-
3 Μαΐου 2015, 20:44
TV Guru!
-
3 Μαΐου 2015, 21:11
Αρθρογράφος
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Reben
Her (Spike Jonze, 2013)
Ο Spike Jonze γράφει και σκηνοθετεί μια υπέροχη ιστορία στο όχι και τόσο μακρινό και παράξενα οικείο μέλλον. Το Her είναι πρωτότυπο, είναι έξυπνο, είναι διασκεδαστικό, είναι γοητευτικά αλλόκοτο, είναι ρομαντικό και βαθιά ανθρώπινο. Και αποφεύγει τα κλισέ που περιμένει να συναντήσει κανείς έχοντας στο μυαλό του ταινίες ανάλογης θεματολογίας. Ο Joaquin Phoenix είναι γι' ακόμα μια φορά απολαυστικός. Τεράστιος ηθοποιός, απ' τους πολύ αγαπημένους μου. Ξεχωρίζει και η Amy Adams που επίσης μου αρέσει όπου την έχω δει, ενώ η "παρουσία" της Scarlett Johansson είναι πιο ερωτεύσιμη απο ποτέ. Απ' τις αγαπημένες μου ταινίες των τελευταίων ετών. Η μάλλον... στο διάολο τα συγκρατημένα λόγια... Απ' τις αγαπημένες μου ταινίες ever!!!
Η πιο αγαπημένη μου ταινία για το 2013.
Twister (dir. Jan de Bont, 1996) (R)
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
3 Μαΐου 2015, 23:43
"Comet"
Πολύ καλο, εξαιρετική φωτογραφία και μουσική
-
4 Μαΐου 2015, 00:16
TV Guru!
bored to death
Inherent Vice (Paul Thomas Anderson, 2014)
Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια να το ολοκληρώσω αλλά είναι τόσο αφόρητα βαρετό που δεν αξίζει τον κόπο.
-
-
4 Μαΐου 2015, 00:46
TV Master
Reben
Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια να το ολοκληρώσω αλλά είναι τόσο αφόρητα βαρετό που δεν αξίζει τον κόπο.
Δεν το λάτρεψα το Inherent Vice, αλλά μόνο βαρετό δεν το βρήκα. Είχε αρκετές στιγμές που με έκαναν να χαμογελάσω. Μόνο μη σε διαβάσουν οι oπαδοί του PTA
Το Her ήταν κι εμένα η αγαπημένη μου ταινία του 2013, μαζί με το Before Midnight.
-
-
4 Μαΐου 2015, 02:38
TV Guru!
The X-Files: Fight the Future (E)
If I quit now, they win.
Μιας και λέμε για το Her, εμένα δε μου άρεσε.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
4 Μαΐου 2015, 03:10
Αρθρογράφος
Una donna per amica - Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο η ταινία αλλός χαρακτήρας του πρωταγωνιστή είχε γέλιο.
-
4 Μαΐου 2015, 03:13
Αρχισυντάκτης
Avengers Age of Ultron...
-
5 Μαΐου 2015, 03:36
TV Guru!
Κομμάτια από 'δω κι από 'κει από τα πρώτα 6 Star Wars, που είδε ο φίλος μου. Τα επεισόδια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ δεν τα παλεύω με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Τα IV, V, VI τα σπάνε.
May the fourth be with you.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
-
6 Μαΐου 2015, 04:56
Newbie
Inherent Vice 2014
Το αρχικό γέλιο που έγινε κλάμα, η προσωρινή ανησυχία που καταλήγει σε λύτρωση και η επιστροφή στις "ρίζες". Κάπως έτσι μου έχει μείνει η ταινία αλλά το μακράν μεγαλύτερο ατού της είναι το τεράστιο δίδυμο Φίνιξ-Μπρόλιν που κεντάνε σε κάθε τους επαφή! Κλάμα και με Όουεν Ουίλσον
Reben
Φίλε Ρέμπεν, νομίζω ότι αν υπομείνεις την πιο δύσκολη πρώτη ώρα θα ανταμειφθείς με φυσική και αυθόρμητη ψυχαγωγία!