-
24 Μαρτίου 2010, 22:14
ΑΠΟΡΙΑ!
Αφού ξεκαθάρισε η απορία πως καταστράφηκε το άγαλμα, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως και γιατί χτίστηκε το άγαλμα?(εκτός αν εγώ δε θυμάμαι κάτι)
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
24 Μαρτίου 2010, 22:20
TV Maniac

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
stavros4815162342
LOL!!! Μπερδεύτηκα

γι αυτο ειναι ο γιατρος εδω 

harisvas
Αφού ξεκαθάρισε η απορία πως καταστράφηκε το άγαλμα, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως και γιατί χτίστηκε το άγαλμα?(εκτός αν εγώ δε θυμάμαι κάτι)
δν γνωριζουμε τπτ ακομα
-
-
24 Μαρτίου 2010, 22:20
TV Master

patounakos
Παρατήρησα πολλοί λέτε επιτέλους ξεκαθάρισε ποιος αντιπρωπεέυει το καλό και ποιος το κακό.Πως ακριβώς ξεκαθάρισε?Ο MIB λέει απλά θέλω να φύγω απτ'το νησί και μάλιστα παρακαλάει τον Jacob ασε με επιτέλους να φύγω.Και στην σηζήτηση του Jacob με Richard του λέει επειδή θέλω να του αποδείξω ότι κάνει λάθος φέρνω ανθρώπους στο νησί (πάρα πολλούς) και καταλήγουν και νεκροί.Το ότι χρησιμοποιεί τους ανθρώπους και παίζει με τις ζωές τους δε μου δίνει ιδιαίτερη αίσθηση του "καλού".
ναι αλλα ο Τζεικομπ του εκανε εκεινη τν παρομοιωση που εχει ηδη αναφερθει πολλες φορες και ειπε πως αυτος (ο ΜΙΒ) ειναι το κρασι και ειναι ο κακος ο οποιος πρεπει να μεινει περιορισμενος. Αμα δεν ισχυε αυτο δεν θα ελεγε κατι ο αλλος?
"What goes around...Comes around"
-
24 Μαρτίου 2010, 22:27

LostVilly
ναι αλλα ο Τζεικομπ του εκανε εκεινη τν παρομοιωση που εχει ηδη αναφερθει πολλες φορες και ειπε πως αυτος (ο ΜΙΒ) ειναι το κρασι και ειναι ο κακος ο οποιος πρεπει να μεινει περιορισμενος. Αμα δεν ισχυε αυτο δεν θα ελεγε κατι ο αλλος?
Στον Richard το είπε τι να πει αυτός απλά τον έπεισε.
-
24 Μαρτίου 2010, 22:29
TV Guru!
Δηλαδή αν χάσει ο Τζέικομπ θα εξαπλωθεί καπνός σε όλο το κόσμο ?.........
-
-
24 Μαρτίου 2010, 22:29

~Dr.House~
γι αυτο ειναι ο γιατρος εδω
δν γνωριζουμε τπτ ακομα

Απλά ρώτησα γιατί κανείς δεν αναφέρθηκε σήμερα σε αυτό παρά μόνο στην καταστροφή του.
Και παρατήρησα ότι αυτό μόνο τους ενδιέφερε, ότι επιτέλους μάθαμε πως καταστράφηκε.
Πιο λογικό δεν είναι να είχαμε πρώτα την απορία πως χτίστηκε (αν έχει σημασία τελικά) και μετά πως καταστράφηκε?( αν τελικά θα έχει και αυτό κάποια σημασία).
-
-
24 Μαρτίου 2010, 22:35
TV Guru!

TheSpecialOne
Δηλαδή αν χάσει ο Τζέικομπ θα εξαπλωθεί καπνός σε όλο το κόσμο ?.........
Αν βγει ο ΜΙΒ από το νησί θα εξαπλωθεί το κακό, μπορεί να ειναι αυτός που μολύνει τους κατοίκους του νησιού.
-
24 Μαρτίου 2010, 22:36
Newbie
Ψήφισα άριστο απλά και μόνο γιατί δεν υπήρχε η επιλογή ΄΄ Το καλύτερο επεισόδιο ever!!!! Αυτό είναι L O S T !!!!!!!!Αυτά για αρχή μέχρι να συνέλθω........
Adama: Starbuck, what do you hear? Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
-
24 Μαρτίου 2010, 22:42
- Το άγαλμα το διέλυσε ένα κύμα που στην κορυφή του είχε το πλοίο.
- Απο την άλλη είναι τραγικό να επικαλείσαι το ζήτημα της επιλογής όταν έχεις φέρει τόσους ανθρώπους χωρις την θέλησή τους στο νησί.
- Μην λέτε χαζομάρες ότι ο τζέικοπ παριστάνει το φάντασμα της ιζαμπέλα. ΕΛΕΟΣ.
- Μόνο ο Ρίτσαρντ ξέρει τι θα γίνει απο δω και πέρα...
- Το θέμα είναι ότι δεν τον σκότωσε τοτε ο ΜΙΒ στο καράβι ούτε και τώρα...αυτο με την ασυλία ζωής δεν το ε΄χω καταλάβει.
- Πως ο ΜΙΒ είναι αθάνατος και ο Τζέικοπ όχι?

-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
24 Μαρτίου 2010, 22:47
TV Master

harisvas
Επίσης,
1) αφού τους φέρνει ο Τζέηκομπ στο νησί, τη Ντάρμα αυτός την έφερε?(Που μελετούσέ όλα αυτά που ανέφερες)
Δεν το είπα εγώ, ο Τζέικομπ είπε ότι έφερνε κόσμο. Και σε τελική τι ξέρουμε για τη Ντάρμα; Από την όλη ιστορία προκύπτουν ένα σωρό ασυνέπειες - δεν είναι της παρούσης (και ο λόγος είναι ότι η σειρά είχε αρχικά επιστημονικοφανή προσανατολισμό, αλλά παγιδεύτηκε από την ανάγκη να κάνει συνεχώς μεγάλα μπαμ!- γνώμη μου φυσικά.)

harisvas
2) ο Ρίτσαρντ στρατολογούσε και στον πραγματικό κόσμο (Juliet)?
Εκεί ο Ρίτσαρντ ακολουθούσε οδηγίες Μπεν, δε μας έδωσαν άλλες πληροφορίες για δικές του πρωτοβουλίες. Η ασχολία τους αφορούσε το πρόβλημα στην υπογονιμότητα και δούλευαν σε ανεύρεση λύσης. Βέβαια και κάτι υπερφυσικό (Τζέικομπ ή ΜΙΒ) συμμετείχε στον όλο σχεδιασμό: τι βολικά που σκοτώθηκε o άνδρας της Edmund Burke την κατάλληλη στιγμή από το πούλμαν και η αδερφή της γιατρεύτηκε. Και άντε το ένα να είναι σύμπτωση και δεν τον σκότωσε ο "καλός" Τζέικομπ, η θεραπεία της αδερφής της ήταν υπόσχεση του Μπεν ότι θα έκανε ο Τζέικομπ και ξέρουμε ότι έγινε. Άρα πόσο αμέτοχος ήταν τελικά ο Τζεικομπ στην στρατολόγηση της Τζουλιέτ;

harisvas
Νομιζώ ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το καλό και το κακό. Σίγουρα όλα αυτά κάπως θα επαναπροσδιοριστούν και θα συνδεθούν όλα μαζί.
Άλλωστε τέτοια προϊστορία έχει το Lost
Μαζί σου. Αμήν.
Diablo 2, Divine Divinity, Oblivion, Titan Quest, Dungeon Lords, Neverwinter Nights 1&2, Sacred 1&2, Dungeon Siege 1&2, Loki, Gothic 2&3, 2 worlds, Risen, Dragensang, Torchlight, Dragon Age Origins, Divine Divinity 2 Ego Draconis, Mount & Blade Warband ( θα δείξει...) Arcania - Gothic 4, Two Worlds 2
Ζήτω τα RPG Games
Κανά άλλο καλό βρε παιδιά? Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το Diablo 3!!!!!
-