Δεν χαθηκε ολος ο στρατος των Λαννιστερ, επισης υπαρχει και ο Γιουρον αλλα και ο Χρυσος Λοχος του Εσσος
Ο Γιουρον είναι Φουρταδο δεν είναι 11αδας Ποιος χέσ..κε αν πεθάνει και πότε ? Θα πάει να φυστικ..σει τη βασίλισσα και θα τον βάλει το βουνό σε κανα βαζάκι δεν είναι καν spoiler λογική εξέλιξη για τέτοιους παπ...ρες είναι !
1ον, ΟΛΟΣ ο χρυσός είναι στο Κινγκ΄ς Λαντινγκ. Το θέμα βέβαια όπως είπε κι ο "Τόμσεν" είναι να φτάσει στην Iron Bank. Οπότε έχουμε ακόμα.
2ον, η Σέρσι ουσιαστικά έχει μόνο στόλο διότι πέρα από τα δρακουλίνια, οι Ντοθράκι δεν αστειεύονται. Προφητικό κάργα το "Your people can't fight".
3ον, ο Μπραν έπαψε να είναι ο Μπραν όταν έγινε το Κοράκι. Το είπε και ο ίδιος ότι απλά θυμάται αμυδρά πώς ήταν όταν ήταν ο Μπραν Σταρκ και η μικρή του είπε ότι ο Μπραν πέθανε στη σπηλιά.
Μερικές επιπλέον σκόρπιες παρατηρήσεις.
Η Σάνσα έβγαλε μια ζήλια; έναν φόβο; στην μάχη Μπρίεν-Άρυα.
Έπισης διάβασα πολλούς που ανέφεραν ότι ο Μπραν ανταπέδωσε την αγκαλιά της Άρυα αλλά όχι της Σανσα. Ίδωμεν τι προμηνύουν όλα αυτά.
Αρχίσαμε το σπρώξιμο για Τζον και Ντάνι και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, δεν κωλύομαι στη συγγένεια, εδώ βλέπουμε άλλα κι άλλα, απλά μη μου το κάνετε αυτό, δε θέλω.
Ο Μικροδάχτυλος είδε το τέλος του να έρχεται, αυτό ήταν το βλέμμα του μετά την ατάκα του Κορακιού.
Επίσης πολύ νωρίς αποκαλύφτηκε το μυστικό όπλο ενάντια στα δρακουλίνια αλλά εξακολουθώ να περιμένω απώλειες.
1ον, ΟΛΟΣ ο χρυσός είναι στο Κινγκ΄ς Λαντινγκ. Το θέμα βέβαια όπως είπε κι ο "Τόμσεν" είναι να φτάσει στην Iron Bank. Οπότε έχουμε ακόμα.
2ον, η Σέρσι ουσιαστικά έχει μόνο στόλο διότι πέρα από τα δρακουλίνια, οι Ντοθράκι δεν αστειεύονται. Προφητικό κάργα το "Your people can't fight".
3ον, ο Μπραν έπαψε να είναι ο Μπραν όταν έγινε το Κοράκι. Το είπε και ο ίδιος ότι απλά θυμάται αμυδρά πώς ήταν όταν ήταν ο Μπραν Σταρκ και η μικρή του είπε ότι ο Μπραν πέθανε στη σπηλιά.
Μερικές επιπλέον σκόρπιες παρατηρήσεις.
Η Σάνσα έβγαλε μια ζήλια; έναν φόβο; στην μάχη Μπρίεν-Άρυα.
Έπισης διάβασα πολλούς που ανέφεραν ότι ο Μπραν ανταπέδωσε την αγκαλιά της Άρυα αλλά όχι της Σανσα. Ίδωμεν τι προμηνύουν όλα αυτά.
Αρχίσαμε το σπρώξιμο για Τζον και Ντάνι και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, δεν κωλύομαι στη συγγένεια, εδώ βλέπουμε άλλα κι άλλα, απλά μη μου το κάνετε αυτό, δε θέλω.
Ο Μικροδάχτυλος είδε το τέλος του να έρχεται, αυτό ήταν το βλέμμα του μετά την ατάκα του Κορακιού.
Επίσης πολύ νωρίς αποκαλύφτηκε το μυστικό όπλο ενάντια στα δρακουλίνια αλλά εξακολουθώ να περιμένω απώλειες.
Το είπε και ο ίδιος ότι απλά θυμάται αμυδρά πώς ήταν όταν ήταν ο Μπραν Σταρκ και η μικρή του είπε ότι ο Μπραν πέθανε στη σπηλιά.
Για μένα η σκηνή αυτή ήταν άκυρη γιατί η μικρή ήταν μαζί του καιρό και έπρεπε να το έχει καταλάβει.
Είναι κατα κάποιο τρόπο φυσιολογικό αυτό. Είναι πιο κοντά στην ηλικία και έκαναν παρέα μεταξύ τους τότε. Ενώ η χαζή, ήταν πιο απομονωμένη.
Λυπάμαι αλλά αυτό θα γίνει. Και δεν σου μιλαω για βιβλία κτλ. Στο λέω σαν εκτίμηση. Το λέει μέχρι κι ο τίτλος: A Song of Ice and Fire.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.
ΕΠΟΣ ! Πολυ χαίρομαι που διόρθωσαν το σφολι της προηγούμενης εβδομάδας και είδαμε μια επεισοδιαρα με τα όλα της . Η σκηνοθεσία άπλα απίστευτη ! Εύκολο 10/10 , και με κάνει να ξεχάσω το 5/10 του προηγούμενου. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
υ.γ. Είμαι ο μόνος , που ενώ η Αρυα ήταν από τις αγαπημένες μου , τώρα έχει αρχίσει να μου την σπάει ?
Απλά Επικό!!! Τα εντυπωσιακότερα οπτικά εφέ που έχουμε δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά ισάξια υπερπαραγωγών του Χόλυγουντ και άψογα σκηνοθετημένα. Υπέροχη Η Νταϊνέρις πάνω στο δράκο με το βλέμμα της να σπάζει κόκκαλα από την αποφασιστικότητα. Η Clarke έγραψε ιστορία στην TV με αυτές τις σκηνές σε αυτό το επεισόδιο.
Πόσο επικούρα το επεισόδιο; Πόσο;
Ντάξει, τα τελευταία 15 λεπτά έδωσαν άπειρο πόνο, κι ακόμα περισσότερο στην Σέρσεϊ.
Η Ντάνυ δεν αστειεύτηκε κι όρμησε με τον Ντρόγκο και τους έκανε κυριολεκτικά στάχτη
μαζί με τους Ντοθράκι που έπαιρναν κεφάλια.
Πλέον όλοι οι Σταρκ μαζί(ο Τζον διακοπάρει Νότια)αλλά λίγο ξινή την είδα την Σάνσα
στη σκηνή της Άρυα με την Μπριέν. Όσο για τον Μικροδάκτυλο, αυτός μάλλον άρχισε να καταλαβαίνει
πως σβήνει σιγά σιγά το καντηλάκι του. Όσο για τον Τζέιμι, δεν βλέπω να πεθαίνει, απλά θα ζήσει
για να πει από πρώτο χέρι τι τους έκανε η Δρακομάνα. Άπειρα ρισπέκτια σε όλες τις σκηνές μάχης
και του δράκου. Τζόν, πέτα καμιά πρόταση γάμου να την στείλεις αδιάβαστη ρε μπαγλαμά.
Στόκε Τζέιμι, αν της πετούσες το χέρι σου, παίζει να την πετύχαινες.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την smallville; 8 Αυγούστου 2017 στις 03:04
ειδα το επεισοδιο χθες...ακομη δεν μπορω να εκφρασω την επικοτητα που ειχε το επεσιοδιο..shortest episode yet...αλλα it was bloody brilliant.!!! εξαιρετικο.!!! ηρεμα με τον Ντρογκο μην μας παρει ο διαολος ετσι.?? ελπιζω να μην ειχε δηλητηριο ή κατι.!!
Στο τελευταιο 10-15λεπτο τσουτσουριασα. Απο τις πιο απιστευτες σκηνες που χω δει γενικοτερα (ειμαι κ φαν της Καλισι απο νωρις - ισως για αυτο).
Αλλά μωρη Καλισι αφου βλεπεις οτι το πρωτο βελος δεν σε πετυχαινει και φαινεται οτι παρατηρεις πως δεν ειναι σαν τα άλλα βελη,τι παρορμηση,τι αφελεια ειναι αυτη κ πηγες να την πατησεις ετσι....Ελεος. Δρακο εχεις κ ο αλλος... ''ραημενταλ'' κ πηγες να τον ψοφησεις. Γυναικες παντου απαραδεκτες οδηγοι. Ακομα κ σε δρακο.
Ερωτηση:
1* ξερουμε τπτ αν το βελος εχει δηλητηριο κλπ;;;
2* τα παιδια του δασους δεν ειχαν φτιαξει τους white walkers;;; Θυμαμαι λαθος; Πολεμουσαν εναντιων των πρωτων ανθρωπων;;;;