-
29 Ιουλίου 2021, 17:17
Αρθρογράφος
-
24 Σεπτεμβρίου 2021, 18:13
Αρθρογράφος
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
24 Σεπτεμβρίου 2021, 21:47
Αρχισυντάκτης
-
11 Οκτωβρίου 2021, 13:40
Αρχισυντάκτης
-
11 Οκτωβρίου 2021, 13:47
Moderator
Διαβαζω οτι θα εχουμε 6 επεισοδια με συνεχομενη πλοκη και στη συνεχεια 3 special επεισοδια μεσα στο 2022, πριν αναλαβει ο RTD και αποχωρησει η Jodie.
Νομιζω οτι ειναι πολυ θετικο νεο η επιστροφη του RTD. Δυστυχως διαβασα προσφατα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να επιστρεψει ο Christopher Eccleston για το special για τα 6ο χρονια της σειρας, καθως οι σχεσεις του με τον RTD δεν ειναι καθολου καλες.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
11 Οκτωβρίου 2021, 13:49
Αρχισυντάκτης
εγω προσωπικα περιμενω να φυγει ο δημιουργος κυριως.!!! δεν με χαλασε η επιλογη γυναικας στο ρολο του Δοκτωρα αλλα σιγουρα οι ιστοριες δεν ηταν και οι καλυτερες.!! not everything should read in our times...
-
17 Οκτωβρίου 2021, 10:38
TV Guru!
Ελάτε να πάρετε φρέσκο τρέιλερ! 31 Οκτωβρίου η επιστροφή!

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
17 Οκτωβρίου 2021, 10:52
TV Maniac
RTD πίσω στο who? Κοίτα να δεις που θα ψήσουν και μένα να το ξεκινήσω πάλι οι μπαγάσες 
Παίδες λύστε μου μια απορία αν δε βαριέστε. Έχω μείνει πίσω στον 11, και την αποχώρηση του. Βαριέμαι να κάτσω να δω όλα τα επεισόδια από την 7η σεζόν και μετά. Ποια θα μου προτείνατε να δω έτσι ώστε να γνωρίζω τι έχει παιχτεί μέχρι και σήμερα, όταν βγει η επόμενη σεζόν?
-
17 Οκτωβρίου 2021, 11:04
TV Guru!
Δεν έχεις δει καθόλου 12;;; Αααααα, δύσκολα τα πράγματα, έχουν υπάρξει σοβαρές εξελίξεις... Θα κάνω ένα refresh (ευτυχώς έγραφα μακροσκελέστατες αναλύσεις και μάλλον θα θυμηθώ σχετικά εύκολα) και θα σου απαντήσω.

Maybe there's hope.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
17 Οκτωβρίου 2021, 11:47
TV Guru!
Λοιπόν.
Απ' ό,τι βλέπω, την 8η σεζόν την έχεις δει όλη. Δεν ήσουν ιδιαίτερα φαν. Και θα υποθέσω ότι δε θυμάσαι και τίποτα.
8Χ01, "Deep Breath". Δεν είναι σπουδαίο, αλλά τα πρώτα επεισόδια του κάθε νέου Ντόκτορ είναι σημαντικά, οπότε κάνε μια επανάληψη αν θες, περισσότερο για να μπεις ξανά στο κλίμα.
8Χ02, "Into the Dalek".
Το λάτρεψες.
8Χ04, "Listen". Διθυραμβικές κριτικές από όλους. Εκτός από μένα, φυσικά. Ατμοσφαιρικό, ναι. Και γίνεται και κάτι σημαντικό. Κρίμα, όμως, που ο Μόφατ ασελγεί συστηματικά στο canon.
8Χ07, "Kill the Moon". Πάλι διθυραμβικές κριτικές από όλους, εκτός από τη φιλική γκρινιάρα της γειτονιάς σας. Δεν είναι μυθολογικό επεισόδιο, οπότε δε θα χάσεις και τίποτα από τη βασική ιστορία, αν δεν το δεις.
8Χ08, "Mummy on the Orient Express". Δεν του φαίνεται από τον τίτλο, αλλά ήταν καλό. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, όταν το λέω εγώ, απ' όλους τους ανθρώπους. Εντούτοις, επίσης δεν είναι μυθολογικό.
8Χ11, "Dark Water" και 8Χ12, "Death in Heaven". Διπλό μυθολογικό φινάλε σεζόν. Πρέπει να το δεις, έχει σημαντικές εξελίξεις. Αλλά δεν είναι ιδαίτερα καλό και αυτή τη φορά δεν το λέω μόνο εγώ.
Από δω και κάτω είναι terra incognita για σένα.
8Χ99, "Christmas Special: Last Christmas". Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της Μόφατ εποχής. Του έδωσα 9, το πιστεύεις;;;

Maybe there's hope.
Horace Mann
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes