Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο ... 23456 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 31 έως 40 από 53

Θέμα: Game of Thrones 7x04 - The Spoils of War

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    58 Χρήστες
    9,7
    για να ψηφήσετε
    7x04
    The Spoils of War

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εμφάνιση Περίληψης
    The Lannisters pay their debts. Daenerys weighs her options.
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    06/08/2017 - 20:00
    GMT -5
    07/08/2017 - 05:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Maniac Το Avatar του/της geon565
    Likes / Thanks
    Moments

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Series addicted since: Friday the 13th
    and Tales of the Gold Monkey

3. Thanks kKKK thanked for this post
    Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της MrSolo
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την geon565 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Δεν χαθηκε ολος ο στρατος των Λαννιστερ, επισης υπαρχει και ο Γιουρον αλλα και ο Χρυσος Λοχος του Εσσος
    Ο Γιουρον είναι Φουρταδο δεν είναι 11αδας Ποιος χέσ..κε αν πεθάνει και πότε ? Θα πάει να φυστικ..σει τη βασίλισσα και θα τον βάλει το βουνό σε κανα βαζάκι δεν είναι καν spoiler λογική εξέλιξη για τέτοιους παπ...ρες είναι !

5. Likes DamnFineCherryPie liked this post
    Super Moderator Το Avatar του/της greekie
    Likes / Thanks
    1ον, ΟΛΟΣ ο χρυσός είναι στο Κινγκ΄ς Λαντινγκ. Το θέμα βέβαια όπως είπε κι ο "Τόμσεν" είναι να φτάσει στην Iron Bank. Οπότε έχουμε ακόμα.

2ον, η Σέρσι ουσιαστικά έχει μόνο στόλο διότι πέρα από τα δρακουλίνια, οι Ντοθράκι δεν αστειεύονται. Προφητικό κάργα το "Your people can't fight".

3ον, ο Μπραν έπαψε να είναι ο Μπραν όταν έγινε το Κοράκι. Το είπε και ο ίδιος ότι απλά θυμάται αμυδρά πώς ήταν όταν ήταν ο Μπραν Σταρκ και η μικρή του είπε ότι ο Μπραν πέθανε στη σπηλιά.

Μερικές επιπλέον σκόρπιες παρατηρήσεις.

Η Σάνσα έβγαλε μια ζήλια; έναν φόβο; στην μάχη Μπρίεν-Άρυα.
    Έπισης διάβασα πολλούς που ανέφεραν ότι ο Μπραν ανταπέδωσε την αγκαλιά της Άρυα αλλά όχι της Σανσα. Ίδωμεν τι προμηνύουν όλα αυτά.

Αρχίσαμε το σπρώξιμο για Τζον και Ντάνι και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, δεν κωλύομαι στη συγγένεια, εδώ βλέπουμε άλλα κι άλλα, απλά μη μου το κάνετε αυτό, δε θέλω.

Ο Μικροδάχτυλος είδε το τέλος του να έρχεται, αυτό ήταν το βλέμμα του μετά την ατάκα του Κορακιού.

Επίσης πολύ νωρίς αποκαλύφτηκε το μυστικό όπλο ενάντια στα δρακουλίνια αλλά εξακολουθώ να περιμένω απώλειες.

7. Thanks bill667, kKKK thanked for this post
    Likes ATHENA1971, Έστερ, valerossi liked this post
    Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την greekie Εμφάνιση Δημοσίευσης
    1ον, ΟΛΟΣ ο χρυσός είναι στο Κινγκ΄ς Λαντινγκ. Το θέμα βέβαια όπως είπε κι ο "Τόμσεν" είναι να φτάσει στην Iron Bank. Οπότε έχουμε ακόμα.

2ον, η Σέρσι ουσιαστικά έχει μόνο στόλο διότι πέρα από τα δρακουλίνια, οι Ντοθράκι δεν αστειεύονται. Προφητικό κάργα το "Your people can't fight".

3ον, ο Μπραν έπαψε να είναι ο Μπραν όταν έγινε το Κοράκι. Το είπε και ο ίδιος ότι απλά θυμάται αμυδρά πώς ήταν όταν ήταν ο Μπραν Σταρκ και η μικρή του είπε ότι ο Μπραν πέθανε στη σπηλιά.

Μερικές επιπλέον σκόρπιες παρατηρήσεις.

Η Σάνσα έβγαλε μια ζήλια; έναν φόβο; στην μάχη Μπρίεν-Άρυα.
    Έπισης διάβασα πολλούς που ανέφεραν ότι ο Μπραν ανταπέδωσε την αγκαλιά της Άρυα αλλά όχι της Σανσα. Ίδωμεν τι προμηνύουν όλα αυτά.

Αρχίσαμε το σπρώξιμο για Τζον και Ντάνι και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, δεν κωλύομαι στη συγγένεια, εδώ βλέπουμε άλλα κι άλλα, απλά μη μου το κάνετε αυτό, δε θέλω.

Ο Μικροδάχτυλος είδε το τέλος του να έρχεται, αυτό ήταν το βλέμμα του μετά την ατάκα του Κορακιού.

Επίσης πολύ νωρίς αποκαλύφτηκε το μυστικό όπλο ενάντια στα δρακουλίνια αλλά εξακολουθώ να περιμένω απώλειες.
    Το είπε και ο ίδιος ότι απλά θυμάται αμυδρά πώς ήταν όταν ήταν ο Μπραν Σταρκ και η μικρή του είπε ότι ο Μπραν πέθανε στη σπηλιά.
    Για μένα η σκηνή αυτή ήταν άκυρη γιατί η μικρή ήταν μαζί του καιρό και έπρεπε να το έχει καταλάβει.

Είναι κατα κάποιο τρόπο φυσιολογικό αυτό. Είναι πιο κοντά στην ηλικία και έκαναν παρέα μεταξύ τους τότε. Ενώ η χαζή, ήταν πιο απομονωμένη.

Λυπάμαι αλλά αυτό θα γίνει. Και δεν σου μιλαω για βιβλία κτλ. Στο λέω σαν εκτίμηση. Το λέει μέχρι κι ο τίτλος: A Song of Ice and Fire.
    Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.

TV Master Το Avatar του/της MrVolcom
    Likes / Thanks
    ΕΠΟΣ ! Πολυ χαίρομαι που διόρθωσαν το σφολι της προηγούμενης εβδομάδας και είδαμε μια επεισοδιαρα με τα όλα της . Η σκηνοθεσία άπλα απίστευτη ! Εύκολο 10/10 , και με κάνει να ξεχάσω το 5/10 του προηγούμενου. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

υ.γ. Είμαι ο μόνος , που ενώ η Αρυα ήταν από τις αγαπημένες μου , τώρα έχει αρχίσει να μου την σπάει ?
    Reality is just a matter of perception

10. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes DamnFineCherryPie liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της solonlakis
    Likes / Thanks
    Απλά Επικό!!! Τα εντυπωσιακότερα οπτικά εφέ που έχουμε δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά ισάξια υπερπαραγωγών του Χόλυγουντ και άψογα σκηνοθετημένα. Υπέροχη Η Νταϊνέρις πάνω στο δράκο με το βλέμμα της να σπάζει κόκκαλα από την αποφασιστικότητα. Η Clarke έγραψε ιστορία στην TV με αυτές τις σκηνές σε αυτό το επεισόδιο.

12. Thanks kKKK thanked for this post
    TV Guru! Το Avatar του/της smallville
    Likes / Thanks
    Πόσο επικούρα το επεισόδιο; Πόσο;
    Ντάξει, τα τελευταία 15 λεπτά έδωσαν άπειρο πόνο, κι ακόμα περισσότερο στην Σέρσεϊ.
    Η Ντάνυ δεν αστειεύτηκε κι όρμησε με τον Ντρόγκο και τους έκανε κυριολεκτικά στάχτη
    μαζί με τους Ντοθράκι που έπαιρναν κεφάλια.
    Πλέον όλοι οι Σταρκ μαζί(ο Τζον διακοπάρει Νότια)αλλά λίγο ξινή την είδα την Σάνσα
    στη σκηνή της Άρυα με την Μπριέν. Όσο για τον Μικροδάκτυλο, αυτός μάλλον άρχισε να καταλαβαίνει
    πως σβήνει σιγά σιγά το καντηλάκι του. Όσο για τον Τζέιμι, δεν βλέπω να πεθαίνει, απλά θα ζήσει
    για να πει από πρώτο χέρι τι τους έκανε η Δρακομάνα. Άπειρα ρισπέκτια σε όλες τις σκηνές μάχης
    και του δράκου. Τζόν, πέτα καμιά πρόταση γάμου να την στείλεις αδιάβαστη ρε μπαγλαμά.

Στόκε Τζέιμι, αν της πετούσες το χέρι σου, παίζει να την πετύχαινες.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την smallville; 8 Αυγούστου 2017 στις 03:04

14. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes DamnFineCherryPie, kallinikh liked this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    ειδα το επεισοδιο χθες...ακομη δεν μπορω να εκφρασω την επικοτητα που ειχε το επεσιοδιο..shortest episode yet...αλλα it was bloody brilliant.!!! εξαιρετικο.!!! ηρεμα με τον Ντρογκο μην μας παρει ο διαολος ετσι.?? ελπιζω να μην ειχε δηλητηριο ή κατι.!!

16. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes DamnFineCherryPie, Εγώ. liked this post
    Newbie
    Likes / Thanks
    Στο τελευταιο 10-15λεπτο τσουτσουριασα. Απο τις πιο απιστευτες σκηνες που χω δει γενικοτερα (ειμαι κ φαν της Καλισι απο νωρις - ισως για αυτο).

Αλλά μωρη Καλισι αφου βλεπεις οτι το πρωτο βελος δεν σε πετυχαινει και φαινεται οτι παρατηρεις πως δεν ειναι σαν τα άλλα βελη,τι παρορμηση,τι αφελεια ειναι αυτη κ πηγες να την πατησεις ετσι....Ελεος. Δρακο εχεις κ ο αλλος... ''ραημενταλ'' κ πηγες να τον ψοφησεις. Γυναικες παντου απαραδεκτες οδηγοι. Ακομα κ σε δρακο.

Ερωτηση:

1* ξερουμε τπτ αν το βελος εχει δηλητηριο κλπ;;;

2* τα παιδια του δασους δεν ειχαν φτιαξει τους white walkers;;; Θυμαμαι λαθος; Πολεμουσαν εναντιων των πρωτων ανθρωπων;;;;

18. Thanks kKKK thanked for this post
    Likes DamnFineCherryPie liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της smallville
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Εγώ. Εμφάνιση Δημοσίευσης

2* τα παιδια του δασους δεν ειχαν φτιαξει τους white walkers;;; Θυμαμαι λαθος; Πολεμουσαν εναντιων των πρωτων ανθρωπων;;;;
    Ναι, τους έφτιαξαν για να διώξουν τους ανθρώπους, αλλά όταν είδαν πως δεν τους βγήκε το σχέδιο, λογικά τότε
    συμμάχησαν με τους ανθρώπους.

20. Thanks kKKK, Εγώ. thanked for this post
Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο ... 23456 ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία