Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 64

Θέμα: The Walking Dead 3x04 - Killer Within

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    128 Χρήστες
    9,3
    για να ψηφήσετε
    3x04
    Killer Within

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Η ομάδα περνάει δυσκολίες με αποτέλεσμα οι ζωές τους να κινδυνεύουν. Στο Γούντμπερι ο Κυβερνήτης δίνει κάποιες εντολές προς άμεση εκτέλεση στον Μερλ.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    04/11/2012 - 19:00
    GMT -5
    05/11/2012 - 03:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της Darkphobia
    Likes / Thanks

Daaaaaaamn. Wow. WOW. Game-changing, Emmy-worthy επεισόδιο. Φοβερές σκηνές, φοβερό συναίσθημα (finally!) και τρελή δράση. Τι άλλο να ζητήσεις απ'τη σειρά?

Ειλικρινά δε ξέρω τι να γράψω, πως να περιγράψω αυτά που είδα. Έγιναν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, ο ρυθμός ήταν απίστευτος. Σίγουρα αυτό το επεισόδιο αλλάζει τα πάντα, οι όποιες ισορροπίες υπήρχαν...τέλος.

Ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει χαμός όταν το ep άρχισε με το αστείο με τον Glenn. Σίγουρος. Αλλά αυτόν τον χαμό δεν τον περίμενα με τίποτα. Πάει ο T-Dog, πάει η αχώνευτη, η αχώνευτη Νο2 αγνοείται και φυσικά με τον θάνατο της Lori και τον ερχομό του μωρού δεν τους βλέπω καλά τους Carl/Rick. Και αν κρίνω απ'την τελευταία σκηνή ο Rick θα καταρρεύσει για τα καλά. Γαμάτος Andrew Lincoln, μου ράγισε την καρδιά. (αν και ο ήχος που έβγαλε στην αρχή της σκηνή μου φάνηκε...κάπως)

Στεναχωρήθηκα για τον T-Dog αλλά ακόμα και στο θάνατο ήρωας ο κερατάς. Τρελό αλάνι, θα μου λείψει. Φυσικά το AMC έπρεπε να φέρει άλλον μαύρο στη θέση του στο group άμεσα, μη ξεμείνουμε και μας πουν ρατσιστές. Αφήστε 1-2 eps ρε, μην καρφώνεστε έτσι. Τη Lori δεν τη συμπάθησα ποτέ αλλά ανάθεμα και αν δεν λύγισα στη σκηνή της με τον Carl. Εκπληκτική σκηνή, νομίζω ήταν το redemption της για όλα όσα έχει κάνει και μας έχει βασανίσει ανά καιρούς.Καημένος Carl, δε ξέρω πως θα αντεπεξέλθει. Θαρρώ πως έρχεται νέος serial killer στην πιάτσα.

Απ'την άλλη μεριά δεν είδαμε τίποτα ιδιαίτερο με τον Governor αλλά λογικό, έπρεπε να σπάσει λίγο ο ασταμάτητος ρυθμός. Να πάρουμε και καμιά ανάσα ρε αδερφέ. Η Michonne και τα βλέμματα της είναι τρελή πώρωση, η Andrea κλασσικά τρώει παπά απ'όποιον βρει και θέλει να την πηδήξει. Δε θα έχει καλά ξεμπερδέματα, είμαι βέβαιος.

Τρομερό, τρομερό επεισόδιο και γενικά η season είναι κλάσεις ανώτερη απ'τις προηγούμενες. Επιτέλους η σειρά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις δυνατότητες της. Δηλώνω ενθουσιασμένος και δεν κρατιέμαι για τα επόμενα.

TV Maniac Το Avatar του/της vasp
    Likes / Thanks
    Νομίζω ότι με κάλυψε ο Darkphobia
    Εγώ θα σταθώ στην σκηνή της Λόρι, απλά συγκλονιστική...Ξέρω ότι πολλοί δεν την συμπαθούσατε, αλλά οκ όλα τα λεφτά, με πήραν και τα ζουμιά....Πολύ δυνατή, με τρελό συναίσθημα....Τι να πω....Απλά respect....

Αρθρογράφος Το Avatar του/της Filmfreak
    Likes / Thanks
    Και τώρα ποιον θα θάβουν οι περισσότεροι επιμελώς; Ένα κομμάτι του τόπικ και του fanbase της σειράς πέθανε μαζί με τη Λόρι. Οh well, υπάρχει πάντα και ο Καρλ.
    Και πάνω που πήρε προαγωγή σε 5 ατάκες ο Τ-dog...
    Ωραίο επεισόδιο γενικά δεν λέω, το διασκέδασα αρκετά, αλλά οι δραματικές ερμηνείες εμένα μου φαίνονται πολύ αστείες σε αυτή τη σειρά, πραγματικά δεν το κατέχουν καθόλου. Ειδικά η σκηνή με τη Λόρι και την καισαρική ήταν επιπέδου Φώσκολου. Μοναδική εξαίρεση η αντίδραση του Ρικ που έβγαλε συναίσθημα και φάνηκε αληθινή. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως παρακάτω στο πώς θα συνεχίσει με άλλον ένα βασικό χαρακτήρα λίγοτερο.

TV Maniac Το Avatar του/της qazxsw
    Likes / Thanks
    Τραγικη ειρωνεια στο Prison Break "αναστηθηκε" και στο TWD με τους νεκροζωντανους πεθανε...

Εαν αρχισουμε να ψαχνουμε και την μητερα της Σοφιας, παει.. θα την κοψω τη σειρα και θα συνεχισω το κομικ.... Δεν καταλαβαινω γιατι μαζι με τον T-Dog δε πεθαινε και αυτη (ο πιο βαρετος χαρακτηρας σε σειρα ever....). Ειδικα περυσι το ολο θεμα με τη Σοφια ηταν απο μονο του η μεγαλυτερη κοιλια της σειρας...

Τωρα, το επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ κυριως γιατι ειχε εξελιξεις και πολυ εντονες σκηνες και τελος γιατι ξεκανε σημαντικους χαρακτηρες, που δεν το περιμενα. Αυτο ειναι καλο και σημαινει οτι μπορουν να εμμεινουν στην οποια αληθοφανεια μπορει να εχει αυτη η μεταποκαλυπτικη σειρα. Τωρα εαν ξερατε πως πεθαινε η Lori στο κομικ θα καταλαβαινατε γιατι σας προτεινω να το διαβασετε. Οχι μονο πεθαινε εκει διαφορετικα αλλα σε μια πολυ πιο συγκλονιστικη σκηνη......

Το μονο αρνητικο σε αυτο το επεισοδιο ειναι η Andrea καθως κουρασε και εχοντας δει και αλλους "ψυχακιες" ηγετες σε αλλες σειρες πανω κατω ξερουμε τι θα συμβει.... Π.χ. η Andrea θα τον εμπιστευτει και θα ερθει σε κοντρα με τη Michone, μετα θα ανακαλυψουν ποσο τρελαρας ειναι, και τελος οταν θα θελουν να φυγουν δε θα τις αφηνει, αυτες θα σχεδιασουν καποια αιματηρη αποδραση.....

TV Maniac Το Avatar του/της vasp
    Likes / Thanks
    Μου κίνησες την περιέργεια τώρα, γιατί καμία επαφή με το κόμικ....

TV Guru! Το Avatar του/της natasssa
    Likes / Thanks
    Αρρώστησα, το επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό...!
    Αυτή η παράλληλη απεικόνιση από τη μια της τρέλας στη φυλακή και από την άλλη της ηρεμίας στο Woodbury πολύ επιτυχημένη.

Λίγες σκόρπιες σκέψεις
    Η ξινίλα της Άντρεα όταν της είπε ο Μερλ για τους άλλους
    Ο Governor (Philip!) τους κάνει όλους ό,τι θέλει
    Οι φυλακισμένοι μάλλον θα ενσωματωθούν τώρα με τους δικούς μας
    Τρόμος στους διαδρόμους-λαβύρινθους της φυλακής
    Και το παρακάτω το παραθέτω αυτούσιο γιατί είναι my thought exactly

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την vasp Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Εγώ θα σταθώ στην σκηνή της Λόρι, απλά συγκλονιστική...Ξέρω ότι πολλοί δεν την συμπαθούσατε, αλλά οκ όλα τα λεφτά, με πήραν και τα ζουμιά....Πολύ δυνατή, με τρελό συναίσθημα....Τι να πω....Απλά respect....

8. Thanks Reben, ria237, evangeline, vasp, GEORGE77, Darkphobia thanked for this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Ψόφησαν την αχώνευτη; Το νέο της ημέρας! Πάω να το δω και επανέρχομαι

10. Thanks EviRules, Reben, jakegate7 thanked for this post
    Likes Hrisa76 liked this post
    Newbie Το Avatar του/της firebreath
    Likes / Thanks
    Το επεισόδιο άριστο.
    Με καλυψε ο Darkphobia.
    Κρίμα για τον T-Dog και ζητω για το ψοφο της σιχαμενης.
    Choose Your Future.
    Choose Life.

12. Thanks jaiel, Reben, nikos-kom, Darkphobia thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    Μια καισαρικη και δυο κηδειες.....
    Ο Νταρυλ σαν νιντζα πισω απ'το μαυρουκο μακραν η πιο αστεια σκηνη της σειρας...
    Και γενικα του ζομπιου το πανυγηρι......
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

14. Likes Hrisa76 liked this post
Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία