2.21-3.02
Πολυ καλα επισοδεια τα Cogenitor,First Flight,Bounty και κορυφαια τα The Expanse,The Xindi,AnomalySpoiler
Δε μου αρεσε το RegenerationSpoiler
2.21-3.02
Πολυ καλα επισοδεια τα Cogenitor,First Flight,Bounty και κορυφαια τα The Expanse,The Xindi,AnomalySpoiler
Δε μου αρεσε το RegenerationSpoiler
3.03-3.13
Αρκετα καλος μεχρι στιγμης ο 3ος κυκλοςSpoiler
Καλυτερα επισοδεια τα Rajiin,Impulse,Twilight,Similitude,Carpenter Street,Chosen Realm και κορυφαια τα The Shipment,Proving GroundSpoiler
3.14-3.26
Πολυ καλη η συνεχεια και ειδικα το σερι των 7 επισοδειων μεχρι το φιναλε (Azati Prime,Damage,The Forgotten,E²,The Council,Countdown,Zero Hour) οπου εχουμε τα παντα,Spoiler
4.01-4.09
Ενδιαφερον και ο 4ος κυκλοςSpoiler
Πολυ καλα επισοδεια τα Borderland,Cold Station 12,The Augmentsκαι κορυφαια τα The Forge,Awakening,Kir'SharaSpoilerSpoiler
4.10-4.22
Ενδιαφεροντα πραγματα ειδικα στην τριλογια στο μεσον της σεζον.
Πολυ καλα επισοδεια τα Affliction,Divergence, Bound,Demons και το Terra Primeκαι κορυφαια τα Babel One,United,The AenarSpoilerSpoiler
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 7 Απριλίου 2019 στις 18:06
Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd
Ξεκίνησα κι εγώ. Εχω φτάσει στα μισά του δευτερου επεισοδίου και κοντευω να σκίσω τις φλέβες μου απο την βαρεμάρα.
Θα δούμε πως θα πάει και αυτό. Αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μου αρέσει λιγότερο από όλα τα άλλα. Προς το παρόν μόνο η Τπολ μου αρέσει. (Για ένα περίεργο λόγο πάντα οι πρώτοι που συμπαθώ είναι οι Bουλκάνιοι.)
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
Tελείωσα τις δύο πρώτες σεζόν.
Τα καλά: Μαθαίνουμε για το πως ξεκίνησαν αρκετά πράγματα.
Βλεπουμε πραγματικά πρώτες επαφές με γνωστά είδη. Και άλλα άγνωστα εντελώς.
Το ότι το αγαπημένο σπορ του καπταιν ειναι κάτι διαφορετικό από αμερικάνικο ποδόσφαιρο και μπειζμπολ που δεν καταλαβαίνει ο υπόλοιπος πλανήτης.
Το ότι δεν έχει αστικές ημερομηνίες αλλά κανονικές και μπορούμε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαεις για ποια περιοδο μιλάμε.
Τα κακά: Το τραγούδι, ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΠΟΥ με αυτή την αηδία.
Οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι εντελώς.
Δεν έχει χιουμορ. Ή μάλλον αυτό το λίγο που έχει είναι εντελώς αμερικανιά.
Το πόσο μπουρτζόβλαχοι ειναι οι ανθρωποι ακόμα και μετά από 100-150 χρόνια.
Γενικώς είναι μέχρι στιγμής είναι η χειρότερη απο τις σειρές αλλά έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.
Την τελειωσα. Μου αρεσε πρισσοτερο το δευτερο μισο της τεταρτης σεζον.
Ειχαμε πολυ ωραια γκεστ απο παρελθον και μελλον.
Στεναχωρηθηκα με την θυσια στο τελος παρολο που ηταν ενας χαρακτηρας που δεν συμπαθουσα στην αρχη.
Μου αρεσε που ειδα την αρχη πολλων πραγματων για το μελλον.
Και μαλλον πριν πιασω ξανα τις ταινιες θα δω ξανα την tos.
Και για να πω την μαυρη αληθεια, θεωρω οτι η τεταρτη σεζον ηταν καλυτερη απο σχεδον ολη τη σειρα του voyager.
|