Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8

Θέμα: Arrow 6x14 - Collision Course

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    12 Χρήστες
    7,9
    για να ψηφήσετε
    6x14
    Collision Course

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    15/02/2018 - 19:00
    GMT -5
    16/02/2018 - 03:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Δυνατό το επεισόδιο. Δεν βλέπω σύντομα την επανένωση της ομάδας. Μάθαμε και ο Ντίας είναι αυτός που θέλει να καταστρέψει τον Όλιβερ. Περίεργη η τελευταία, προς παρόν δεν πιστεύω τον ισχυρισμό περί απαγωγής που είπε η Black Siren.
    superheronews.gr

3. Likes auron12 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της smallville
    Likes / Thanks
    Και μετά από αυτό το επεισόδιο δε βλέπω να επανενώνονται οι ομάδες.

TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Ωραίο το επεισόδιο, οι δύο υπό ομάδες έγιναν πραγματικά μπάχαλο σε αυτό το επεισόδιο και εγώ δεν έχω την ελπίδα μετά από όλα αυτά που συνέβησαν να ενωθούν ξανά! Ο Ρενέ στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, η Λόρελ ξέφυγε και μαζί πέταξαν και τα χρήματα που είχε δώσει ο Όλιβερ στον Τζέιμς! Είχαμε μια μικρή υποψία ότι η κανονική Λόρελ θα επέστρεφε στη σειρά με κάποιο τρόπο και νομίζω πως ότι είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο μου, τέλος πάντων αυτή η εξέλιξη δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο θέλω να δω πως θα το διαχειριστούν!

Βαθμολογία: 8/10.

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    πολυ καλο το επεισοδιο...δεν λεω.!! και γενικα ο χωρισμος της ομαδας οδηγησε σε ενδιαφερουσες ιστοριες.! αλλα σε καποια φαση πρεπει να τελειωνουν..ειτε να φυγουν σε αλλη πολη.!! είτε να kick the bucket.!

7. Likes veronica1 liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την GeorgeCR7 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ωραίο το επεισόδιο, οι δύο υπό ομάδες έγιναν πραγματικά μπάχαλο σε αυτό το επεισόδιο και εγώ δεν έχω την ελπίδα μετά από όλα αυτά που συνέβησαν να ενωθούν ξανά! Ο Ρενέ στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, η Λόρελ ξέφυγε και μαζί πέταξαν και τα χρήματα που είχε δώσει ο Όλιβερ στον Τζέιμς! Είχαμε μια μικρή υποψία ότι η κανονική Λόρελ θα επέστρεφε στη σειρά με κάποιο τρόπο και νομίζω πως ότι είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο μου, τέλος πάντων αυτή η εξέλιξη δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο θέλω να δω πως θα το διαχειριστούν!

Βαθμολογία: 8/10.
    δεν νομίζω να είναι η κανονική Λόρελ η σωσίας είναι αφού φοράει τα ίδια ακριβώς ρούχα και είναι στα ίδια σημεία χτυπημένη ! προφανώς κόλπο είναι για να κλέψει την ταυτότητα της κανονικής Λόρελ για το κοινό δλδ και να εμφανιστεί πάλι δημόσια στον κόσμο!
    spiros#27

TV Guru! Το Avatar του/της veronica1
    Likes / Thanks
    Μπάχαλο γίναμε πατριώτη και πως να το σώσουμε το έργο ενα πράμα Βαριέμαι αυτές τις κόντρες τους όσο τίποτα. Κρίμα για τον Ρενέ, ελπίζω να μη μας αποχαιρετήσει, όπως η Λόρελ και τα χρήματα... Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολι μας που είναι και λιγο στον κόσμο του.. Είδομεν στο επόμενο...

Newbie Το Avatar του/της spyretospap
    Likes / Thanks
    Αααχ Θεέ μου... ειλικρινά δεν αντέχω άλλο. Πραγματικά ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. Αυτή η team b μου έχει σπάσει τα νεύρα.
    Από τη μία η μουρλή που σάλεψε επειδή έφαγαν τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ γκόμενό της αλλά δεν μας αφορά τι ήταν γιατί ήταν και γκόμενός μας, οπότε το παραβλέπουμε...
    από την άλλη ο κοντός που μας το παίζει θιγμεεεεενος τόσον καιρό και μιλάει για έλλειψη εμπιστοσύνης ενώ τους είχε προδώσει κανονικότατα (η λογική μας στέλνει τα χαιρετίσματά της)
    καλά ο Κέρτις βρήκε την ευκαιρία να το παίξει μεγάλος εγκέφαλος και αισθάνεται ευλογημένος στην τοποθεσία γραφεία της Έλικας.
    Όπως λέει και η παροιμία "έκανε κι η μύγα κώλο..." μου 'θελαν και ξεχωριστή ομάδα τρομάρα τους.
    Μπορεί να τους πατήσει και τους 3 μια νταλίκα να ησυχάσουμε; Μπορούν να εξαφανιστούν στο τέλος της σεζόν με κάποιο τρόπο και να μην τους ξαναδούμε;
    Όχι τίποτα άλλο αλλά δε με αφήνουν να απολαύσω όσο θέλω τη σεζόν που μέχρι στιγμής είναι ωραιότατη.

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us