-
8 Σεπτεμβρίου 2019, 18:11
TV Guru!
Στο ίδιο μοτίβο και η δεύτερη σεζόν , μου άρεσε δεν βαρέθηκα κάπου , κανονικά ήθελε 5-6 επεισόδια ακόμα και να τελειώσει , άντε τώρα πάλι 1 χρόνο για 8 επεισόδια μόνο. Αφού πάει για 3 σεζόν ελπίζω να είναι και η τελευταία !
-
25 Σεπτεμβρίου 2019, 15:39
TV Guru!
Τέλος και από εμένα η δεύτερη σεζόν, αρκετά καλή ήταν, είχε ενδιαφέρον η υπόθεση που μας παρουσίασαν και ο τρόπος που το έκαναν με τις αναδρομές, όπως και ο τρόπος που χειρίστηκαν την δολοφονία της Μαρίνα από την πρώτη σεζόν! Βέβαια δεν έλειψαν και τα κενά αλλά και οι ευκολίες, όπως και οι επαναλήψεις σε διάφορες σκηνές! Μου άρεσαν οι νέοι χαρακτήρες, ταίριαζαν με τους ήδη υπάρχοντες, περιμένω και την τρίτη σεζόν που ελπίζω να είναι και η τελευταία, μην το παρατραβήξουν, δεν θα έχει νόημα κανένα!
-
5 Οκτωβρίου 2019, 00:34
Αρχισυντάκτης
Ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
18 Φεβρουαρίου 2020, 21:57
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
2 Μαρτίου 2020, 19:26
Αρθρογράφος
Season 3 - Official Trailer
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
22 Μαρτίου 2020, 02:58
TV Guru!
Πολύ καλή η 3 σεζόν ! Καλύτερη από την δεύτερη. Είχε δυνατές στιγμές αρκετό συναίσθημα και καλύτερες ερμηνείες από αρκετούς χαρακτήρες. Ολοκληρώθηκε κατά κάποιο τρόπο ολόκληρη η ιστορία της πρώτης σεζόν , θα έχουμε 2 ακόμα σεζόν σίγουρα να δούμε πως θα το συνεχίσουν από εδώ κ πέρα. Το τέλος βέβαια μ θύμισε εμένα αρκετά το τέλος της 3 σεζόν του 13 reasons. Ελπίζω αφού συνεχίζει μα συνεχίσει ωραία.
-
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν. Οι Mina El Hammani, Danna Paola, Ester Exposito, Alvaro Rico & Jorge Lopez αποχώρησαν από τη σειρά ενώ οι Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Aron Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas και Georgina Amoros θα επιστρέψουν.
ΠΗΓΗ
-
Φανταστική η 3η σεζόν ελπίζω να είναι σίγουρο για 4η σεζόν.
Ήταν πολύ ωραίο που στο τέλος όλοι με μια γροθιά στήριξαν την Λου αλλά λίγο άκυρο από την στιγμή που και ο Πόλο έκανε το ίδιο.
-
21 Ιουλίου 2020, 17:08
Αρχισυντάκτης
Οι Andres Velencoso, Manu Rios, Carla Diaz, Martina Cariddi, Pol Granch και Diego Martin έκλεισαν για ρόλο.
ΠΗΓΗ
-
15 Φεβρουαρίου 2021, 14:14
Αρχισυντάκτης
αρκετα καλη η δευτερη σεζον...ειχε μπολικο ενδιαφερον αν και τη δουλεια την ειχα μυριστει.!!! η σειρα γενικα εχει αμερικανικα standards ως παραγωγή απλά ειναι ισπανοφωνη.!!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes