Αποτελέσματα 1 έως 9 από 9

Θέμα: Greys Anatomy 9x11 - The End is the Beginning is the End

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    18 Χρήστες
    7
    για να ψηφήσετε
    9x11
    The End is the Beginning is the End

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Oι Meredith, Derek, Cristina και Arizona μαθαίνουν συγκλονιστικά νέα σχετικά με την μήνυση που είχαν καταθέσει. Ο Richard αποφεύγει τις ρομαντικές διαθέσεις της Catherine ενώ ο Jackson αναλαμβάνει έναν παλιό ασθενή του Mark.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    17/01/2013 - 19:00
    GMT -5
    18/01/2013 - 03:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Ενεργό Μέλος
    Likes / Thanks
    Ποσο δινει να δωσουν ολοι(καλα οχι ολοι η καλι μπορει να τα κρατησει) στο νοσοκομειο για να μην πτωχευσει?

δεν την περιμενα την σκηνη στο τελος, αν και μου φανηκε τρομερα σεναριακη ευκολια για να χουμε να λεμε, μου την σπανε αυτες οι ευκολιες

κατα τα αλλα το επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ
    μονο που λυπαμε την κεπνερ η οποια σε καθε επεισοδιο δειχνει και πιο ομορφη
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την nembe; 19 Ιανουαρίου 2013 στις 02:05

3. Thanks emma123, allejandro27 thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της EviRules
    Likes / Thanks
    Γειά σου μαρή Shonda αρρώστεια! Κλείστο το μαγαζάκι να τελειώνουμε!

5. Thanks greekie, emma123, series_addicted thanked for this post
    TV Master Το Avatar του/της emma123
    Likes / Thanks
    Mισό γιατί θα τρελαθώ! Δηλαδή αν στο αεροπλάνο ήταν μόνο ένας επιμελητής τότε όλα εντάξει δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα Πόσο πιο έλεος!!!!
    Επίσης, νομίζω ότι τη Στέφανι και τη Λία πάνε να τις κάνουν Μέρεντιθ-Κριστίνα...
    Μου άρεσε η αναφορά του Μαρκ και της Λέξι, τουλάχιστον θυμούνται ότι υπήρχαν όχι σαν κάποιους κάποιους ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε!
    Επιπλέον εγώ περίμενα ότι όταν θα έλεγε ότι είναι έγκυος η Μερ θα ήταν μαζί με Άλεξ και Κριστίνα... Τον έχουν λίγο παραγκωνίσει και είναι με την Τζο όπως ήταν στις αρχές με αυτές... Μου λείπει το τρίο Άλεξ-Κριστίνα-Μέρ αλλά δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο από τη Σόντα...
    Τέσπα ειλικρινά ελπίζω να είναι η τελευταία season... Να πτωχεύσει το νοσοκομείο, να κλείσει και ο καθένας να πάει αλλού. Τhe end.
    Αν και το πιο πιθανόν είναι να γίνει αυτό που λέει ο/η nembe δλδ να δώσουν τα χρήματα οι υπόλοιποι...
    Μπορεί να μην έβγαζα τόση πικρία αν δεν υπήρχε το τελευταίο κομμάτι αλλά ειλικρινά τσαντίστηκα που είπαν τη δικαιολογία με το άτομο... Δλδ ειλικρινά κάποιος που ξέρει ή έχει διαβάσει κάτι παραπάνω γνωρίζει να μας πει αν όντως ισχύει αυτό το πράγμα???

7. Thanks greekie, EviRules thanked for this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή...

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που γράφει το Scandal γράφει αυτό εδώ το αίσχος.
    Φυσικά και θα δώσουν τα λεφτά στο νοσοκομείο... Φυσικά και θα λάβουν θέσεις διοίκησης και φυσικά του χρόνου -γιατί θα υπάρχει του χρόνου- θα βλέπουμε τις καρικατούρες, αλλιώς και ονομαζόμενες Meredith 2.0 & Cristina 2.0, πιο regular κι από την αρχική 5άδα την πρώτη σεζόν.

9. Thanks Hrisa76, emma123 thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της Eleni7
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που γράφει το Scandal γράφει αυτό εδώ το αίσχος.
    Καλα,περιμενε και εκει 1-2 σεζον.Ειναι νωρις ακομα.Θα αργησει να εχει και εκεινο τα ιδια χαλια λες;Εγω δεν το ξεκιναω επιτηδες ας ακουω παντου τα καλυτερα.Θα το δω μαζεμενο οταν σιγουρευτω οτι δεν θα εχει παρομοιο κατηφορο
    SMALLVILLE 2001-2011,thanks for the memories

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRT1jF1sjqaE2OXNhfHECZP42o0vAGtV  M-9EfiguFDkqAUJs1s8&t=1

13.05.2011 BELIEVE

11. Thanks Hrisa76, EviRules thanked for this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    Το Scandal το έχει χτίσει πάνω σε απίστευτα σταθερές βάσεις και δεν το βλέπω να γυρίζει που λέει και η διαφήμιση.
    Αλλωστε λόγω θεματολογίας δεν νομίζω να αντέξει πάνω από 4 σεζόν, ίσως λέω και πολλές. Οπότε, για μένα, οι πιθανότητες να χαλάσει η μανέστρα είναι πλέον απειροελάχιστες.

13. Thanks Eleni7 thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της Eleni7
    Likes / Thanks
    Μακαρι να το σταματησουν οταν πρεπει λοιπον και να μην το ξεχειλωσουν.Αλλιως κλαφτα...
    SMALLVILLE 2001-2011,thanks for the memories

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRT1jF1sjqaE2OXNhfHECZP42o0vAGtV  M-9EfiguFDkqAUJs1s8&t=1

13.05.2011 BELIEVE

TV Master Το Avatar του/της GeorginaNik
    Likes / Thanks
    Θέλω να ελπίζω κι εγώ ότι το Scandal δεν θα τρέξει τόσο να γίνει ατίθασα νιάτα, γιατί το Grey's Anatomy εκεί έφτασε.

Καταλαβαίνω το πρωτόκολλο του νοσοκομείου, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εφόσον υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε υπεύθυνο και μαθητευόμενο (διαφορά αξίας και για αυτό εώς δύο θεωρώ ότι επιτρέπεται να πετάξουν μακριά) γιατί η αποζημίωση ήταν ίδια για όλους; Μέγα σφάλμα εφόσον ήθελε να το ρίξει εκεί.

Γενικά δεν τρελάθηκα. Το καλύτερο σημείο ήταν το παλικαράκι και η θύμηση του Μαρκ και της Λέξυ, καθώς και το πένθος του Ρίτσαρντ.

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us