Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο ... 23456 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 31 έως 40 από 56

Θέμα: Game of Thrones 7x01 - Dragonstone

1.  
    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
    Συνολικά Ψήφησαν
    57 Χρήστες
    8,2

για να ψηφήσετε
    7x01
    Dragonstone

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    Jon organizes the defense of the North. Cersei tries to even the odds. Daenerys comes home.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    16/07/2017 - 20:00
    GMT -5
    17/07/2017 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της hakinen
    Likes / Thanks
    Πολυ καλό επεισόδιο.

Μου άρεσε η συζήτηση Αρυας στρατιωτών. Ειπώθηκαν μεγάλες αλήθειες. Διαχρονικές.
    Εχω την αισθηση οτι η μικρη ειχε εχθρικη διαθεση στην αρχη και σκεφτηκε να τους σκοτωσει, στην πορεια ομως άλλαξε γνωμη. Αν καταλαβα ο ξανθούλης ειναι διασημος τραγουδιστης; Αγνωστος σε εμένα αλλα οκ, δεν ειναι της γενιας μου.

Μου άρεσε η ''Μερα της Μαρμότας'' του Σαμ. Πρωτη φορα δειχνουν κατι τέτοιο, διαφορετικό, το βρήκα εξυπνο αντιπερισπασμό απο την γενικοτερη μαυρίλα.
    Ειχα την εντύπωση πως η υπαρξη δρακόγυαλου στο Dragonstone ηταν κοινή γνώση και το ''ωπ κοιτα τι βρήκα ο φουστης, να το πω αμέσως στον Τζον'' υπερβολικό. Μπορει να κάνω και λάθος όμως.
    Πάντως ολα τα πλάνα των πετρωμάτων στην αποβίβαση της Ντανυ φωνάζανε οψιδιανός.
    Στο βιβλίο που διαβαζε ο Σαμ, ειδαμε την εικόνα ενος στιλέτου. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι το Βαλυριανο στιλέτο με το οποιο εγινε η απόπειρα κατα του Μπραν στην 1η σζ. Ηταν του Τυριον που το ειχε χασει στα χαρτια απο τον LF ή το ανάποδο. Δεν θυμάμαι ακριβως.

Ο καγκουρας λεει θα κανει ενα δωρο στην Σερσευ μετα το οποιο δεν θα μπορει να αρνηθει την πρόταση γαμου. Τι μπορεί να είναι αυτό; Θα επιτεθει στον στόλο της Ντανυ; Θα προσπαθησει να σκοτώσει/συλλάβει τα αμμόφιδα και την Ελλάρια; Who knows; Θα δούμε.
    Εχει καπου αναφερθεί οτι εχει 1000 πλοια; Δεν το πρόσεξα. Νομιζω οτι ο στολος της Ντανυ ειναι πολύ μεγαλύτερος. Σιγουρα παντως τα καλαμάρια κατέχουν την τεχνη της ναυτοσύνης και ειναι θανασιμος κινδυνος στην θαλασσα, ακόμα και με μικρότερο στολο.

Για την διαφωνια Τζον/Σανσα σχετικα με την τυχη των Οικων που τους προδωσαν. Θεωρω οτι και οι δυο εχουν δικιο. Οποια απόφαση και να προκρινόταν θα ηταν εξίσου σωστή. Τα επιχειρήματα ειναι δυνατα και για τις δυο πλευρές. Εδω βεβαια να πω οτι μου κακοφάνηκε το γεγονος οτι οι αρχοντες αυτων των οικων ειναι πλεον δυο μωρα. Σαν να μας λενε και τι θελατε να κανει ο Τζον; Να σκοτώσει τα παιδάκια; Ύπουλο κατω απο την ζωνη τύπημα κυριοι D&D. Οποια και να ηταν η απόφαση θα ηταν συνεπής ως προς το υφος. Δεν μου αρεσει ομως ο τροπος που το εδωσαν. Ο καλος αισθηματιας Τζον και η άκαρδη Σανσα. Τεσπα το ξεπερνάω. Δεν ξεπερνάω ομως το γεγονος οτι αποδοκιμάστηκα και κακοφάνηκε σε πολλούς η δημόσια εκφραση αντίθετης γνωμης απο την Σανσα. Αλάθητο εχει μονο ο Πάπας. Η Σανσα κάθεται στο ιδιο τραπέζι με τον Τζον. Διπλα του. Ειναι η αρχόντισσα του Winterfell, ειναι η τελευταία Stark. Αν δεν εχει βαρύνουσα γνωμη αυτή ποια έχει; Η μικρη Μορμοντ; (Οκ παιδια, ειπαμε γουστάρουμε με την μικρή, αλλά το τερματίσατε. Μια δυο εχει το γουστο του, αλλα κρατηθείτε και λιγο.)

@Τασο.

Η Αρυα μπορει να πλησιάσει την Σερσευ. Σκεψου ποιοι ειναι ο κυκλος της και ψαξε να βρεις ποιος θα πεθάνει ωστε να πάρει την ταυτότητα του. Στοιχηματιζω οτι καπως ετσι θα γίνει. Πρωτος υποψηφιος ο Κουάιμπερν.

Δηλωνω απόλυτα ευχαριστημενος απο την πρεμιέρα. Περιμενω τα καλύτερα για την συνέχεια.
    Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

3. Likes ria237, vagonar, tasoskratos liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Η Αρυα μπορει να πλησιάσει την Σερσευ. Σκεψου ποιοι ειναι ο κυκλος της και ψαξε να βρεις ποιος θα πεθάνει ωστε να πάρει την ταυτότητα του. Στοιχηματιζω οτι καπως ετσι θα γίνει. Πρωτος υποψηφιος ο Κουάιμπερν.
    Δεν θα στοιχημάτιζα εναντίον σου!
    από τον κύκλο της είναι ο πιο προσιτός αλλά...Εδώ χωράνε πολλά αλλά, με πρώτο και καλύτερο ότι δεν περιμένω να δω σε αυτόν τον κύκλο δολοφονία ή οτιδήποτε άλλο που να αφορά τον θάνατο της Σερσέι.
    Ένα το κρατούμενο.
    Δεύτερον.
    Επειδή η σειρά μας έχει συνηθίσει, λόγω τηλεόρασης, λόγω έλλειψης χρόνου λόγω...κλπ κλπ, να μας δείχνει κάποια θέματα αρπακολατζίδικα, ειδικά για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως είναι η δολοφονία της Σερσέι από την Άρυα, θα ήθελα να δω την προετοιμασία. Το σχέδιο της Άρυα. Όχι ξαφνικά πχ τον Ψ Κουάιμπερν να βγάζει την μάσκα και από κάτω την Αρυα με το χαμόγελο του Τιτανομέγιστου
    Τώρα θα μου πεις με τόσα λίγα επεισόδια και με τόσα ανοιχτά θέματα, ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. Ναι, αλλά ο Σαμ από χιλιάδες βιβλία έπεσε πάνω σε αυτό που έψαχνε, ο τυχερός!!!

Ο καγκουρας λεει θα κανει ενα δωρο στην Σερσευ μετα το οποιο δεν θα μπορει να αρνηθει την πρόταση γαμου.
    Επειδή πέρασε από το μυαλό μου το δώρο που θα της κάνει, αλλά δεν θυμάμαι ακριβως τι κάνει το συγκεκριμένο και τι παρενέργειες έχει, για να μην κάνω λάθος, έβγαλα από το ράφι το ΄΄σκονάκι΄΄και άντε τώρα να ψάχνω...

edit: Εχω και μία απορία, γιατί πολύς λόγος γίνεται για τα 1000 πλοία του κάγκουρα. Η Ντάνι & ΣΙΑ ήδη έχουν φτάσει και λογικά όποια μάχη θα γίνει, αυτή θα γίνει στην στεριά. Άρα, το πολύ πολύ τα 1000 πλοία να γίνουν καυσόξυλα από τα δρακουλίνια της θυαλλογέννητης.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την tasoskratos; 21 Ιουλίου 2017 στις 16:54
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

5. Likes johny f liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    ^
    Ο Σαμ πήρε βιβλία από τα ενδότερα, γεμάτα σπόιλερ, όχι τα μπροστινά που διαβάζει η χλέμπα. Εγώ περίμενα να πέσει σε μεγαλύτερο σπόιλερ όχι απλά πού υπάρχει δρακόγυαλο.

Τώρα που είπα σπόιλερ, προσοχή τι λέμε και πώς το λέμε. Μη σποιλεριασετε κόσμο χωρίς λόγο.

7. Likes johny f liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την hakinen Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δεν ξεπερνάω ομως το γεγονος οτι αποδοκιμάστηκε και κακοφάνηκε σε πολλούς η δημόσια εκφραση αντίθετης γνωμης απο την Σανσα. Αλάθητο εχει μονο ο Πάπας. Η Σανσα κάθεται στο ιδιο τραπέζι με τον Τζον. Διπλα του. Ειναι η αρχόντισσα του Winterfell, ειναι η τελευταία Stark. Αν δεν εχει βαρύνουσα γνωμη αυτή ποια έχει;
    Η Σάνσα είναι η Αρχόντισσα του Γουίντερφελ, ο Τζον είναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Οι αποφάσεις που θα λαμβάνονταν σε αυτό το συμβούλιο (και στα επόμενα) δε σχετίζονται με εσωτερικά θέματα του Γουίντερφελ, αλλά με την τύχη ολόκληρου του Γουέστερος. Η Σάνσα δεν έχει καμία θέση να αμφισβητεί ΔΗΜΟΣΙΑ το Βασιλιά, όταν διακυβεύονται τόσα πολλά. Θέλει να του πει την άποψή της; Ο Τζον ποτέ δεν την εμπόδισε να το κάνει, αν και δεν έχει και κανέναν ιδιαίτερο λόγο να εκτιμά τις στρατηγικές της ικανότητες. Θα το κάνει, όμως, κατ' ιδίαν, ώστε να μην υπονομεύσει το κύρος του Τζον απέναντι στους συμμάχους τους...

... εκτός κι αν αυτό ακριβώς είναι η επιδίωξή της, μετά και τα λογάκια του Μικροδάχτυλου.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

9. Likes johny f liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Τώρα που είπα σπόιλερ, προσοχή τι λέμε και πώς το λέμε. Μη σποιλεριασετε κόσμο χωρίς λόγο.
    Ουπς, που εγινε το φάουλ, διότι πλέον μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Εάν εννοείς αυτή μου την πρόταση, παρέλειψα να βάλω τις λέξεις ΄΄πιθανόν, ίσως΄΄.

Επειδή πέρασε από το μυαλό μου το δώρο που θα της κάνει, αλλά δεν θυμάμαι ακριβως τι κάνει το συγκεκριμένο και τι παρενέργειες έχει, για να μην κάνω λάθος, έβγαλα από το ράφι το ΄΄σκονάκι΄΄και άντε τώρα να ψάχνω...
    Αυτό το είπα γιατί δεν έχω αρχείο με τα όλα τα επεισόδια και δεν θυμάμαι τι έχει ειπωθεί στο γυαλί οπότε σκέφτηκα να ψάξω αλλού.
    Γιαυτό κιόλας δεν ανέφερα ονομαστικά περί πιθανού δώρου.
    Όσο αφορά το όνομα του Κουάιμπερν κι εδώ πρόκειται περί πιθανού σεναρίου στα πλαίσια της κουβέντας.
    Spoilers ειδικά τώρα δεν μπορούν να υπάρχουν. Η σειρά βρίσκεται πολύ μπροστά και έχει πάρει τον δικό της δρόμο. Οι παραγωγοί βέβαια μπορούν να βγάλουν όποιον λαγό θέλουν από τα καπέλα τους.
    Εάν τώρα ο λαγός βασίζεται σε κάτι που έχει γράψει στο μακρυνό παρελθόν ο Μάρτιν, συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν πρέπει να ειπωθούν ονόματα και καταστάσεις για οτιδήποτε.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

Likes / Thanks
    @Χριστίνα
    Η Σανσα ειναι αρχοντισα του Winterfell και κατα κάποιο τροπο επικεφαλής του Οικου Stark ως η τελευταία επιζήσασα.
    Εγω δεν βλέπω να αμφισβητεί, βλέπω να εκφέρει άποψη, σοβαρή άποψη με δυνατά επιχειρήματα, η οποία βρίσκει και σύμφωνους πολλούς απο τους παρευρισκόμενους άρχοντες όπως ισως πρόσεξες.
    Προσωπικα ετσι φαντάζομαι ενα συμβούλιο ανθρώπων με ανοιχτό μυαλό και σεβασμό εκατέρωθεν.
    Η άλλη οπτικη ειναι τα συμβούλια του .. Τζοφρυ.

Εσυ μενεις στην όποια αμφισβήτηση, που για εμένα δεν υπάρχει. Εγω μενω στο ειρωνικο υφακι του Τζον οταν απάντάει, Ποιον να ακούσω, εσένα; Φαουλ, πέναλτυ και αποβολή.

@Τασο
    Ας μεινουμε σε αυτα που μας δινει η σειρά.
    Σχετικα με τον στόλο. Ο Εουρον (σαν μοντελο της Τογιοτα μου κανει αυτο το όνομα), λεει εχει χιλιάδες πλοία. Η Ντανυ με την υπόθεση οτι καθε πλοιο χωράει περιπου 100 ανθρώπους και την δηλωση περσι οτι χωρανε οριακα να εχει 1200; 1500; Αυθαίρετη εκτίμηση βέβαια αλλα δεν νομιζω να ειναι μακρυα απο την πραγματικοτητα.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την hakinen; 22 Ιουλίου 2017 στις 19:26

12. Likes tasoskratos liked this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Η Σάνσα δεν είναι αρχόντισσα του Γουίντερφελ.
    Πριν τους Ταργκάρυεν το Γουίντερφελ ήταν η έδρα του βασιλιά του βορρά. Μετά έγινε η έδρα του warden δεν ξέρω πώς μεταφράζεται του βορρά. Οπότε είτε αρχόντισσα είναι η Σάνσα και ο βασιλιάς του βορρά δεν έχει έδρα και είναι ξεκάρφωτος, είτε το Γουίντερφελ είναι η έδρα του βασιλιά και η Σάνσα απλά η αδερφή του.

Likes / Thanks
    Ο Αρχοντας του Winterfell, o Βασιλιας του Βορρά και ο Φύλακας του Βορρά ειναι τρεις διαφορετικοι τίτλοι.
    Μπορει να τους κατέχει ενας άνθρωπος, μπορει και οχι. Οταν υπαρχει Βασιλιας δεν υπάρχει Φυλακας.
    Το WInterfell ειναι το πατρογονικό κάστρο των Stark. Των Stark επαναλαμβάνω.
    Ειναι μεγάλο κάστρο. Φαντάζομαι μπορεί να φιλοξενήσει εναν Βασιλιά και να το χρησιμοποιήσει ως εδρα του.
    Χωρις να ειναι ξεκάρφωτος.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την hakinen; 22 Ιουλίου 2017 στις 19:20

TV Guru!
    Likes / Thanks
    Επίσης όταν υπάρχει βασιλιάς στο Γουίντερφελ ΔΕΝ υπάρχει άρχοντας.
    Αρχόντισσα κάποιου κάστρου είναι είτε η γυναίκα του άρχοντα είτε η μοναδική θηλυκή κληρονόμος ή η μεγαλύτερη θηλυκή, όπως είναι η αρχόντισσα Μόρμοντ.

Δώσε παραπλήσιο παράδειγμα από την ιστορία του Γουέστερος όπου σε ένα κάστρο υπήρχε και βασιλιάς και άρχοντας ή αρχόντισσα ταυτόχρονα. Δεν θα βρεις.

Οπότε ξαναεπιστρέφουμε, είτε η Σάνσα είναι η αρχόντισσα του Γουίντερφελ και ο βασιλιάς του Βορρά είναι ξεκάρφωτος χωρίς κάστρο, είτε δεν υπάρχει άρχοντας/αρχόντισσα στο Γουίντερφελ και το κάστρο ανήκει στον βασιλιά του βορρά και η Σάνσα είναι απλά η αδερφή του βασιλιά.

Likes / Thanks
    ..................................
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την hakinen; 23 Ιουλίου 2017 στις 09:36

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο ... 23456 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας