Το τελείωσα κι εγώ. Τα έχετε πει όλα, οι προηγούμενοι και συμφωνώ, σχεδόν, σε όλα.
Spoiler
Ο Χίντλεσον είναι λίγο θηλυπρεπής, ο Λόρι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κακός, όχι στο τέλος μόνο, όπου έβριζε τους μαύρους κλπ...
Εμμ.. είχα κι άλλο πρόβλημα εγώ.... Έβλεπα τον τζόναθαν και σκεφτόμουν το μπλουζάκι με την καρδούλα, με την Taylor Swift.... Μα, είναι δυνατόν, αυτός ο άντρας;;;;;;
Πολύ καλή σειρά στο σύνολο, είχε αγωνία, είχε από όλα! Μία παλαιομοδίτικη αύρα την είχε, μού θύμισε λίγο ταινίες και σειρές όπου ο καλός δεν ήταν πολύ βίαιος, ήταν ιπποτικός, γοητευτικός (ε,ναι... είναι πολύ γοητευτικός ο άτιμος), εκδικήθηκε για
Spoiler
τη γυναίκα που γνώρισε για πολύ λίγο
...
Και ο κακός, σχεδόν συμπαθητικός.
Πέρασα πολύ καλά.
Άντζελα, φοβερή!!!
Το τελείωσα κι εγώ. Τα έχετε πει όλα, οι προηγούμενοι και συμφωνώ, σχεδόν, σε όλα.
Spoiler
Ο Χίντλεσον είναι λίγο θηλυπρεπής, ο Λόρι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κακός, όχι στο τέλος μόνο, όπου έβριζε τους μαύρους κλπ...
Εμμ.. είχα κι άλλο πρόβλημα εγώ.... Έβλεπα τον τζόναθαν και σκεφτόμουν το μπλουζάκι με την καρδούλα, με την Taylor Swift.... Μα, είναι δυνατόν, αυτός ο άντρας;;;;;;
Πολύ καλή σειρά στο σύνολο, είχε αγωνία, είχε από όλα! Μία παλαιομοδίτικη αύρα την είχε, μού θύμισε λίγο ταινίες και σειρές όπου ο καλός δεν ήταν πολύ βίαιος, ήταν ιπποτικός, γοητευτικός (ε,ναι... είναι πολύ γοητευτικός ο άτιμος), εκδικήθηκε για
Spoiler
τη γυναίκα που γνώρισε για πολύ λίγο
...
Και ο κακός, σχεδόν συμπαθητικός.
Πέρασα πολύ καλά.
Άντζελα, φοβερή!!!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!
Spoiler
Θηλυπρεπής ο Τομ. θυμισε μου να σου στείλω το τηλέφωνο μου, αν σου χτυπήσει την πόρτα να μου τον εστείλεις πακέτο μιας και για τέτοιο άντρα είμαι όχι απλώς διαθέσιμη αλλά ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ.
Καλά μη βαράς!
Είδα το μήνυμά σου και είπα "ωχ...... τί είπα και προκάλεσα τέτοια αντίδραση";;; και πάτησα δειλά δειλά το spoiler.... Αλλά
Spoiler
ευτυχώς, δεν ήταν τίποτα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Με λίγα λόγια, μού είπες ότι ο Χίντλεστον θα ερχόταν ΣΕ ΕΜΕΝΑ πρώτα!!! Χε χε.....
Λοιπόν, ΟΚ ας το πω διαφορετικά! Είναι μετροσέξουαλ. Ρε παιδί μου, όταν το μαλλί του φαίνεται πιο περιποιημένο από της γυναίκας και η "παραλλαγή" στο στρατόπεδο είναι φρεσκοσιδερωμένη, αυτός φρεσκαδούρα και καθόλου ιδρωμένος κλπ κλπ...... Είναι πολύ γοητευτικός, όμως.
Για να τον χαζεύεις.....
Καλά μη βαράς!
Είδα το μήνυμά σου και είπα "ωχ...... τί είπα και προκάλεσα τέτοια αντίδραση";;; και πάτησα δειλά δειλά το spoiler.... Αλλά
Spoiler
ευτυχώς, δεν ήταν τίποτα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Με λίγα λόγια, μού είπες ότι ο Χίντλεστον θα ερχόταν ΣΕ ΕΜΕΝΑ πρώτα!!! Χε χε.....
Λοιπόν, ΟΚ ας το πω διαφορετικά! Είναι μετροσέξουαλ. Ρε παιδί μου, όταν το μαλλί του φαίνεται πιο περιποιημένο από της γυναίκας και η "παραλλαγή" στο στρατόπεδο είναι φρεσκοσιδερωμένη, αυτός φρεσκαδούρα και καθόλου ιδρωμένος κλπ κλπ...... Είναι πολύ γοητευτικός, όμως.
Για να τον χαζεύεις.....
Ωραία σειρά.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι σαν κάτι να έλειπε στο δίδυμο των πρωταγωνιστών, ήθελα κι εγώ λίγο παραπάνω τρέλα στο μάτι άλλα ίσως αυτό ακριβώς ήθελαν να δείξουν ότι δεν είναι όλοι οι κακοί, τρελοί.
Μου είχε λείψει τρελά ο γιατρός και πολύ χάρηκα που τον είδα σε κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι τον είχα συνηθίσει.
Η πράκτορας, απλά εξαιρετική. Και η ξανθιά γαζέλα ήταν καλή στον ρόλο της και έσπαγα το κεφάλι μου να δω που την είχα ξαναδεί σχετικά πρόσφατα, να 'ναι καλά το imdb, από το Kettering Incident τη θυμόμουν.
In an interview with the U.K.’s Broadcast, director Susanne Bier revealed that scripts for a second season are “slowly being developed.” A warning to fans of the limited series: “Slowly” is the key word here.
“We all very much want to do a Season 2, but the thing we absolutely do not want is to do something that does not live up to the level of Season 1,” she said. “That would be a really bad idea.”
Προχωραει η δευτερη σεζον, αφου ο Matthew Orton ανελαβε να γραψει το σεναριο. Η νεα σεζον θα ακολουθησει καινουργια ιστορια μιας και δεν υπαρχει σεναριο και βιβλιο απο τον John Le Carre.