Σελίδα 20 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 1018192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 191 έως 200 από 204

Θέμα: Survivor Greece - Season 4 (ΣΚΑΙ)

TV Guru! Το Avatar του/της bill667
    Likes / Thanks
    Ηταν πολύ ωραίο αν και προβλέψιμο.

Παρεμπιπτόντως την έννοια "στρατιγική" όπως την είδα να χρησιμοποιείται στο παρόν νήμα, την άκουσα να λέγεται και από τον "μάνατζερ ράγκμπι" ο οποίος είχε παρακολουθήσει όλα τα survivor του κόσμου.

Στην ελληνική γλώσσα η στρατιγική έχει κάπως πιο διαφορετική έννοια.

Χαίρομαι που σαν χώρα δεν εγκρίνουμε τα πισοπλατα μαχαιρώματα και την υποκρισία (αυτό φάνηκε άλλωστε) απλώς θα πρέπει ο Έλληνας τηλεθεατής να περιμένει ένα χρονικό διάστημα για να κατασταλάξει η άποψή του για τους παίχτες. Οχι από το δεύτερο επεισόδιο να βγάζει πόρισμα.

Κατά τ' άλλα θεωρώ ότι η μεγαλύτερη αρετή αυτής της Τούρκικης παραγωγής είναι ότι περιέχει αθλήματα τα οποία δεν γνωρίζουν οι παίχτες και επομένως δεν μπορούν να προπονηθούν σε αυτά, αλλά κατά τη διάρκειά τους "μαθαίνουν" πως είναι καλύτερο να τα παίξουν.

Μιλάμε δηλαδή για ένα νέο τύπο αθλητισμού που ο παίκτης δεν ξέρει τι να περιμένει από το αγώνισμα.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την bill667; 6 Ιουλίου 2017 στις 17:21

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την bill667 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    θα πρέπει ο Έλληνας τηλεθεατής να περιμένει ένα χρονικό διάστημα για να κατασταλάξει η άποψή του για τους παίχτες. Οχι από το δεύτερο επεισόδιο να βγάζει πόρισμα.
    Νομίζω ότι το μένος του κοινού κατά της Ευριδίκης οφείλεται ακριβώς σ' αυτή τη βιασύνη, όπως και στη στρατηγική απόφαση του Σκάι να μη μας δείξει τι ακριβώς είχε συμβεί με τον Ντάνο και τον είχαν στην μπούκα τόσοι άνθρωποι και για τόσο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, δε μάθαμε ποτέ τι παίχτηκε, με αποτέλεσμα όσοι από την ομάδα του τον ζούσαν 24 ώρες το 24ωρο και ήξεραν γιατί είχαν ενοχληθεί μαζί του να εμφανίζονται ως η "κακή κλίκα", που τον σνόμπαραν επειδή "ήθελε να τους φάει τη δόξα" (μια από τις πιο γελοίες θεωρίες που αναπτύχθηκε και γιγαντώθηκε στα κοινωνικά δίκτυα). Και αν ο Χανταμπάκης και η Πασχάλη έβγαλαν πραγματικά έναν πολύ αντιπαθητικό εαυτό με τις πράξεις και τα λόγια τους (ιδίως ο πρώτος), οι υπόλοιποι πραγματικά θεωρώ ότι αδικήθηκαν από τον κόσμο (άσε που μπορεί και να είχαν και δίκιο).

Αν το Survivor του χρόνου κρατήσει την ίδια τακτική για ψηφοφορίες και αποχωρήσεις, οι παίχτες σίγουρα θα είναι πιο υποψιασμένοι μπροστά στην προοπτική της περίφημης 24ωρης ψηφοφορίας και της λίστας των Top-9 (ή 10). Το κοινό, από την άλλη, δύσκολα δε θα βιαστεί να βγάλει και πάλι γρήγορα συμπεράσματα, γιατί στο παραμυθάκι που βλέπει θέλει να ξέρει εξαρχής ποιος είναι ο κακός λύκος, ποια η κακιά μάγισσα και ποιος η αθώα παιδούλα και το άδολο, λαϊκό, γενναίο παλικάρι.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

3. Thanks bill667 thanked for this post
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την bill667 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    θα πρέπει ο Έλληνας τηλεθεατής να περιμένει ένα χρονικό διάστημα για να κατασταλάξει η άποψή του για τους παίχτες. Οχι από το δεύτερο επεισόδιο να βγάζει πόρισμα.
    Νομίζω ότι το μένος του κοινού κατά της Ευριδίκης οφείλεται ακριβώς σ' αυτή τη βιασύνη, όπως και στη στρατηγική απόφαση του Σκάι να μη μας δείξει τι ακριβώς είχε συμβεί με τον Ντάνο και τον είχαν στην μπούκα τόσοι άνθρωποι και για τόσο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, δε μάθαμε ποτέ τι παίχτηκε, με αποτέλεσμα όσοι από την ομάδα του τον ζούσαν 24 ώρες το 24ωρο και ήξεραν γιατί είχαν ενοχληθεί μαζί του να εμφανίζονται ως η "κακή κλίκα", που τον σνόμπαραν επειδή "ήθελε να τους φάει τη δόξα" (μια από τις πιο γελοίες θεωρίες που αναπτύχθηκε και γιγαντώθηκε στα κοινωνικά δίκτυα). Και αν ο Χανταμπάκης και η Πασχάλη έβγαλαν πραγματικά έναν πολύ αντιπαθητικό εαυτό με τις πράξεις και τα λόγια τους (ιδίως ο πρώτος), οι υπόλοιποι στ' αλήθεια θεωρώ ότι αδικήθηκαν από τον κόσμο (άσε που μπορεί να είχαν και δίκιο).

Αν το Survivor του χρόνου κρατήσει την ίδια τακτική για ψηφοφορίες και αποχωρήσεις, οι παίχτες σίγουρα θα είναι πιο υποψιασμένοι μπροστά στην προοπτική της περίφημης 24ωρης ψηφοφορίας και της λίστας των Top-9 (ή 10). Το κοινό, από την άλλη, δύσκολα δε θα βιαστεί να βγάλει και πάλι γρήγορα συμπεράσματα, γιατί στο παραμυθάκι που βλέπει θέλει να ξέρει εξαρχής ποιος είναι ο κακός λύκος, ποια η κακιά μάγισσα και ποιος η αθώα παιδούλα και το άδολο, λαϊκό, γενναίο παλικάρι.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

5. Likes maroulucky liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της maroulucky
    Likes / Thanks
    Πάει κι αυτό. Τα 2 τελευταία επεισόδια (ημιτελικός/τελικός) θα μπορούσαν να είχαν πολύ καλύτερη ροή. Μου άρεσαν τα βιντεάκια, ήθελα κι άλλα αλλά, έστω και μετά το τέλος της ψηφοφορίας, κι αφού τους έχεις ΟΛΟΥΣ εκεί ρώτα τους κάτι. Ποια είναι η γνώμη τους για τον καθένα κλπ. Απογοητεύτηκα με αυτό.

Νομίζω αποδείχτηκε ότι όταν οι Έλληνες αποφασίσουμε να 'ασχοληθούμε' με ριάλιτι μπορούμε να κερδίσουμε και παίκτες από την Κύπρο.
    Ο Αγγελόπουλος κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο να θεωρείται φαβορί με αυτό τον άδικο 'διωγμό' αλλά οι γερές βάσεις μπήκαν με εκείνη την ψηφοφορία όπου έγινε γνωστή γιατί κέρδισε 'το ψέμα και η αδικία'. Και όπως λέει και η Χριστίνα, σίγουρα κάποιοι παίκτες αδικήθηκαν από τον κόσμο.

Ο Ντάνος ήταν μακράν ο καλύτερος αγωνιστικά και σίγουρα είναι δικαιότατα νικητής.

Υγ. Η σημερινή συνέντευξη του στο Πανόραμα ήταν καταπληκτική, είπε πάρα πολλά για Χανταμπάκη & Μαχητές
    Υγ2. Ο λόγος του στο τελευταίο συμβούλιο ήταν ένα ακόμα boost στο ήδη θερμό κλίμα που υπήρχε υπέρ του. Ειδικά το κομμάτι που είπε για τα 'άτομα που με γνώρισαν καλύτερα' (Μπο & Ευρυδίκη), το ότι ένιωθε ανεπιθύμητος κλπ. Και ήταν αλήθεια!
    The End of an Era. Don't Freak Out.
    "Don't cry because it's over, smile because it happened."
    -Chuck Series Finale January 27 2012

TV Guru! Το Avatar του/της green lantern
    Likes / Thanks
    Αναμενόμενη κ Δίκαιη πιστεύω η νίκη του Αγγελόπουλου. Σκληραγωγημένος, πάλεψε περισσότερο από όλους τους άλλους, μου έδειξε ότι μπορεί να επιβιώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μετά την υποτιθέμενη "ένωση" έχασα το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι. Νομίζω πως ο ΣΚΑΙ ή ο Τούρκος παραγωγός δεν είχαν σκεφτεί και πολύ πως θα γίνει η ένωση και τι θα γίνει μετά. Ο τελευταίος μήνας ήταν επαναλαμβανόμενος, αναμασάγαμε τα ίδια κ τα ίδια, η ομαδικότητα συνέχιζε να υπάρχει ακόμα και όταν έγινε ατομικό και το μόνο που άλλαξε ήταν τα έπαθλα που έγιναν πολύ μεγαλύτερα. Το φαβορί ήταν ξεκάθαρο. Θέλω στο επόμενο να υπάρξει πιο έντονος ανταγωνισμός, περισσότερα άτομα με τη δυναμική του Ντάνου ώστε το κοινό να προβληματιστεί στη ψήφο του. Τα τρία τελευταία βράδια της ψηφοφορίας ήταν πολύ βαρετά, ελπίζω σε αλλαγές του χρόνου γιατί θα πάει άκλαυτο. Καλό καλοκαίρι σε όσους το είδαν ( κ σ όσους δεν το είδαν φυσικά), όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σέριφο.
    Παίζει να είμαι από του ελάχιστους που συμπάθησαν την Ευρυδίκη.

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    δεν επιτρέπεται η ανάδειξη του τελικού νικητή να μην εξαρτάται από μονομαχία με τον αντίπαλο αλλά από ψηφοφορία του κοινού, αυτά είναι φλούφλικα πράγματα (κι ας είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά, Άρη).
    Μεγάλη η συζήτηση και όσοι βλέπουν το πως παίζεται το Αμερικάνικο ξέρουν ότι τον τελικό νικητή τον βγάζουν οι συμπάικτες του και ΟΧΙ ο λαός.
    Αξιζε, δεν άξιζε, ο ντάνος στο USA Survivor θα είχε φύγει από τους πρώτους. Κάτι τέτοιους μάγκες τους καθαρίζουν τα λαμόγια της παρέας.
    Όπως ακριβως δηλαδή είχε γίνει ΄΄τότε΄΄ όπου οι 2 ξανθιές πέταξαν έξω τον Ηλία Βαλάση, τον ΄΄πρόδρομο΄΄ του ντάνου. Καλό παιδί και εκείνος, γυμνασμένος, ΟΥΚάς, αληθινός survivor, αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ΄΄είναι πολλά τα λεφτά Άρη΄΄.
    Δεν ξέρω εάν το 2ο που ετοιμάζουνε θα έχει την ίδια απήχηση. Εξαρτάται από τα πρόσωπα, αλλά αυτό που είδαμε 5 μηνες τώρα ΔΕΝ είναι το Survivor που ξέρω. Μάλιστα, βλέποντας κάποια πράγματα για το Survival που ετοιμάζει το Ε, το βρίσκω πιο ενδιαφέρον!
    Το δικό μας λοιπόν Survivor, όσο και αν μας πρήξανε ότι είναι παιχνίδι ανατροπών, μόνο τέτοιο δεν ήταν. Ο νικητής είχε αποφασιστεί από το κοινό από τις πρώτες εβδομάδες του παιχνιδιού.

Υγ/ Το ενδιαφέρον που είχα για το παιχνίδι σταμάτησε από τότε που έμεινε μέσα η Ευριδίκη και ε΄φυγε η Λάουρα. Το ΄΄βιολί΄΄ συνεχίστηκε με τον ΜΠΟ και όλη της η συμπεριφορά έδειξε ότι, είτε πρόκειτο για μεγάλη π....νίτσα ή ότι ήταν στημένη για να ελέγχει τις καταστάσεις. Πιστεύω το 2ο.
    Ηταν η πρώτη φορά, μετά από χρόνια, παρουσίας στο τηλεοπτικό κοινό και προφανώς θέλανε να κυλήσουν όλα όπως τα είχαν σχεδιάσει.
    Όσο αφορά το τριήμερο ημιτελικών κλπ κλπ, πολύ κακό για το τίποτα. Ψάχνανε, ψάχνανε...νησί για να το κάνουν και τελικά δημιούργησαν μια παιδική παράσταση όπου γέμισαν το άλσος με πιτσιρίκια για να ουρλιάζουν, ενώ απέφυγαν να δώσουν τον λόγο σε όλους τους συμμετέχοντες, μην τυχόν γίνει καμια στραβή και χαλάσει η μαγιονέζα.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την tasoskratos; 7 Ιουλίου 2017 στις 12:48
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την green lantern Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Παίζει να είμαι από του ελάχιστους που συμπάθησαν την Ευρυδίκη.
    Μαζί σου κι εγώ. Καλή, σταθερή παίχτρια και αδίκως πιστεύω μπήκε στη μαύρη λίστα του κοινού, αφού είναι εντελώς πιθανό να είχε δίκιο στην αρχική της εκτίμηση για τον Ντάνο και να άλλαξε γνώμη στη συνέχεια.
    Maybe there's hope.

Horace Mann

Nίκος Καζαντζάκης

10. Likes maroulucky, kostas1995 liked this post
    TV Maniac Το Avatar του/της nwosu
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Όπως ακριβως δηλαδή είχε γίνει ΄΄τότε΄΄ όπου οι 2 ξανθιές πέταξαν έξω τον Ηλία Βαλάση, τον ΄΄πρόδρομο΄΄ του ντάνου. Καλό παιδί και εκείνος, γυμνασμένος, ΟΥΚάς, αληθινός survivor, αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι, ΄΄είναι πολλά τα λεφτά Άρη΄΄.
    Σαν τώρα θυμάμαι την οργή του κόσμου για την αποχώρηση του Βαλάση. Kαι στα καπάκια η Ορθούλα άφησε την Ευαγγελία να κερδίσει τη τελευταία μονομαχία, κι η Ευαγγελία πήρε στον τελικό τον (αντιπαθέστατο) Νίκο. Έτσι παίζεται το Survivor! Kill or be killed.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την nwosu; 10 Ιουλίου 2017 στις 21:09

12. Thanks tasoskratos thanked for this post
    TV Maniac Το Avatar του/της maroulucky
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την HristinaB Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Μαζί σου κι εγώ. Καλή, σταθερή παίχτρια και αδίκως πιστεύω μπήκε στη μαύρη λίστα του κοινού, αφού είναι εντελώς πιθανό να είχε δίκιο στην αρχική της εκτίμηση για τον Ντάνο και να άλλαξε γνώμη στη συνέχεια.
    Κι εγώ μαζί σας. Την συμπαθούσα από την αρχή και στη συνέχεια ακόμα περισσότερο όταν την είδα και σαν παίκτρια.
    Η ίδια είπε ότι έκανε λάθος, τι άλλο να κάνει πια;
    Δεν το θεωρώ και πολύ δύσκολο σε τέτοιες συνθήκες να παρεξηγηθείς με κάποιον... Πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με δύσκολους χαρακτήρες ή έντονες προσωπικότητες, κάτι που είναι και οι 2.
    The End of an Era. Don't Freak Out.
    "Don't cry because it's over, smile because it happened."
    -Chuck Series Finale January 27 2012

14. Likes bill667 liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Survivor 2 trailer

superheronews.gr

Σελίδα 20 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 1018192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις