Καταπληκτικό επεισόδιο, επιστροφή στην καλύτερη σειρά των τελευταίων ετών, με τον καλύτερο τρόπο. Η σκηνή με το όνομα στον τοίχο, γραμμένο με σπρέυ, όπως έχει ανεβάσει ο φίλος παραπάνω, τα λέει όλα.
Ο Τζέσι βουλιάζει στις τύψεις του και πραγματικά δεν ξέρω που θα τον οδηγήσει όλο αυτό. Αν και σέβομαι αυτή τη "λογική" πορεία των πραγμάτων, όσον αφορά την ψυχοσύνθεσή του, μιας και ο Paul είναι εξαιρετικός ηθοποιός, θα τον ήθελα πιο δραστήριο και ενεργητικό στη σειρά. Όχι ότι δεν ερμηνεύει άριστα, τον τρέχοντα ρόλο του.
Δεν περίμενα τόσο γρήγορα να έρθει αυτή η μονομαχία, ανάμεσα σε Walter και Hank. Μόνο καλό είναι κάτι τέτοιο, βέβαια, για τη συνέχεια.
Μου έλειψε πολύ το Breaking Bad. Όπως λέει κι ο φίλος Chiras, η μοναδική εξέλιξη των χαρακτήρων του κι ο τρόπος που αυτή μας δίνεται, μ' αυτήν τη σκηνοθεσία, είναι παρακαταθήκη για τη συνέχεια.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
Πολύ καλό επεισόδιο.Αρχίζει απίστευτα με το flashforward και έρχεται πολύ γρήγορα η μαχη Χανκς-Γουολτ που δεν περίμενα να έρθουν τόσο γρήγορα αντιμέτωποι.
Υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα τώρα....
Το επ ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Οι μάσκες έπεσαν και πάμε για ένα φινάλε που πιστεύω οτι θα καθιερώσει την σειρά στις κορυφαίες όλων των εποχών. Τελικά το να έχεις εξαιρετικούς ηθοποιούς και ανάλογο σενάριο κάνει την διαφορά.
Με την τελευταία ατάκα να έρχεται και να κλείνει το τρίπτυχο, το οποίο ήδη αποτελούνταν από "I am the guy who knocks" και "Say my name!"...., παρατηρώ ότι ο Walt πήρε γραμμή πολύ γρήγορα ότι κάτι ψιλιάστηκε ο Χανκ και κατ' εμέ αυτό δείχνει ότι θα τον "κερδίσει" και αυτόν. Από όσα βλέπουμε όμως και στο FF μάλλον θυσιάζοντας την οικογενειακή και άνετη ζωή που νομίζει ότι επιτέλους κατέκτησε.
Και για αυτό το τελευταίο, μάλλον θα ευθύνεται ο Jessie με κάποια εξομολόγηση-άφεση αμαρτιών..... Ήδη, το να δώσει χρήματα στην εγγονή του Mike, ήξερε ότι θα γύριζε μπούμερανγκ και περισσότερο εκτιμώ ότι θα το έκανε επίτηδες και παράλληλα για αυτό πήγε στον Saul, για να τον σταματήσει..... σε μια σύγκρουση αυτοσυντήρησης-ενοχών.....
Τέλος μια εκτίμηση για το finale.... ο Walt έχει ξεφύγει έχοντας σκηνοθετήσει τον θάνατό του, και έχοντας βάλει την οικογένεια του να γίνουν εθελοντικά μάρτυρες για να μπουν στο πρόγραμμα προστασίας, ώστε και αυτοί να είναι οκ και αυτόν να μην τον ψάχνει κανείς. Τώρα το γιατί να γυρίσει να πάρει τη ρυκίνη, το ψάχνω ακόμα....
Δεν μπορείς να αναπνεύσεις , μπορεις να ακούσεις τα καρδιοχτύπια σου (στα 2 τελευταία λεπτά ντραμς) , ταχυπαλμίες, κοιτάς άλαλη την οθόνη για κανα 5λεπτο μετα το τέλος.
Υeap Breaking Bad is back !
Speechless , δέος για την πρεμιέρα , για την σειρά , για τον Vince Gilligan
ΓΙΑ ΤΟ CAST
Δέος (και WTF HAPPENED)για το flashforward
Spoiler
Δέος για τον Bryan ,απο την μια θέλω κομματιάσω τον Walt , απο την αλλη (οχι θελω) αλλα λεω οχι ακόμα, He is Walt !
Στην σκηνή με Jesse,ευτυχως ξαναειδα χθες το 5x08, με επεισε, και εγω πιστεψα οτι o Mike ζουσε προς στιγμη ,δλδ Seriously Cranston θεέ
Μy Jesse,
So, ναι ξανά κομματια για μια αλλη μια φορά , απόλυτα δικαιολογημενα Aaron Paul's face δεν μπορώ!
πόσο μεγαλη στροφή απο περισυ
Αλλα ,Ξέρει πια , και όχι ακόμα ,όλα, Mr.White
Πάνω από ολα σημερα AMAZING DEAN NORRIS -HANK
Τα gifakia τα λένε ολα , ειδα τις σκηνές του 3 με 4 φορές
Δευτεριάτικη αποθέωση!!!
Τι να έχει συμβεί στο μέλλον και πόσο ΄΄μέλλον΄΄ ειναι αυτό που βλέπουμε?
Μία ερώτηση ειναι αυτή, αλλά μη ξεχνάμε ότι ο Χάιζεμπεργκ έχει οπλοστάσιο στο πορτ μπαγκάζ! Πάει για κάποια εκδίκηση άραγε?
Στο δε σήμερα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Η γνωστή πλέον ατάκα δείχνει ότι ο φίλος μας, αν και μας το απέδειξε πολλές φορές, δεν μασάει ουτε από συγγενείς και επιστρέφω στην πρωτη μου πρόταση.
Βράδυ Δευτέρας.
Απαραίτητο ποτάκι και BB.
Απίστευτες ερμηνείες!!!! Γουστάρουμε breaking bad all the way!!
Το επεισόδιο τα είχε όλα, συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε αυτή τη σειρά που δε μασάει με τίποτα! Δεν περίμενα για κανένα λόγο να δούμε από τώρα τη σύγκρουση Χανκ-Γουόλτ, ποιος ξέρει τι έπεται. Ένα πάρα πολύ δυνατό επεισόδιο που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί αυτή η σειρά πρέπει να τελειώσει, αφού βλέπουμε ότι οι σεναριογράφοι το χουν ρε παιδί μου!!!
Δώστε έναν πιο ενεργό ρόλο στον Τζέσι, λίγα επεισόδια μένουν, pleaseeeeeee
Εκπληκτικό πόσο εύκολα μπορεί να πει ψέματα ο Γουόλτ χωρίς καν να βλεφαρίσει, πραγματικά δεν πιστεύω ότι έχω ξαναδεί τέτοια εξέλιξη χαρακτήρα σε σειρά.
Για "πρώτο" επεισόδιο ήταν μια χαρά. Η ερμηνεία του Cranston είναι επική! Είναι τεράστιος, αν το Breaking Bad ήταν ταινία ο Cranston θα έπαιρνε μια κάσα όσκαρ!
Φοβερή πρεμιέρα!!!!
Το Flashforward πολύ καλό και πλέον όλοι ξέρουν την ταυτότητα του Γουολτ! Η ρυτίνη τελικά θα παίξει μεγάλο ρόλο...
Μου άρεσε πολύ η σκηνή Τζέσε-Γουολτ και ανυπομονώ για την μεταξύ τους σύγκρουση που πιστεύω θα γίνει όταν ο Τζέσε μάθει και σκληρότερες αλήθειες...
Ολα τα λεφτά βέβαια ήταν το τελευταίο 7λεπτο που πλέον ο Χανκ τα ξέρει όλα και γίνεται η σύγκρουσή τους... Δεν περίμενα να γίνει σε αυτό το επεισόδιο και ανυπομονώ για την συνέχεια...