-
25 Μαρτίου 2009, 04:20
TV Master
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
MiriMiri
Έχω χάσει τον ύπνο μου....ή μάλλον όχι....ΔΕΝ θέλω να κοιμάμαι....!!! Θέλω μόνο να βλέπω Veronica Mars....!!!
Άρχισα τον 2ο κύκλο και πραγματικά κρατιέμαι να μην τα δω όλα απόψε!!! Απίστευτη....εκπληκτική!!
Σε είχα προειδοποιήσει (Βρυκολάκιασες πάλι)
The probability of the toast landing peanut-butter-side-down is directly proportionate to the cost of the carpeting
-
25 Μαρτίου 2009, 04:21
TV Master
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
eltsiko
Σε είχα προειδοποιήσει
(Βρυκολάκιασες πάλι)
Φτου σου....ξύπνια είσαι?! Ναι ναι.....και φταις εσύ!!Χιχιχιιι.....!!!
-
12 Αυγούστου 2009, 22:52
Moderator
Ειμαι κι εγω μεσα παιδια.Υποστηριζω την Kristen (Βερονικα) μεχρι το κοκαλο!!
Για να μπω στην Λεγεωνα τι πρεπει να κανω?Υπαρχουν δοκιμασιες?Μηπως να τρεξω γυμνος σε κανενα δρομο ή να βγω φωτογραφια γυμνος?
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 12 Αυγούστου 2009 στις 22:55
-
13 Αυγούστου 2009, 02:06
TV Guru!
^^Ακομα δεν εχει διευκρινιστει.Ολοι μπηκαμε για διαφορετικους λογους.Αλλα κανε οσα μπορεις!
Αυτο το κουιζ τι απεγινε??????
-
15 Αυγούστου 2009, 13:52
TV Guru!
Δεν έχω δει τι έχετε ποστάρει από cast promo photos, αλλά πέτυχα κάποιες μαζεμένες (οι περισσότερες σε σχετικά καλές αναλύσεις) και είπα να τις βάλω να υπάρχουν.
Πηγή: picshot.net
Τελευταία επεξεργασία από τον/την dimath; 15 Αυγούστου 2009 στις 13:58
-
Likes / Thanks - 15 Thanks, 0 Likes
Prison Breaker,
tarantina,
smile88,
princesstina,
oth_dimitra,
MiriMiri,
1980,
ScottAndJean,
bledda,
eirinaki,
winter_sun,
irene_gemini,
t0ny3,
Kal_El_77,
myrona thanked for this post
-
10 Οκτωβρίου 2010, 21:22
Ενεργό Μέλος
Παιδιά και εγώ, αν και λίγο καθυστερημένα, χθες τελείωσα τη σειρά (αν και ποτέ δν είναι αργά) και μπορώ να πω ότι προσθέθηκε ακόμη ένας fan της σειράς!!!Κόλλησα πολύ με αυτή τη σειρά χωρίς να το καταλάβω. Και οι τρεις σαιζόν μου άρεσαν εξίσου. . . Βέβαια το απότομο τέλος που αφήνει ορισμένα πράγματα μετέωρα σε χαλάει λιγάκι, όμως δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα επεισόδια που το καθένα σε κρατάει σε αγωνία,με το δικό του τρόπο!! Νομίζω οτι η ταινία θα ήταν ό,τι καλύτερο για να κλείσει σωστά αυτή η σειρά. Υπάρχει κανένα νεότερο αν τελικά θα γυριστεί?