-
26 Ιουνίου 2022, 14:53
Αρθρογράφος
Thor: Love and Thunder (2022)
Thor: Love and Thunder
Υπόθεση: Ο Thor εξασφαλίζει τη βοήθεια των Valkyrie, Korg και Jane Foster για να αντιμετωπίσει τον Gorr the God Butcher, ο οποίος σκοπεύει να εξαφανίσει τους Θεούς.
Cast: Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson, Jaimie Alexander, Taika Waititi, Russell Crowe και Natalie Portman.
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Κωμωδία.
Σκηνοθεσία: Taika Waititi.
Σενάριο: Taika Waititi και Jennifer Kaytin Robinson.
Παραγωγοί: Kevin Feige και Brad Winderbaum.
Εταιρεία Παραγωγής: Marvel Studios.
Διανομή: Walt Disney Studios Motion Pictures.
Πρεμιέρα: 8 Ιουλίου του 2022.
Διάρκεια: 119 λεπτά.
Προϋπολογισμός: -.
Official website
Trailer:
-
Αρθρογράφος
Τα κατάφερε πάλι ο Taika Waititi και έκανε το θαύμα του. Μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία. Εξαιρετικός ήταν ο Christian Bale ως villain ενώ η Natalie Portman ως Mighty Thor ήταν απολαυστική. Έχω ψηθεί για Thor 5.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
20 Ιουλίου 2022, 12:21
TV Guru!
Ανάμικτα συναισθήματα για την ταινία. Την βρήκα κάπως πολύ παιδική σε κάποια σημεία και αρκετά κωμική αλλά σε φάση καφρίλας και όχι έξυπνου χιούμορ. Μου άρεσε αρκετά η Τζέιν σαν γυναίκα Θορ , καταπληκτικός ο Κρίστιαν Μπέιλ, ωραίο το στορι, αλλά υπήρχαν αρκετά σημεία στην ταινία που αποδόθηκαν κάπως χαζά θα έλεγα. Καταρχήν ο Δίας του Ράσελ Κρόου (και γενικά εκεί η πόλη των θεών) νομίζω είναι ότι χειρότερο έχουμε δει στις ταινίες της Μάρβελ. Όσο για την σκηνή μετά τους τίτλους τέλους τι να πω αν είναι αυτήν η συνέχεια δεν νομίζω να είναι πολύ καλή σαν ιδέα
-
1 Αυγούστου 2022, 08:15
TV Guru!
Εμένα η ταινία δεν μού άρεσε, σχεδόν καθόλου, από τις χειρότερες της Μάρβελ, ειδικά τώρα τα τελευταία χρόνια πού έχουμε δει φοβερές ταινίες από το στούντιο! Υπήρχαν μικρές στιγμές με χιούμορ και ωραίες μάχες και εφέ, αλλά μέχρι εκεί, επίσης αλλά θετικά πού βρήκα, ήταν η μουσική επένδυση, όπως και ο Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο τού κακού, αυτά κάπως "έσωσαν" την παρτίδα, αλλά όχι δεν θα ήθελα συνέχεια!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την GeorgeCR7; 1 Αυγούστου 2022 στις 16:27
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes