνεστε και αφήστε και τα υπόλοιπα μέλη να απαντήσουν, χωρίς να μονοπωλείτε το θέμα με τα δικά σας posts. Τέτοια posts θα διαγράφονται ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.
6. Η συζήτηση θα αφορά το επεισόδιο αυτό και όχι τα επόμενα.
7. Οποιοδήποτε ποστ πριν την προβολή του επεισοδίου, θα διαγραφεί!
8. Δεν επιτρέπεται να δίνετε link υποτίτλων, σε οποιαδήποτε γλώσσα κι αν είναι αυτοί.
9. Τέλος, να κάνετε report οποιοδήποτε ποστ αντιτίθεται στους κανόνες του site αλλά και στους παραπάνω, και θα διορθωθεί μόλις είναι εφικτό.
-
Likes / Thanks - 49 Thanks, 0 Likes
m2002able,
nikosroditis,
ageloukos,
petrosy15,
brazdas,
p.george,
PXARA1987,
geor1ge,
pinitsa,
vickyd,
dukaani,
zoyzoynita_25,
edem_lord,
katerinna,
DKARATZ,
myrona,
GROUGER,
Theapapi,
marinos20,
jaiel,
HELENA66,
evangeline,
galos1234,
kakashi_hatake,
AEAE,
Crazy-Heart,
Prison Breaker,
konner kent,
*daskala*,
oasic1988,
kostassssst,
bandy,
1980,
pokka,
lizardking69,
eldimaki,
liakanel,
evridiki,
GFani,
dimitra_n,
CARTIER,
sheik,
Greg House,
Kal_El_77,
cheos13,
ScottAndJean,
edal_g,
eirinaki,
stelbak thanked for this post
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 07:12
Newbie
Οκ....μολις τωρα τελειωσε η πρεμιερα της 6ης σεζον Grey's Anatomy!Δεν θα σας πω τι ειδα....γιατι σιγουρα θα θελετε να τη δειτε μονοι σας......Το μονο που θα σας πω ειναι οτι δειχνει τι γινεται μεσα σε 41 μερες απο το τελευταιο επεισοδιο της 5ης σεζον και μετα....δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.....στην αρχη ηταν καλο....αλλα απο τη μεση και μετα ηταν λιγακι βαρετο....Μπορω να πω οτι ειναι ενα νεο Grey's Anatomy....το οποιο κρυβει πολλες εκπληξεις....!Θα μου επιτρεψετε να πω μια πληροφορια,η οποια αφορα το Seattle Grace Hospital και για τους περισσοτερους δεν εχει και πολυ σημασια.....λοιπον,Το Seattle Grace Hospital συγχωνευεται με το Mercy West Hospital....νομιζω οτι αυτο θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο στην 6η σεζον....
Αυτα...για οποια απορια εχετε....εδω ειμαι....
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 16:07
TV Guru!
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 18:47
TV Maniac
Omg...Μόλις το είδα...Ψυχοπλακώθηκα παιδιά!
Ειδικά στη σκηνή με την Callie να κλαίει στο 6x02...
Goodbye George...:*(
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 19:37
TV Master
πολυ καλη ηταν η πρεμιερα,ακριβως στο κλιμα των τελευταιων επεισοδειων του περασμενου κυκλου.Εγω δεν ψυχοπλακωθηκα πολυ,να πω την αληθεια.ισως επειδη ηξερα οτι ο τζωρτζ θα πεθανει και ειχα δει και τα απειρα sneak peeks που ειχαν κυκλοφορησει.Παντως περιμενα πιο δραματικες καταστασεις και με εξαιρεση 1-2 σκηνες, μου φανηκε οτι ο θανατος του τζωρτζ περασε λιγο στο ντουκου,περισσοτερο στα λογια παρα στις πραξεις.Δηλαδη περισσοτερο στεναχωρηθηκα βλεποντας τους οταν πεθανε ο μπαμπας του τζωρτζ παρα ο ιδιος...
Μου αρεσαν το τριο μαρκ-λεξι-καλι(εδωσαν μια ευχαριστη νοτα στο ολο στορι),οι αλεξ-ιζζυ στο τελος , οι σκηνες οουεν-κριστινα στην ψυχολογο(το honey της κριστινα στον οουεν ολα τα λεφτα
)και η αγαπημενη μου η σκηνη που αδειαζουν το ερμαρι του τζωρτζ με την μερεντιθ.
Δε μου αρεσαν η συμπεριφορα του τσιφ(ισως πρεπει τελικα να αποχωρει σιγα σιγα)
η ελλειψη της μερεντιθ(αλλα ενταξει το περιμενα λογω εγκυμοσυνης να εχει περιορισμενο ρολο)
ομορφη η λεξι αλλα την παραειδαμε στο επισοδειο και μαλλον θα την βλεπουμε πολυ απο εδω και περα....
Αντε καλη αρχη...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 20:03
Newbie
Οσον αφορα τη Μερεντιθ....αν παρατηρησατε...την εδειχνε μονο στο προσωπο....για να μη φανει η κοιλια.....και φανηκε παρα πολυ το μαγουλακι που ειχε κανει λογω εγκυμοσυνης.
Συμφωνω οτι ο θανατος του Τζορτζ περασε στο ντουκου κι αυτο με ξενερωσε....ειδικα στο τελος...που ενω μας εχει δειξει ποσο καλα περνανε μετα το θανατο το Τζορτζ....ξαφνικα συνειδητοποιουν οτι πεθανε....ε ηταν λιγο καπως.
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 20:48
TV Guru!
Eίδα και εγώ την πρεμιέρα...
Καλή ήταν..
Ο θανατος του Τζόρτζ στα περισσότερα σημεία ήταν σα το ρόλο του την 5η σεζόν, ανύπαρτκος δηλαδή..
Κάλι-Λέξι: Όλα τα λεφτά ... Θα τις βλέπουμε συχνότερα φαίνεται..
Μαρκ: Περίμενα περισσότερες ατάκες...
Δε θα σχολιάσω καν το φινάλε με την Κριστίνα. ΑΚΥΡΟ .
Η κοπέλα έχει και επίσημα τον απάλευτο ...
Περίμενα 2 ώρες να κλάψει η Μερ. Ακόμα και εδώ , τη ψυχή μας βγάζει...
Το γέλιο στην κηδεία ήταν άθλιο , αλλά υποθέτω πως ήταν ξέσπασμα....
Η Κάλι στις σκηνές που έκλαιγε ήταν όλα τα λεφτά...Όσο για την καινούρια της δουλειά , τις πάει πολύυυυυ να είναι attending.. ..Πάρα πολύ.
Αυτά τα ολίγα γαι τώρα...
-
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 20:50
ex-Moderator
Στο 47ο λεπτό... τι της είπε..! :O
Καλά για τα άλλα, τις γνωρίζετε τις απόψεις μου, υπέρτατη χαζομάρα που σκοτώσαν τον Τζώρτζι και κράτησαν την ξανθόψειρα.
Τώρα μόνο για Κριστίνα-Μέρεντιθ συνεχίζω να βλέπω.
-
25 Σεπτεμβρίου 2009, 21:12
TV Guru!
Πολύ μέτρια πραγματα. Περίμενα για πρεμιέρα κάτι ξεχωριστό. Και δεν ειχε τίποτα.
Ένα πραγμα που περίμενα πώς και πώς όλο το καλοκαίρι ήταν η κηδεία οποιου θα πέθαινε. Τις τελευταίες μέρες εμαθα ότι θα είναι ο Τζορτζ και περιμενα να πεσει πολύ κλάμα. Απο μια σειρα οπως το Grey's περιμενεις καταθλιψάρα. Και... τίποτα. Μεγάλη απογοητευση η κηδεία.
Τα υπόλοιπα απλά... αδιαφορα.
-
-
26 Σεπτεμβρίου 2009, 01:00
Ενεργό Μέλος
Το είδα και εγώ... να σας πω την αλήθεια περίμενα να είναι κάπως αλλιώς η σκηνή της κηδείας... το γέλιο τραγικό μεν αλλά ήταν αντίδραση....
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που φέρθηκε η Μπέιλι... (δεν λέω της κόστισε ο θάνατος του Τζορτζ) όμως μου φάνηκε ότι καβάλησε το καλάμι τώρα που πήρε προαγωγή... ούτε θα μου άρεσε μια Μπέιλι με αυστηρά επαγγελματικό χαρακτήρα...
Επίσης δεν μου αρέσει που έφυγε η Καλι για το Mercy West....(Callie come back.....)
-