Σελίδα 1679 από 2279 ΠρώτοΠρώτο ... 6791179157916291669167716781679168016811689172917792179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 16.781 έως 16.790 από 22784

Θέμα: Ποια ταινία είδατε σήμερα;

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Hours - Την είδα λόγω του Paul Walker.
    superheronews.gr

2. Likes greg_m liked this post
    Newbie
    Likes / Thanks
    ειδα προχθες
    the kids are alright- δεν ειναι αριστουργημα αλλα το ευχαρισρτηθηκα πληρως.πολυ ευχαριστη δραμεντι και η benning αψογη.
    και χθες ειδα
    autumn sonata-παμε στα σοβαρα τωρα.σχεδον αριστουργηματικο.σπουδαια ηθοποιος η bergman και επισης το ιδιο ο συνονοματος της σκηνοθετης.μην το δειτε στις ακεφιες σας, αλλα αξιζει την παρακολουθηση σας καποια στιγμη.

TV Guru! Το Avatar του/της steda
    Likes / Thanks
    --Elysium--

TV Guru! Το Avatar του/της smile88
    Likes / Thanks
    Toy Story Of Terror

Ωραιο!

6. Thanks lerris thanked for this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    The Hunger Games: Catching Fire, το βρηκα παρα πολυ καλο, με το τελος να μου θυμιζει cliffhanger τελη επεισοδιων που περιμενεις κανα τριμηνο να δεις τι θα γινει αν οχι περισσοτερο...οι ερμηνειες μου αρεσαν ολες, αλλα κυριως αυτες των δευτερων, Harrelson, Banks, Kravitz, Seymour Hoffman αλλα και ο μεγας Donald Sutherland..και ο Clafin γενικα ηταν βελτιωμενος...παντως αν ειχα και τα επομενα δύο θα εμενα στη θεση μου να τα δω...μου αρεσουν πολυ αυτες οι ταινιες..!!

TV Guru! Το Avatar του/της tasoskratos
    Likes / Thanks
    Captain Phillips
    Υπέροχη περιπέτεια που όσο κυλά η ώρα τόσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα (από όσο ξέρω) και ένας ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Tom Hanks. Ο Adove μας τον δίνει σιγουράκι για την 5αδα των πρώτων ρόλων. Δεν διαφωνώ, αν και τον έχω δει και πολύ πιο δύσκολα πράγματα τον Tom Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα λεφτά είναι και ο Σομαλός πειρατής (adove γράψε μας please πως προφέρεται το όνομα του ηθοποιού)που και με τα δυο μου χέρια τον ΄΄ψηφίζω΄΄ για β' ρόλο.
    WE HAVE TO GO BACK JJ
    WE HAVE TO GO BACK

Αρθρογράφος Το Avatar του/της Above
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την tasoskratos Εμφάνιση Δημοσίευσης
    ....και ένας ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Tom Hanks. Ο Adove μας τον δίνει σιγουράκι για την 5αδα των πρώτων ρόλων. Δεν διαφωνώ, αν και τον έχω δει και πολύ πιο δύσκολα πράγματα τον Tom Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα λεφτά είναι και ο Σομαλός πειρατής (adove γράψε μας please πως προφέρεται το όνομα του ηθοποιού)

Tasos, μετέφερε το σχολιο σου στο επίσημο review της ταινιας, γιατί χρειάζομαι διευκρινιστικές για το "ρόλος κομμένος και ραμμένος" και το τι ακριβως εννοείς γιατί μάλλον θα εχω ενστάσεις! Θα κάνουμε off topic εδώ! Ο ηθοποιός προφέρεται Μπαρκχάρντ 'Αντμπι!!!

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Odd Thomas - Καλή ταινία,με πρωτότυπο σενάριο.
    superheronews.gr

TV Master Το Avatar του/της MrVolcom
    Likes / Thanks
    Μολις ειδα Hunger Games 2: Catching Fire . Πολυ ανωτερο απο το προηγουμενο , τρομερο cliff στο τελος και γενικα ανατροπες που δεν τις περιμενα οταν εμπαινα στην αιθουσα ! Παρα παρα παρα πολυ καλο!
    Reality is just a matter of perception

TV Master Το Avatar του/της fakoykas
    Likes / Thanks
    Prisoners

Η αλήθεια είναι ότι την έβαλα να τη δω ενώ ήμουν κουρασμένος και δε ξέρω αν οφείλεται εκεί, αλλά πραγματικά, για ποιο λόγο αυτή η ταινία έχει τόσο μεγάλη διάρκεια και η εξέλιξη είναι τόσο αργή; Θα μπορούσαν να την είχαν τελειώσει τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα.

Κατά τα άλλα, πολύ δυνατό σενάριο και ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, η ταινία είναι πολύ ενδιαφέρον κι έξυπνη. Αν τα πρώτα λεπτά δεν ήταν τόσο κουραστικά θα της έδινα 10/10.

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us