-
2 Δεκεμβρίου 2013, 16:18
Αρθρογράφος
Hours - Την είδα λόγω του Paul Walker.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
2 Δεκεμβρίου 2013, 20:59
ειδα προχθες
the kids are alright- δεν ειναι αριστουργημα αλλα το ευχαρισρτηθηκα πληρως.πολυ ευχαριστη δραμεντι και η benning αψογη.
και χθες ειδα
autumn sonata-παμε στα σοβαρα τωρα.σχεδον αριστουργηματικο.σπουδαια ηθοποιος η bergman και επισης το ιδιο ο συνονοματος της σκηνοθετης.μην το δειτε στις ακεφιες σας, αλλα αξιζει την παρακολουθηση σας καποια στιγμη.
-
3 Δεκεμβρίου 2013, 03:30
TV Guru!
-
4 Δεκεμβρίου 2013, 03:02
TV Guru!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
4 Δεκεμβρίου 2013, 10:34
Αρχισυντάκτης
The Hunger Games: Catching Fire, το βρηκα παρα πολυ καλο, με το τελος να μου θυμιζει cliffhanger τελη επεισοδιων που περιμενεις κανα τριμηνο να δεις τι θα γινει αν οχι περισσοτερο...οι ερμηνειες μου αρεσαν ολες, αλλα κυριως αυτες των δευτερων, Harrelson, Banks, Kravitz, Seymour Hoffman αλλα και ο μεγας Donald Sutherland..και ο Clafin γενικα ηταν βελτιωμενος...παντως αν ειχα και τα επομενα δύο θα εμενα στη θεση μου να τα δω...μου αρεσουν πολυ αυτες οι ταινιες..!!
-
4 Δεκεμβρίου 2013, 11:46
TV Guru!
-
4 Δεκεμβρίου 2013, 14:20
Αρθρογράφος
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tasoskratos
....και ένας ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Tom Hanks. Ο Adove μας τον δίνει σιγουράκι για την 5αδα των πρώτων ρόλων. Δεν διαφωνώ, αν και τον έχω δει και πολύ πιο δύσκολα πράγματα τον Tom
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα λεφτά είναι και ο Σομαλός πειρατής (adove γράψε μας please πως προφέρεται το όνομα του ηθοποιού
)
Tasos, μετέφερε το σχολιο σου στο επίσημο review της ταινιας, γιατί χρειάζομαι διευκρινιστικές για το "ρόλος κομμένος και ραμμένος" και το τι ακριβως εννοείς γιατί μάλλον θα εχω ενστάσεις! Θα κάνουμε off topic εδώ! Ο ηθοποιός προφέρεται Μπαρκχάρντ 'Αντμπι!!!
-
5 Δεκεμβρίου 2013, 15:58
Αρθρογράφος
Odd Thomas - Καλή ταινία,με πρωτότυπο σενάριο.
-
5 Δεκεμβρίου 2013, 22:25
TV Master
Μολις ειδα Hunger Games 2: Catching Fire . Πολυ ανωτερο απο το προηγουμενο , τρομερο cliff στο τελος και γενικα ανατροπες που δεν τις περιμενα οταν εμπαινα στην αιθουσα ! Παρα παρα παρα πολυ καλο!
Reality is just a matter of perception
-
6 Δεκεμβρίου 2013, 10:42
TV Master
Prisoners
Η αλήθεια είναι ότι την έβαλα να τη δω ενώ ήμουν κουρασμένος και δε ξέρω αν οφείλεται εκεί, αλλά πραγματικά, για ποιο λόγο αυτή η ταινία έχει τόσο μεγάλη διάρκεια και η εξέλιξη είναι τόσο αργή; Θα μπορούσαν να την είχαν τελειώσει τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα.
Κατά τα άλλα, πολύ δυνατό σενάριο και ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, η ταινία είναι πολύ ενδιαφέρον κι έξυπνη. Αν τα πρώτα λεπτά δεν ήταν τόσο κουραστικά θα της έδινα 10/10.