-
12 Απριλίου 2010, 17:17
TV Maniac

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
kostasm13
Όχι, στο Amazon κατευθείαν την κάρτα.
Μαλιστα.
Ευχαριστω.
Κατι αλλο ,που μαλλον θα ειναι καπως κουτη ερωτηση: Καπου μου ζηταει ( οχι αμαζον) billing info. Ονομα,επιθετο,διευθυνση ,τηλ email και λοιπα. Απλα συμπληρωνω τα στοιχεια και αυτο ηταν?
Επισης,στις πληροφοριες πληρωμης εχει name on card. Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει.
Δν εννοει σιγουρα εαν ειναι Visa ή οχι,εχει Option card type:visa.
Αυτα.
-
12 Απριλίου 2010, 17:24
TV Guru!

~Dr.House~
Μαλιστα.
Ευχαριστω.
Κατι αλλο ,που μαλλον θα ειναι καπως κουτη ερωτηση: Καπου μου ζηταει ( οχι αμαζον) billing info. Ονομα,επιθετο,διευθυνση ,τηλ email και λοιπα. Απλα συμπληρωνω τα στοιχεια και αυτο ηταν?
Επισης,στις πληροφοριες πληρωμης εχει name on card. Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει.
Δν εννοει σιγουρα εαν ειναι Visa ή οχι,εχει Option card type:visa.
Αυτα.

Billing info γενικά είναι τα στοιχεία στα οποία σου έρχεται ο λογαριασμός της κάρτας.
Εσύ βέβαια έχεις prepaid που δεν έχει λογαριασμούς και τέτοια, οπότε βάλε την κανονική σου διεύθυνση.
Επίσης και το name on card αφορά κανονικές πιστωτικές, οπότε κι εδώ βάλε το όνομά σου κανονικά όπως το έχεις συμπληρώσει στα στοιχεία στο site.
.
.
.
...clear eyes, full hearts, can't lose...
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
12 Απριλίου 2010, 19:02
TV Maniac

kostasm13
Billing info γενικά είναι τα στοιχεία στα οποία σου έρχεται ο λογαριασμός της κάρτας.
Εσύ βέβαια έχεις prepaid που δεν έχει λογαριασμούς και τέτοια, οπότε βάλε την κανονική σου διεύθυνση.
Επίσης και το name on card αφορά κανονικές πιστωτικές, οπότε κι εδώ βάλε το όνομά σου κανονικά όπως το έχεις συμπληρώσει στα στοιχεία στο site.
Δλδ να βαλω κανονικα τα στοιχεια μου? το ονομα μου,το επιθετο και λοιπα?
για το Name on card δν σε πιασα και πολυ.. τι εννοεις?
-
12 Απριλίου 2010, 19:03
TV Guru!

~Dr.House~
Δλδ να βαλω κανονικα τα στοιχεια μου? το ονομα μου,το επιθετο και λοιπα?
για το Name on card δν σε πιασα και πολυ.. τι εννοεις?
Βάζεις κανονικά τα στοιχεία σου. Και στην κάρτα κανονικά το όνομά σου, παρ'ότι η κάρτα που έχεις δεν γράφει τίποτα.
.
.
.
-
-
12 Απριλίου 2010, 20:05
TV Maniac

kostasm13
Βάζεις κανονικά τα στοιχεία σου. Και στην κάρτα κανονικά το όνομά σου, παρ'ότι η κάρτα που έχεις δεν γράφει τίποτα.
μαλιστα.
Ευχαριστω πολυ 
Ειναι μεχρι να παρω τον αερα.(δν εχω ξανα αγορασει Online - βλεπεις, γονεις .. -).
-
12 Απριλίου 2010, 20:14
TV Guru!
Don't worry, όλοι έτσι ήμασταν στην αρχή!
Καλές αγορές!
.
.
.
-
31 Οκτωβρίου 2010, 13:26
TV Guru!
Ας ξεθάψω το θρεντ.
Πολλά online καταστήματα στην Αμερική δεν στέλνουν Ελλάδα. Έτσι έχουν δημιουργηθεί
κάποια sites που τους λες τι θες, στο αγοράζουν αυτοί που είναι στην Αμερική, και στο
στέλνουν. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τέτοια υπηρεσία; Ποια sites προτείνετε;
.
.
.
-
31 Οκτωβρίου 2010, 13:46
Τα έχω δει και εγώ αυτά, και είχα βρει ένα αλλά δεν το θυμάμαι με τίποτα τώρα.
Νομίζω όμως ότι όλα αυτά δουλεύουν με P.Ο boxes και από την άλλη αυτοί που στέλνουν Αμερική μόνο δεν στέλνουν σε P.Ο boxes οπότε ήταν μια η άλλη.
Τώρα αν δεν είναι και ακριβό αυτό που θες να παραγγείλεις τότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να δοκιμάσεις γιατί και το προϊόν να σου φάνε και να μην στο στείλουν αν δεν είναι ακριβό το παίζεις και ότι κάτσει.
Πάντως το έψαξες καλά ότι αυτό που θες δεν υπάρχει σε κάποιο άλλο κατάστημα που να στέλνει σε Ευρώπη ?
-
31 Οκτωβρίου 2010, 13:52
TV Guru!
Εγώ βρήκα 3 τέτοια sites. Δες αν είναι κάποιο από αυτά. 1, 2, 3.
Κλίνω προς το πρώτο.
Το έχω ψάξει, και δεν βρίσκω αυτό που θέλω πουθενά στην Ευρώπη.
.
.
.
-
1 Νοεμβρίου 2010, 11:31
Ναι το τρίτο λινκ είναι.
Θα πρότεινα αυτό ή το πρώτο. Το δεύτερο όχι.
-