Αποτελέσματα Δημοσκόπησης: Πώς σας φάνηκε το φινάλε?

Ψηφοφόροι
1009. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση
  • Άριστο

394 39,05%
  • Πολύ Καλό

126 12,49%
  • Καλό

107 10,60%
  • Μέτριο

93 9,22%
  • Χάλια

39 3,87%
  • Απογοήτευση

250 24,78%
Σελίδα 75 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 2565737475767785125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 741 έως 750 από 1412

Θέμα: Lost 6x17/18 - "The End"

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    ολοι μας εχουμε ενα μαγικο νησι στο οποιο μερικες φορες κλεινουμε τα ματια και αποδραμε σε δυσκολες στιγμες...
    Όλοι μας brotha, όπως τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, θα θέλαμε να καταλήξουμε στην καλυβούλα που πε΄ρασαν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους ο Μπερνάρ και η Ρόουζ.

Το παλεύω από εδώ, το παλεύω από εκεί, άκρη δεν βγαίνει. Όσο και καλόπιστα να το δω, όσο και λέω στον εαυτό μου ΄΄Έλα ρε Τάσο, αστα να πάνε΄΄ αισθάνομαι τσατισμένος.
    Εσείς προσπαθήτε να χρυσώσετε το χάπι, να μας ψήσετε, ή έστω εκφράζετε μια άποψη ότι τελικά αυτό ήταν το Lost.
    Εμένα όμως δεν μπορείς να μου βγάλεις από το μυαλό ότι για αλλού πήγαινε η ιστορία.
    Δικαιολόγησε μου λοιπόν την εμμονή του μέντιουμ να βάλει στην πτήση την Κλερ.
    Δικαιολόγησε μου επίσης τον τρόπο συμπεριφοράς του ΄΄θεραπευτή΄΄ στην Αυστραλία, όταν τον επισκέφτηκε η Ρόουζ.
    Αφού θέλεις να συνεχίσουμε την κουβεντούλα, εξάλλου ωραία είναι, αυτά για αρχή.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

2. Thanks mari_pa, Bender62 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της mand1as
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Όλοι μας brotha, όπως τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, θα θέλαμε να καταλήξουμε στην καλυβούλα που πε΄ρασαν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους ο Μπερνάρ και η Ρόουζ.

Το παλεύω από εδώ, το παλεύω από εκεί, άκρη δεν βγαίνει. Όσο και καλόπιστα να το δω, όσο και λέω στον εαυτό μου ΄΄Έλα ρε Τάσο, αστα να πάνε΄΄ αισθάνομαι τσατισμένος.
    Εσείς προσπαθήτε να χρυσώσετε το χάπι, να μας ψήσετε, ή έστω εκφράζετε μια άποψη ότι τελικά αυτό ήταν το Lost.
    Εμένα όμως δεν μπορείς να μου βγάλεις από το μυαλό ότι για αλλού πήγαινε η ιστορία.
    Δικαιολόγησε μου επίσης τον τρόπο συμπεριφοράς του ΄΄θεραπευτή΄΄ στην Αυστραλία, όταν τον επισκέφτηκε η Ρόουζ.
    μερικες σελιδες πριν εχω γραψει κατι περι "special-ελαφροισκιωτων"...

καλως ή κακως στο κοσμο μας δεν εξηγουνται ολα με τη λογικη...

οι περισσοτεροι απο μας -ολοι μας θα ελεγα- εχουμε μεσα μας την 6η αισθηση αλλα χαθηκε στα βαθη των αιωνων με το συγχρονο τροπο ζωης, με τον στειρο ορθολογισμο και το αποκομμενο απτη φυση περιβαλλον που ζουμε...

στο λινκ που παρεθεσε ο Tkollias εξηγει οτι ολο το Lost ηταν η μαχη science vs faith τελικα επικρατησε το 2ο

με αυτο το μηνυμα δε σημαινει οτι νικησε ολοκληρωτικα... μπορει ομως με αυτη την συμβολικη - οριακη νικη αν θελεις- απλα να ανοιξε ενα νεο path σε καποιους

σου το ειχα γραψει πολυ πριν (στο 6x12) εδω και λιγο μετα με πολυ πιο εμπεριστατωμενο τροπο το ειχε αναφερει και ο χρηστης Μητκος Θεοδωρος εδω αλλα εσυ τοτε μου ειπες οτι εγραφα την εγκυκλοπαιδεια του Lost!
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την mand1as; 26 Μαΐου 2010 στις 15:26
    Do you mistake coincidence for fate;

Newbie
    Likes / Thanks
    Αγαπησα πολυ το Lost,απολαυσα 6 χρονια αυτη την σειρα,αξιζε το ταξιδι,ο προωρισμος ομως ηταν κακιστος.Καλυτερα να εμενε χωρις τελος,οπως αλλες σειρες,παρα αυτη την αηδια.

5. Thanks mari_pa thanked for this post
    Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Παιδιά το είπαν και οι ίδιοι οι σκηνοθέτες μετά το τέλος, ότι δεν ήθελαν να δώσουν απάντηση σε πολλά ερωτήματα όχι γιατί δεν είχαν αλλά επειδή όπως και σε κάθε επεισόδιο ο καθένας μας είχε την δική του θεωρία και σκεφτόταν τα πράγματα σύμφωνα με την δική του οπτική γωνία, αυτό ήθελαν να κάνουν και στο τέλος, ένα happy end που ο καθένας μας θα το εξηγεί όπως θέλει. Οπότε οι "σφαγές" στα blogs δεν λένε τίποτα στην ουσία γιατί πολύ απλά τέλειωσε και μπορεί ο καθένας να βγάλει το δικό του συμπέρασμα όσο κι αν χτυπιέται!!!
    Το νόημα είναι ένα: από LOST έγιναν FOUND!!!!

TV Maniac
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την bill667 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δυσκολο ειναι?

Βεβαια αναμφιβολα οι σκηνες αυτες ειχαν μια αξια στη ροη της ιστοριας... εξ ου και το ριμεικ τους..
    όχι δεν είναι δύσκολο αλλά θες να μου πεις ότι την πρώτη σεζόν γυρίζανε τις ποιο σημαντικές σκηνές με 20 κάμερες και γυρίζανε την ίδια σκηνή επι 30 άτομα που ήταν εκείνη την περίοδο στο επεισόδιο μήπως και χρειαστεί μετά από 5 σεζον να τα βάλουνε! χαχ
    αχα
    χα
    οκ με πείσατε! είμαι άσχετος από σκηνοθεσία και σήριαλ και οι παραγωγοί δεν είχανε πλάνο και κάθε σκηνή κάνανε 20 μέρες γύρισμα για να έχουνε καβάτζες!χαχαχα
    χ
    αχα
    ευχαριστώ που υπάρχετε τώρα που τελείωσε το lost.....

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της semis19
    Likes / Thanks
    Διάβασα τα περισσότερα των σχολίων δεν θέλω να αναλωθώ στο αν άξιζε ή όχι ... αν μας κορόιδεψαν κτλ ... εξάλλου λίγη σημασία έχει (μιάς κ χρόνος π δώσαμε δεν γυρίζει πίσω) απλά θέλω να κάνω κάποιες τελικές παρατηρήσεις για το επεισόδειο π ίσως δεν έγιναν επειδή ο 'διάλογος' αναλώθηκε σε γκρίνια, απογοήτευση κοκ ...

Για μένα το φινάλε ήταν άκρως συγκινησιακό και νοσταλγικό ...

Παρατηρήσεις:

- H Rival απάνταση του ΜΙΒ στο Τζακ λίγο πριν πεθάνει στο They are coming του Jacob ... "You are too late" ... πολύ όμορφα έκλεισε ο κύκλος των δύο αδερφών π παίθαναν με τον ίδιο πρπ τρόπο (με κλωτσιά) ο ένας κάηκε στη φωτιά ο άλλος έπεσε στο νερό ... (μέχρι κ εδώ φαίνονταν οι αντιθέσεις τ) ...

- Στο τέλος λίγο πριν κλείσει ο Τζακ το μάτι ... βλέπουμε ένα παπούτσι άσπρο ματωμένο ... ενώ στο 1χ01 το είχαμε δει πεντακάθαρο ... (μάλλον παπούτσι τ Chistian) π δείχνει ότι έκλεισε ο κύκλος αλα reverse ...

- Από τη στιγμή π το νησί βυθήστηκε θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως πέθαναν οι προστάτες τ ...

- ο σκελετός κάτω στη κοίτη φωτός πιανού να ήταν ...

Κάποια ίσως "λαθάκια" ...

- Η πένυ δν κολλά στο καθαρτήριο κατά τη γνώμη μιας κ δν έχει πατήσει στο νησί ...

- ο Τζακ πως μυεί τον hurley από τη στιγμήπ δν έχει τις ιδιότητες του Jacob ... ή είναι μια μύηση έτσι κ καλά ...

- Στo sideaway το παιδί του τζακ κ ο ααρων είναι νεκροί ;;; αυτό δν το έπιασα ...

Αυτά ... πάντως 7η season κάνανε για πλάκα ...
    "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
    Once you enter Silent Hill there is no turning back. - Silent Hill Movie

9. Thanks Bender62, bill667 thanked for this post
    TV Maniac
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    δεν καταλαβαίνεις ότι με το τέλος που δώσανε απαντάς σε όλα σου τα ερωτήματα με την παρακάτω ατάκα?

όλα αυτά έπρεπε να γίνουν για να βρεθούν όλοι μαζί και να δουν το φως!

ποιος τα όριζε αυτά? μια υπερατατη δύναμη πέρα από το φως....... αυτό θα το δούμε στο Lost 2!

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της telou
    Likes / Thanks
    Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους έγραψαν ότι βούρκωσαν,ότι πλάνταξαν και γενικότερα ότι δεν έκλεισαν οι βρύσες στα μάτια τους.Γιατί νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που έκλαιγα για μία σειρά.
    Όσο για το επεισόδιο έχω δει μόνο τα τελευταία 50 λεπτά κια δεν νομίζω να δω τα πρώτα γιατί δεν μου πάει μωρέ.Θέλω να με κρατάει κάτι σε αυτή τη σειρά.
    Και για αυτά τα 50 λεπτά δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί είχα πλαντάξει στο κλάμα.δύο ώρες για να ξεκοκκινίσουν τα μάτια μου.
    Απλώς Τ Ε Λ Ε Ι Ο
    Η μία σκηνή ήταν καλύτερη από την άλλη.
    Και για όσους ήταν λίγο,ήταν μελό, ήταν χαζοαμερικανιά το μόνο που έχω να πω είναι
    LOST και ξερό ψωμί
    Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί ακέραιο μονάχος του.Κάθε άνθρωπος είναι ένα κομμάτι της ηπείρου,ένα μέρος της στεριάς.Αν η θάλασσα ξεπλύνει έναν σβώλο χώμα, η Ευρώπη γίνεται μικρότερη όπως και αν ξεπλύνει ένα ακρωτήρι ή έναν πύργο των φίλων σου ή ένα δικό σου.Κάθε ανθρώπου ο θάνατος λιγοστεύει εμένα τον ίδιο γιατί είμαι ένα με την ανθρωπότητα.Και έτσι ποτέ σου μην στείλεις να ρωτήσεις για ποιον χτυπάει η καμπάνα.Χτυπάει γαι σένα.

12. Thanks morfeas2002 thanked for this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την sarasker Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Τα τέλος ήταν πολύ απλό αλλά κάποιοι συνεχίζουν να μπερδεύονται ακόμα, ίσως και εσκεμμένα..

Στην εκκλησία ήταν όσοι βρέθηκαν/επηρεάστηκαν από το νησί. Ήταν σαν να έδινε το νησί μια ευκαιρία σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να βρεθούν μια τελευταία φορά για το τελικό αντίο..
    Άλλοι ταιριάζουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα..

Μου κάνει επίσης εντύπωση το γεγονός ότι για τις "βλακείες" που βλέπατε συνεχίζετε μετά από 70+ σελίδες να το συζητάτε..

Εμένα αυτό που μού κάνει εντύπωση είναι οι δικαιολογίες που ψάχνετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα μερικοί....γενικά μιλάω, όχι μόνο για σένα...

Μάλιστα, ανθρωποκεντρικό επεισόδιο από τη σκοπιά του Τζακ....

Ωραία, μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μία πτήση με επιβάτες....
    Έπεσαν σε ένα νησί και προσπαθούσαν να επιβιώσουν...
    Γνώρισαν εκεί και κάτι άλλους ανθρώπους που ζούσαν, άλλοτε συνεργάστηκαν κι άλλοτε τους "πολέμησαν...."
    Κάποια στιγμή γνώρισαν και μία τρελή, που είχε ξεμείνει από ένα πλοίο που βυθίστηκε κι έψαχνε να βρει την κόρη της που της την είχαν κλέψει....
    Ταυτόχρονα, σε flashbacks βλέπαμε την ιστορία των ανθρώπων αυτών πριν πάρουν τη μοιραία πτήση....
    Έρχεται μία ώρα, και πώς τυχαίνει να πέσει ακόμα ένα αεροπλάνο, κατά σύμπτωση με τον πιλότο που δεν πιλοτάρισε την τελευταία στιγμή το πρώτο αεροπλάνο που έπεσε....
    Τελικά, κάποιοι από αυτούς καταφέρνουν να φύγουν από το νησί, κάποιοι έμειναν εκεί, κάποιοι πέθαναν στο νησί....
    Χρόνια μετά, αφού όλοι έχουν πεθάνει, βλέπουμε τη ζωή τους στο καθαρτήριο και ότι συναντιούνται, κάποιοι από αυτούς εκεί για να συνεχίσουν μαζί με τους φίλους τους προς το φως....
    Παράλληλα, να μην ξεχάσω να πω, πως βασικά μηδέν αναπτυξη χαρακτήρων υπήρχε, παρόλο που στο τέλος μας πασάρουν ότι ήταν ανθρωποκεντρική η σειρά....

Ρε με δουλεύετε όλοι σας;
    Ποιος από εσάς θα έβλεπε αυτήν τη σειρά;
    Μπορεί, ναι μεν, να βλέπαμε την ιστορία τους μέσα από το παρελθόν τους, τα μυστήρια ήταν όμως αυτά που μας κρατούσαν, κι όχι το τι έκαναν πριν ή το τι θα κάνουν μετά.
    Κι άντε να δεχτώ έστω ότι υπήρχαν δύο μέρη, το ανθρωποκεντρικό και το μυστήριο....έκλεισε μία σειρά κατά το ήμιση, μισό τέλος δηλαδή μας παρουσίασαν....
    Απλά, πολλοί είχαν αποφασίσει πολύ πριν δουν όχι μόνο το επεισόδιο, αλλά ολόκληρη την τελευταία σεζόν ότι θα τους αρέσει το τέλος, όποιο κι αν είναι αυτό.

14. Thanks Bender62, anthony_88, GiannisX, bill667 thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της bill667
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την mand1as Εμφάνιση Δημοσίευσης
    καλως ή κακως στο κοσμο μας δεν εξηγουνται ολα με τη λογικη...
    + 1 απο μενα σε αυτο...

Επιμενω ομως, οτι σε μακροχρονιες σειρες αυτο πρεπει να υποδηλωνεται εξαρχης... θελω να δω μια τετοια σειρα και παλι (οπως το Twin Peaks ας πουμε)

Σελίδα 75 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 2565737475767785125 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας