Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 40

Θέμα: Ηλεκτρονικη Αγορα

TV Maniac Το Avatar του/της ~Dr.House~
    Likes / Thanks

Ηλεκτρονικη Αγορα

Λοιπον,θελω να κανω μια ηλεκτρονικη αγορα. Πιστωτικη δν εχω αλλα θελω να βγαλω προπληρωμενη. Θελω να ρωτησω:
    1)εαν ειναι ασφαλης η καρτα
    2)χρειαζεται να πληρωνω τπτ αλλο εκτος απο το γεμισμα της καρτας
    3)Εαν γνωριζει κανεις εαν μπορω να βγαλω προπληρωμενη καρτα απο την Εθνικη Τραπεζα
    4) Εαν οχι,εχετε εσεις να μου προτεινετε απο που μπορω να βγαλω και εαν χρονοβορα η διαδικασια μιας και δν θα εχω λογαριασμο στην εκαστοτε τραπεζα..
    Ευχαριστω.

TV Guru! Το Avatar του/της kostasm13
    Likes / Thanks
    1) ασφαλέστατη, αρκεί να επισκέπτεσαι ασφαλή site.
    2) πληρώνεις 1 ή 2 ευρώ ως προμήθεια στην τράπεζα όταν φορτώνεις την κάρτα.
    3) απ' όσο ξέρω, η Εθνική Τράπεζα δεν έχει προπληρωμένη
    4) Eurobank, Πειραίως, Αttika Bank. Εγώ, χωρίς λογαριασμό στην τράπεζα, έβγαλα από την Eurobank μέσα σε 15 λεπτά.

ΥΓ: νομίζω υπάρχουν κανά δυο θρεντ, στα οποία υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για ηλεκτρονικές αγορές.
    Θα τα ψάξω και θα τα βάλω.

κοίτα εδώ κι εδώ. Αν δεν καλύπτεσαι, ρώτα!
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την kostasm13; 5 Μαρτίου 2010 στις 18:57 Αιτία: προσθήκη links
    .
    .
    .

...clear eyes, full hearts, can't lose...

3. Thanks ~Dr.House~ thanked for this post
    TV Master Το Avatar του/της ipoxthonios
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την ~Dr.House~ Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Λοιπον,θελω να κανω μια ηλεκτρονικη αγορα. Πιστωτικη δν εχω αλλα θελω να βγαλω προπληρωμενη. Θελω να ρωτησω:
    1)εαν ειναι ασφαλης η καρτα
    2)χρειαζεται να πληρωνω τπτ αλλο εκτος απο το γεμισμα της καρτας
    3)Εαν γνωριζει κανεις εαν μπορω να βγαλω προπληρωμενη καρτα απο την Εθνικη Τραπεζα
    4) Εαν οχι,εχετε εσεις να μου προτεινετε απο που μπορω να βγαλω και εαν χρονοβορα η διαδικασια μιας και δν θα εχω λογαριασμο στην εκαστοτε τραπεζα..
    Ευχαριστω.
    1. yeap, και κατι να γινει, θα χασεις μονο το ποσο που εχει η καρτα
    2. οχι, ισως σου κρατανε κανα ψιλο οταν την γεμιζεις ομως
    3. λογικα θα εχει
    4. λογαριασμο δεν εχεις (βιβλιαριο) δημιουργεις ενα εκεινη την ωρα, ο οποιος συνδεεται με την καρτα. αρκετα συντομη διαδικασια, κανα 10λεπτο πανω κατω, κυπρου eurobank εχουν betatestaristei χωρις κανενα προβλημα

5. Thanks ~Dr.House~ thanked for this post
    Likes / Thanks
    ^ τουλάχιστον στην Eurobank, δεν χρειάζεται να βγάλεις βιβλιάριο.
    Η μόνη σου συναλλαγή με την τράπεζα είναι τα 1 ή 2 ευρώ που της δίνεις προμήθεια.
    .
    .
    .

7. Thanks asparagus, ~Dr.House~ thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της iasonkolak
    Likes / Thanks
    εγώ κάνω αγορές από το ebuy και σε γενικές γραμμές είμαι παρα πολύ euxaristimenos.exw βγάλει κάρτα από την τράπεζα κύπρου την λεγομενη prepaid και sou κρατάει 1 ευρώ σε κάθε 'γέμισμα τις κάρτας.και δen υπάρχει τρόπος να χάσεις τα λεφτά sou κάνοντας αγορές από το ebuy καθώς s επιστρέφει το ίδιο τα χρήματα όσα και αν είναι εάν σε "exapatisei" κάποιος.επίσης μέσα σε 3 λεπτά έχεις τελειώσει με την τράπεζα όταν πηγαίνεις να βάλεις λεφτά στην κάρτα..
    1.En oida oti ouden oida by JAY-KRATES
    2.agapa ton plision sou by JAY-KRATES

LOSTKAMENOS EIMAI KAI TO OMOLOGW

FERTE MOY THN KATE

TV Guru! Το Avatar του/της kKKK
    Likes / Thanks
    Εγώ έχω απο την Πειραιώς και έχω το εξής πρόβλημα.Όταν βάλω λεφτά στο λογαριασμό απο ΑΤΜ κάνει 2-3 εργάσιμες μέρες να ενημερωθεί.Έτσι όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω για αγορά πρέπει να το προγραμματίσω μέρες νωρίτερα.
    Για τις υπόλοιπες τράπεζες δεν ξέρω τι ισχύει.
    Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ

TV Maniac Το Avatar του/της ~Dr.House~
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την kostasm13 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    1) ασφαλέστατη, αρκεί να επισκέπτεσαι ασφαλή site.
    2) πληρώνεις 1 ή 2 ευρώ ως προμήθεια στην τράπεζα όταν φορτώνεις την κάρτα.
    3) απ' όσο ξέρω, η Εθνική Τράπεζα δεν έχει προπληρωμένη
    4) Eurobank, Πειραίως, Αttika Bank. Εγώ, χωρίς λογαριασμό στην τράπεζα, έβγαλα από την Eurobank μέσα σε 15 λεπτά.

ΥΓ: νομίζω υπάρχουν κανά δυο θρεντ, στα οποία υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για ηλεκτρονικές αγορές.
    Θα τα ψάξω και θα τα βάλω.

κοίτα εδώ κι εδώ. Αν δεν καλύπτεσαι, ρώτα!
    μαλιστα.
    Ερωτηση: Το αγγλικο amazon ειναι το : www.amazon.co.uk ?
    διοτι θελω το αγγλικο και οχι το αμερικανικο..
    Επισης γενικα εχω ακουσει πως ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα eshops και αρκετα εμπιστο? Ισχυει?
    Επισης λογικα θα πρεπει να κανω ενα account στο amazon για να κανω αγορες.. Μολις επιλεξω τον τροπο πληρωμης και το προιον, τι στοιχεια δινω? Επισης ερχετε ταχυδρομικως στην πορτα μου? Με ειδοποιουν τηλεφωνικως οτι εχει ερθει το προιον οπως συμβαινει με το δικο μας eshop?
    Ισως να ρωταω βλακωδες πραγματα αλλα δν εχω κανει ποτε μου ηλεκτρονικη αγορα ..
    Ευχαριστω.

TV Guru! Το Avatar του/της Tigran
    Likes / Thanks
    @KKkk
    Η λύση ακούει στο όνομα ebanking. Συνδέεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό με την κάρτα και ανά πάσα στιγμή "φορτώνεις" μέσα όσα χρήματα θέλεις.
    Τώρα αν δεν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός, υπάρχουν 2 λύσεις:
    1. Καταθέτεις τα χρήματα στο ταμείο της εκάστοτε τράπεζας και όχι μέσω ΑΤΜ κι έτσι τα χρήματα μπαίνουν επι τόπου.
    2. Αν κάνεις αγορές αυστηρά μέσω PayPal, βάζεις ένα σχετικά μεγάλο ποσό στην κάρτα το οποίο σε καλύπτει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχοντας το Paypal ως μεσάζων στις συναλλαγές, δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς τον αριθμό της κάρτας σου κάθε φορά που θες να αγοράσεις κάτι κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος υποκλοπής.

@Dr. House
    Ναι, αυτό είναι το αγγλικό.
    Είναι το μεγαλύτερο με διαφορά και είναι 100% αξιόπιστο. Σε αντίθεση με το ebay, το Amazon είναι κατά 90% direct seller -δηλαδή αγοράζεις κατευθείαν από το ίδιο το Amazon, όπως αγοράζεις από το "Πλαίσιο" π.χ.- ενώ υπάρχει κι ένα μικρό ποσοστό εγκεκριμένων πωλητών που συνεργάζονται με το Amazon.
    Κατά την εγγραφή σου ζητάει όλα τα γνωστά στοιχεία που σου ζητάει κάθε eshop. Όνομα, Επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email για επιβεβαίωση του λογαριασμού κτλ κτλ.
    Συνήθως τα προϊόντα έρχοντια μέσω ταχυδρομείου ως συστημένα. Σου έρχεται χαρτί δηλαδή στο σπίτι με το οποίο πας και παραλαμβάνεις το προϊόν από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου, με επίδειξη ταυτότητας.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Tigran; 5 Μαρτίου 2010 στις 21:35

12. Thanks kKKK, ~Dr.House~ thanked for this post
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την ~Dr.House~ Εμφάνιση Δημοσίευσης
    μαλιστα.
    Ερωτηση: Το αγγλικο amazon ειναι το : www.amazon.co.uk ?
    διοτι θελω το αγγλικο και οχι το αμερικανικο..
    Επισης γενικα εχω ακουσει πως ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα eshops και αρκετα εμπιστο? Ισχυει?
    Επισης λογικα θα πρεπει να κανω ενα account στο amazon για να κανω αγορες.. Μολις επιλεξω τον τροπο πληρωμης και το προιον, τι στοιχεια δινω? Επισης ερχετε ταχυδρομικως στην πορτα μου? Με ειδοποιουν τηλεφωνικως οτι εχει ερθει το προιον οπως συμβαινει με το δικο μας eshop?
    Ισως να ρωταω βλακωδες πραγματα αλλα δν εχω κανει ποτε μου ηλεκτρονικη αγορα ..
    Ευχαριστω.
    Ρωτάς λογικά πράγματα, don't worry!

Ναι, το αγγλικό είναι το .co.uk
    Από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, και φυσικά πάρα πολύ έμπιστο.
    Ναι, χρειάζεσαι λογαριασμό. Δεν θυμάμαι αν στην εγγραφή ή στην πρώτη αγορά βάζεις τα στοιχεία της κάρτας.
    Με την εγγραφή βάζεις και την διεύθυνσή σου. Έτσι όταν πας να αγοράσεις κάτι, διεύθυνση και στοιχεία κάρτας είναι έτοιμα και απλά επιλέγεις ΟΚ.
    Ταχυδρομικώς στην πόρτα σου, συνήθως με Royal Mail (το αγγλικό ταχυδρομείο, πάρα πολύ αξιόπιστο και γρήγορο).
    Τηλεφωνήματα δεν παίζουν. Όταν κάνεις μια αγορά, θα σου δώσουν ένα λινκ με το οποίο μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση της παραγγελιάς σου.
    Αν έχει ετοιμαστεί από το amazon, αν έχει σταλεί και τέτοια.

Επίσης κοίτα και αυτό το ποστ.

Αν θες περισσότερα για το amazon, γράψε καλύτερα στο θρεντ για το amazon.

ΥΓ: tigran +1!
    .
    .
    .

14. Thanks ~Dr.House~ thanked for this post
    TV Master Το Avatar του/της doctor
    Likes / Thanks
    Πάντως καλύτερα είναι να κάνεις έναν λογαριασμό στην Πειραιώς και να χρησιμοποιείς τη χρεωστική τους χωρίς να πληρώνεις κάθε φορά που θα τη γεμίζεις. Βγαίνει αμέσως και δεν έχει άλλες χρεώσεις. Το valeur της μιας μέρας από τη στιγμή της κατάθεσης δεν είναι και τόσο τραγικό κατά τη γνώμη μου

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας